Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Aydeniz

60 günlük peptid kür planı yapmamda yardım edermisiniz...

Önerilen İletiler

Aydeniz    0

Ramazandan sonra aşağıdaki gibi bir kür düşünüyorum yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.

 

1 -60 günlük 65mcg follistatin344

1 -60 günlük 30+30=60mcg igf des

1 -60 günlük 350mcg hgh fragment

 

Kür içinde 900-1000gr karb

120-150gr protein

80-100gr yağ

5500-6000 kalori olacak şekilde temiz beslenmeyi düşünüyorum.karb ı beyaz pirinçten alıcam.

 

-Amacım kürde yağlanmadan büyümek bu dozajlarda bu mümkünmüdür?

-Kazançlar sizce ne olur

1-30 gün boyunca günde 3 tab only turinabol eklesem getirisi olur mu?

 

Tecrübesi olan arkadaşlarım yardımcı olursalar memnun olurum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


tolgacan94    213

amacınız yağlanmadan büyümek ama öyle birşey hiçbiryerde yok :) zaten 900-1000 gram karbonhidrat abest bir değer ki hgh frag ı karbo ile kullanırsan verimi baltalarsın.

 

size şöyle revize edeyim

1 -60 günlük 65mcg follistatin344

1 -60 günlük 30+30=60mcg igf des

1-60 günlük 100mcg ghrp6-100 mcg cjc1295nodac

 

yanına testosteron kesin kullanmalısın en azından haftada 500mg

birde boldenon eklersen tadından yenmez :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aydeniz    0

Yalnız forumda çok yerde folli nin 4500 6000 kalori değerlerinde çalıştığı yazıyor.ayrıca hgh frag follistatin kürlerinde yağlamayı önlediğide forumda var...bi yanlışlık olmasın???

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

kalori hesabınız doğru fakat hepsini 4000 kalorisini karbodan alma kısmı yanlış makrolar arasında bu kadar uçurum yaratmayın yağı ve proteini arttırın karboyu düşürün. hgh frag ı enjekte ettikten en az 3-4 saat birşey tüketilmemesi verimi çok arttırıypr o yüzden verimi baltalar yazdım kullanılmaz değil. 1000 gram karbo 3 kilo pişmiş pilava denk düşüyor yemek baya zorlar bu arayı vermek imkansızlaşır.

 

Hgh frag Nasıl kullanılmalıdır ?

-HGH Frag’dan yararlanmak için günlük en az 200 mcg, en fazla 600 mcg kullanılmalıdır.

-En üst seviyede yararlanmak için karın açken alınmalıdır. Yani enjeksiyondan önce, maksimum verim için, en az 3 saat boyunca yemek yenmemelidir.

-İnsülin iğnesi ile deri altı enjeksiyon yapılır.

-Yağ yakımına ve kilo vermeye uygun bir beslenme planı ile uygulanmalıdır. Aksi takdirde karbonhidratların etkisinde kalarak etkisini az gösterir.

-Günün belirli zamanlarında kullanılması önerilir. Bunlar aşağıda belirtilmiştir.

 

Kalkar kalkmaz : Enjeksiyon sonrası hemen kardiyo yapılmalı ve kardiyo sonrası 1 saat kadar beklenip düşük karbonhidrat ve yağ içerikli bir kahvaltı yapılmalıdır.

Gece yatarken : Son öğünden 3 saat sonra, yine uygun bir beslenme planı ile, uykudan önce yapılabilir.

Antreman öncesi : Eğer yukarıdakilerden birisi veya hiç biri yapılamıyorsa, spor öncesi mümkün olduğu kadar aç veya sadece protein ile beslenilmiş bir şekilde alınması önerilmektedir.

 

Maliyeti karşılayabilecek durumda olan kişi bu 3 önerilen yoldan, en az 2 tanesini uygularsa çok kısa sürede, uygun beslenme planı, kardiyo ve antreman planı ile çok iyi yağ yakar hale gelebilir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aydeniz    0

Evet haklısın anlıyorum şimdi.1-12 testo bolde kürünün pct sinden çıkalı 1,5 ay oldu o yüzden steroidlere yanaşmak istemedim..sizce only peptid küründen tahmini kazancım ne olabilir? Birde pct den ne kadar süre sonra sizce küre girebilirim? Teşekkür ediyorum cevaplarınız için.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

Tahmin yapmak muneccimlikten baska birsey olmaz birsuru parametreye bagli cunku

Pct den cikali 1.5 ay olduysa iyi dayanmissiniz biraz daha bekleyin bence 12 hafta ara vermeniz Yeterli olacaktir. Bu arada vucudunuzu stabil tutmaya ve yag oraninizi dusurebildiginiz kadar dusurmeye calisin. Urunleri almadiysaniz siteden yardimci olurlar detayli sekilde piyasada orjinal peptid bulmak zor su donemde :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aydeniz    0

Peptidleri almadım siteden arkadaşla iletişimdeyim.teşekkür ederim tekrardan üstad dediğin gibi yağ oranını düşüreym bari.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aydeniz    0

Peki son olarak bolde yi propionate ile kullanırsam dezavantajı ne olur?bildiğim kadarıyla prooionate ı bıraktıktan sonra hormonlar çok daha hızlı yerine geliyormuş.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

hiçbirfark olmaz bi miktar daha az hacim alırsın sadece oda su tutma farkından kaynaklı ama boldenonun esteri undecanoate kandan 15-16 günde çıkıyor oyüzden 10 hafta boldenon kullanacaksan 13 hafta felan testo prop koyman gerekecek yoksa 2 hafta boyunca vucudun testosteronsuz sadece boldenon etkisinde kalır. propionatenin yarılanma ömrü 3-5 gün çünkü bu arada hormonların düzelmesinde ilacın ester seçimi ile bir alakası yok ne kadar süre ve ne dozajda aldığınız ile ilgili bir durum bu.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×