Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

SwipeEmir

Ox2ygen yoyhimbine kullanan var mı? çalışıyor mu?

Önerilen İletiler



colw1n    17

kullandığım zamanlar beni iyi terletiyodu günde 4 kapsül kullanıyodum 2 sabah uyandığımda 2 antrenman öncesi ama kafeinin etkiside olabilir terletmesi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmirSfk    6

Aktif olarak kullanıyorum çalışıyor hocam sadece şunu bilmek gerekiyor zamanla vücut kullanılan doza alışıyor eğer etkisi düşmeye başlar ve herhangi kalple ilgili sorunun yoksa 2 kapsüle çıkarabilirsin.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Tegoo
      Herkese merhaba,
      Elimde Nutricost  5mg kapsül Yohimbine var.
      Libido problemi yaşıyorum.
      Yohimbineyi yağ yakımı için değil libido problemi için kullanmayı düşünüyorum.
      •Yohimbine kullanan ve libidoya faydası        olduğunu tecrübe eden arkadaşlarım bilgi verebilir mi ?    
      •Yohimbineyi libido problemi için günde kaç mg kullanmalıyım ?

    • Yazan: h4runx
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yohimbini iherb üzerinden aldım, ilk 3 gün 10mg kullandım herhangi bir etki görmedim. Şu programa geçtiğimde ise en iyi etkiyi aldım. Yohimbinin çalışması için 14-16 saat aç kalmanız, kan şekerinizin düşük olması, ilk öğünde karbonhidrat almamanız gerekiyor. Yemeklerle birlikte berberin kullanıyorum .
      08:00 15 mg yohimbine 09:00 15 mg yohimbine  09:30 1 saat koşu  11:00 15 mg yohimbine 11:30 fitness antrenman  14:00 ilk öğün, protein ağırlıklı  16:00 150gr karb, protein  18:00 150gr karb, protein  4  aydır diyet yapıyorum, plateu dönemindeydim 1 aydır 1 gram kilo veremiyordum yani verdiğim kilolar ödem vs değil. Ketojenik beslenseydim daha fazla kilo verirdim fakat kas kaybı olurdu. 
      1 ay sonunda:
      Kilo 102>>>94 Yağ oranı 20>>>14 Efedrin, clen, pre workoutların çoğunu denemiş biri olarak yohimbin>> hepsi. 
      Uyarmam gereken konular var, kalp sorununuz varsa kullanmayın. İnternette yohimbine yarılanma ömrü 3-4 saat yazıyor ama sabah 8'de aldığım doz  gece bile etkisini gösteriyor, nabız dinlenirken 110-120 arası. 
    • Yazan: Tarık34
      Merhabalar,
      Kısaca kendimden bahsedeyim. 19 yaşındayım, bir kaç yıldır vücüt geliştirme sporuyla uğraşıyorum. Son 8 aydır haftada 5 gün PPL benzeri bir antreman uyguluyorum. Yaklaşık 95 kilodan 75 kilo civarına kadar düzgün bir diyetle doğal olarak düştüm. Fakat son 1 ayda artık 2000 kalori civarı almama rağmen kilom sabit kalmaya ve vücudumun görünümünde (yağ oranı olarak) değişim olmamaya başladı. Hgh ve Yohimbine takviyelerini almak istememin sebebi alt karın bölgesinin gitmemesi. 
      Hgh + Yohiminbine kürüne girmeli miyim ? Sadece Yohimbine yeterli olabilir mi ? Not: Daha önce kür yapmadım 
      Cevaplarınız için teşekkür ederim.
    • Yazan: ahmtylmz0011
      Merhaba,
      Kısa zamanda güçlenip yağ yakmak için forum önerisiyle 40 gün boyunca 50mg yohimbine ve 25mg mk677 kullanacağım. 
      Eklemem gereken başka bir şey var mı? 
      23 yaş 186 boy 96kg Yağ oranı 18-19 Günlük 1800 kalori almayı düşünüyorum. 
    • Yazan: crosfredy
      Selamlar, arkadaşlar...
      Başta belirtmek isterim bu konu kesinlikle tedarikçiyi reklam yapmak amacıyla açılmadı!
      Burak hocadan destek aldığım '' İran yohimbin ve noxy labs testo enant '' deyimi mi paylaşacağım...
      Daha önce de yohimbine kullanmıştım, ama İran yohimbin den sonra kendime dedim ki ben orijinal yohimbin kullanmamışım,  Burak hocanın söylediği mgların çok altında kullandığım, halde bel bölgesindeki mucizevi etkisine inanamadım, en büyük derdim alt karnım, ve yanlar dı şimdi üst karın oldu, diyete dikkat ettim mi kesinlikle hayır, ciddi anlamda etki eden bir ürün, bel bölgesi için. Parasına gelince evet baya tuzlu, yerine igf ya da fragment tercih edilebilir. 
      Libidoya yaptığı etkisi tren + testo ile birleşince tabiri caiz duvarı delecek duruma getiriyor adamı. 
      Noxy testo ödem ağrı sorunu hiç yaratmadı gayet steril ilaç 4 haftalık kullanım sonrası verdiğim testte çalışıyor 1500+ çıktı sonuç genel olarak iki markadan da memnun kaldım bir daha ki tren kürünü noxy ile yapmayı düşünüyorum.
      Kullanmayı düşünen kişilere referans olsun diye bilgi vermek istedim.
      Teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×