-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
18 yaşındayım ve 365 gün boyunca haftalık 500 mg testosteron kesmeden kullanmanın bana zararları ne olur?
Oluşturan:
egeerdogdu_, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: turk
Merhaba, Askerliğimi yedek subay olarak yapıyorum. 2 yıldır fitness ile uğraşıyorum gerekli altyapım mevcut. Burada ücretsiz olarak istediğim kadar proteine, spor salonuna erişimim var.
Bu kadar imkan varken;
9 ay only testo 500mg Kürü düşünüyorum fakat kür içi kan testi yaptırmam pek mümkün gözükmüyor.
Bu durumda pct mct olarak sadece belirtilere göre hareket ederek kürü tamamlamam mümkün mü?
Tavsiyelerinize açığım teşekkürler.
-
Yazan: Lazpower
Herkese merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık 4 aydır, Only testosteron kürü yapıyorum.
İlk 4 hafta 250 mg/hafta Sonraki 4 hafta 500 mg/hafta Son ay ise 250 mg/hafta Tüm koruyucuları ve vitaminleri, kreatin, protein, beslenme, uyku, antrenman kalitesi olarak herşeyi bu süreçte düzenli yaptım. Günlük temiz 3000 kalori civarında beslendim. En az 3 litre su içiyorum..Bu süreçte çok güzel temiz 10 kilo aldım. Güçlendim, ağırlıklarım güzel derecede arttı.
Yanlız ikinci ayda sırt ve omuzlarda, kafa arkası ve ensede tatlı sivilcelenme oldu. Dert etmedim çünkü kötü değillerdi, 3 hafta içinde kurumaya başladılar... Şimdi ise 4. Ayımı bitirmek üzereydim ki geçen hafta korkunç sivilceler çıktı. Yaklaşık 6 gün oldu, bu seferkiler korkunç derecede ağrılı, iltihaplı, beyaz akıntılı.. Ben hayatım boyunca cildimin bu hale gelebileceğini ummazdım. Neredeyse zeytin büyüklüğünde, köklü çıban tarzı ağrılı sivilceler... Hayatımı mahvetti, görüntüm mahvoldu, işyerinde oturamıyorum, boynumu çeviriyorum korkunç acılar çekiyorum, ensemdeki ve başımdaki sivilceler yüzünden psikolojim ve moralim düştü. Ense arkasında ve kafamın tepe ve arkasında çıkan sivilceler yüzünden pul pul saçlarım döküldü.
Ense ve boynumda çıban tarzı sivilceler gece ağrıyor ve zonkluyor. Saçlarımı kısa kesip ilaç losyon tedavisine başladım fayda etmedi. Doktora gittim ve kullandıklarımı anlattım, hemen bırakmalısın dedi, yoksa düzelmez dedi, verdiği losyonlar ve kremler hiç fayda etmedi arkadaşlar.. Şu an ilacı 100 mg/haftaya düşürdüm. Sonraki 2 hafta içinde bırakacağım.... Spora devam ederim ama, eğer sadece ONLY TESTOSTERON kürü bana bunu yapıyorsa, ben birdaha artık testo ya da herhangi bir ilaç kullanmayı düşünmüyorum... Bununla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum, Umarım bu konu hakkında bilgisi olanlar vardır..
(Resim yüklemek istedim ama başaramadım, nasıl yüklendiği hakkında yardımcı olursanız, çok kötü olan sırt resimlerimi paylaşacağım.)
-
Only testosteron kürü yapacağım fakat enjeksiyon hk. bazı sorularım var! bana yardımcı olur musunuz?Yazan: mahmutbzks
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kür Planlamam:
Haftalık / 250 mg / Testosteron Sorularım:
1ml'de 250mg testo var! Testosteron enanthate haftalık 1 kere 1ml şeklinde mi enjeksiyon yapılmalı? Yoksa 3 günde bir 0.5ml şeklinde mi? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: wappeN
Dostlar selamlar,
Sustanon kürüne gireceğim önümüzde ki hafta fakat vitamin ve supplement olarak nereden ne alacağıma karar veremedim. NAC 600 - Ester C mevcut başka kullanmam gereken vitamin, mineral nedir? Supplement kısmında da gerçekten işe yarayan lazım olan ne var bilmiyorum onu da önerirseniz eğer çok sevinirim.
-
Yazan: Draqul Org
Merhabalar nasılsınız?
Sorularım:
ilk kür için testosterone enanthate 250 uygun mudur? haftada 250 vurmak sadece veya testonun yanında başka bir şeyde kullanmayı önerir misiniz? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-