-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
3 aylık only testo kürü sonu kan değerlerimi yorumlar mısınız ?
Oluşturan:
mamibolone, in Laboratuvar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: emnakin1
Genel sağlık kontrolü için hangi değerlere baktırmalıyım?
Kür öncesi ve başladıktan 1.5 ay sonra ekteki eklediğim fotoğraftaki değerlere baktırdım.
Bunlar yeterli midir?
-
Yazan: Flexair
Merhabalar,
1 sene öncesinde sustanon+rimobolan kürüne girmiştim yaklaşık 2 ay boyunca sonrasında hiç bir pct tedavisi uygulayamadım bazı sebeplerden ve bugün bir kan tahlili sonucu vermek zorunda kaldım doktor ise değerlerimin anormal olduğunu söyledi sizce bir anormallik mevcut mu var ise ne yapmam gerekiyor?
-
Yazan: dips enjoyer
İyi günler herkese,
Sakatlık problemim nedeniyle çeşitli konular açmıştım. En sonunda düzenli muayene olduğum hekim, eklem romatizması ihtimalini de değerlendirmede fayda olduğunu söylemişti ve bugün FTR hekimliğine gidip kan testi verdim. Bazı tahliller sisteme düşmüş, çok şükür sorun yok ancak doktor tam sonuç için 1 hafta gerekeceğini söylemişti, vitaminler de dahil kapsamlı bir test istediği için.
Aynı zamanda elimde ürolojiden alabileceğim bir test de olsa fena olmaz çünkü artık son raddeye geldim, buradan da çözüm bulamazsam Anavar deneyeceğim.
Sorum şu: Bugün halihazırda kan testi vermiş birisi olarak perşembe günü ürolojiden tekrar kan testi isteme hakkım var mı? Hem ileriki tarihlerde çok müsaitliğim olmadığı için hem de süreci daha da uzatmak istemediğim için bu hafta versem süper olur.
-