Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Wgestelx

Kür içi protein ve karbonhidrat sentezlemesi ne demek?

Önerilen İletiler

Wgestelx    11

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Sürekli görüyorum ilaçlar doğrudan kas yapmaz protein ve karbonhidrat sentezini arttırır deniliyor peki bu tam olarak ne ve dolaylı yoldan kas gelişimine nasıl bir etkisi var ve vücudun doğal olarak protein sentezi siniri genetik kas hipertrofisi potansiyelini mi etkiliyor.

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


GHOST    590

Evet sen yediklerinden belli düzeyde yararlanırken ilaçlıyken yediklerinden çok daha fazla ihtiyacın olanın fazlasını alıyor vücut böylelikle adele besleniyor ve büyüyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    425
Wgestelx, 3 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Sürekli görüyorum ilaçlar doğrudan kas yapmaz protein ve karbonhidrat sentezini arttırır deniliyor peki bu tam olarak ne ve dolaylı yoldan kas gelişimine nasıl bir etkisi var ve vücudun doğal olarak protein sentezi siniri genetik kas hipertrofisi potansiyelini mi etkiliyor.

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

Kür içi protein ve karbonhidrat sentezlemesi, anabolik maddelerin vücuttaki protein ve karbonhidratları daha verimli kullanmasını sağlayarak kasların daha hızlı onarılmasını ve büyümesini destekler. Protein sentezi kasların daha fazla protein üretmesine, karbonhidrat sentezi ise kasların daha fazla enerji depolamasına yardımcı olur. Bu süreçler, kas gelişimini dolaylı olarak hızlandırır ve genetik kas hipertrofisi potansiyelini artırabilir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: mahobaba
      Herkese merhaba Definasyon küründeyim 
      testesteron P 300 mg 
      masteron 300 mg 
      bugün Kürümün  7. günü aşağıya bugün verdiğim kan testini sonuçlarını ekliyorum lütfen yorum yapar mısınız değerlerim nasıl kür içerisinde şu ana kadar hiçbir yan etki görmedim sadece biraz halsizliğim var bazen oluyor o kadar 

    • Yazan: mahobaba
      Herkese merhaba kürde ilk günüm testo p 300 mg 
      masteron p 300 mg öğlen vurdum sonra spora gittim ama sporda baya baya yoruldum haddi hesabı yok bütün enerjim neredeyse bitti neyse eve geldim ve fark ettim ki ereksiyon sorunum var hiç kıpırdamıyor bile acaba yorgun olduğum için mi yani bilmiyorum daha ilk gün vuralı belki 4 saat felan olmuştur sebebi nedir yani 3 veya 4.gün olsa tamam ama yok ilk günüm daha 
    • Yazan: mahobaba
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kür içeriğim: 
      testosteron propionate 300mg masteron 300mg Kişisel özelliklerim:
      boy 174 kilo 100 spor geçmişi 2 yıl Beslenmem şu şekil olacak :
      500 gr pirinç pilavı  6 tam yumurta. 9 yumurta beyazı haşlama  5 litre su  Ara öğünlerde patates veya meyve  400 gram tavuk göğsü  Bol bol yeşillik  Sorularım:
      Bu besinler günün 8 öğününe bölünerek tüketilecek sizce fazla mı? Bu beslenme yoksa protein ağırlıklı bir beslenme olduğu için normal mi? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Thanosss
      Herkese merhabalar Burak @Loving hoca bana bir hocadan ziyade her zaman bir abi gibi davrandı. Hayatımda pek çok sorun varken bana yardımcı oldu ve ondan yalnızca Mk677+Rad140 sarms (mix) ürününü aldım. Tek bir ürün kullanamama rağmen 1 haftada böyle bir etki aldım. Yorumlarda buluşuruz.  @metinavhocam yorumunuz değerlendirmenizi merak ediyorum ivme konusunda.
       
    • Yazan: muhammetedip
      Herkese merhaba,
      Burak hocayla başlayıp bitirdiğimiz 8 haftalık definasyon sürecini sizinlelede paylaşmak isterim.
      Yaşım 34 yaşında ve 1.86 boyundayım 8 yıldır ara ara sakatlığım olsada kesintisiz yapmaya çalışıyorum ağırlık antremanlarımı. Son 8 aydır sol omuzda yırtık bisepsde tendinit ve son olarak da tenisçi dirseği sorunlarıyla spor yapamıyordum ve diyetime de çok dikkat etmeyince haliyle kilo almaya başladım. Son 3-4 aydır planladığım definasyon kürüm için Burak hocayla konuştum ve 8 haftalık bir kürün yeterli olacağını söyledi. 8 haftanın tamamında egh fragment ve yohimbe  ilk 1 ay sr9009 ve son 4 hafta gw501516 olarak planladı Burak hoca. İlk bir ayda yemekte ve spor konusunda hiçbir sorun yaşamadım bir ay sonunda 116 dan 101 kiloya düşmeyi başardım. İkinci aya başladığımızda ramazan ayına başladık ve benim için sıkıntılar başladı. Ramazan boyunca öğlen ve iftar sonrası olmak üzere çift kardiyo yapmaya çalıştım ve sadece iftarda sıfır karbonhidrat olarak yemekleri tamamladım. Susuzluktan dolayı öğlen sporları eziyet gelmeye başladı ve sonlara doğru artık gücüm kalmadı bacaklarımın devamlı kasılmasından kaynaklı kardiyo yapamıcak hale geldim ama şükür kürün sonuna ulaşmayı başardım. 8 hafta olarak planladık fakat araya ramazan bayramının girmesiyle kür 7 hafta olarak bitti elimde biraz yohimbine kaldı 1-2 ay daha kardiyo yapmaya devam edeceğim tenisci dirseğinden dolayı sonrasında Burak hocayla bulk kürü planlıcaz inşallah. Resimleri 1. gün ve son gün olarak paylaşıcam aralarda resim çekmedim ve sadece hafta 1 tartıya çıktım. Alt karında sarkmaların mevcut ve ağırlık çalışmadığım için vücut sönük halde ne yazıkki bulk küründe görüşmek üzere,
      İlaç markaları noxy lab
      1-8 hafta yohimbe 
      1-8 hgh fragment 
      1-4 sr9009
      4-8 gw501516
      Şeklinde planladık.
      Başlangıç formum;
       
      Kür sonu;
       

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×