Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Lvy

Test p, tren a, masteron ile definasyon kürü yapmama yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Lvy    0

Abilerim uzun bir süre powerlifter olarak yarışmalara çıktım çeşitli dereceler yaptım ama büyük bir sakatlık sonrası bırakmak durumunda kaldım. Şimdi ise vücut geliştirmeye girme hedeflerim var. Daha önce çok sayıda küre girdim bu sefer dip formu görmek için gireceğim eksiklerim varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Yaşım 21
  • kilo: 107
  • boy: 185
  • yağ oranı: %18-%20

Diyetisyenlik okuyorum son sınıfım.

Kür planlamam; 

• 10-12 hafta test p 300mg
  • 8-10 hafta tren a 200mg
  • 10-12 hafta maste 300mg

Koruyucu olarak:

• proviron
  • milk thistle
  • B vitamin complexleri (6-12 özellikle ayrı alınacak).
  • Arimedix, aromasin veya tomaxifen gibi ilaçları masteron var diye almayı düşünmüyorum.

Size sorum enjeksiyon sıklığı nasıl olmalı bu kürde önceden deca bolde ve susta küründe 3 enjeksiyon yaparken günleri ayırıyordum bunu aynı günde nasıl yapabilirim hangileri karıştırılabilir yardımcı olabilir misiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

crosfredy    302

Pazartesi; 

• 1 ml testo p 
  • 0.7 tren a 
  • 1 ml maste 

Tek enjektöre çekip kalçadan yapabilirsin.

Çarşamba:

• Aynı şekilde 

Cuma:

• Sadece tren 0.6 

kalanlar aynı haftalık 300 testo p 300 maste 200 tren a almış olursun haftada 3 enjekte olacak kısa esterler ...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    431

Kür planında Test P (300 mg/hafta), Tren A (200 mg/hafta), ve Masteron (300 mg/hafta) kullanacaksın. Enjeksiyonlarını her gün veya iki günde bir yapabilirsin; her enjeksiyonda bu ürünleri aynı şırıngada karıştırarak Pazartesi, Çarşamba, Cuma veya Salı, Perşembe, Cumartesi gibi günlere bölebilirsin. Proviron, milk thistle ve B vitamin komplekslerini destekleyici olarak kullanabilirsin. Masteron östrojen kontrolünde yardımcı olsa da, Arimidex, Aromasin veya Tamoxifen gibi bir aromataz inhibitörü veya anti-östrojen ilacı bulundurmanda fayda var. Sağlık kontrollerini düzenli olarak yaptırarak, beslenmene ve dinlenmene özen göstererek, tutarlı bir antrenman programı uygulayarak kürünü daha etkili ve güvenli hale getirebilirsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yanis    10

Ne kadar sık enjeksiyon yaparsan o kadar iyi olur.  En azından 2 günde bir enjeksiyon yapmaya çalış. Tren acetatı her gün yapabilirsin ben insulin iğnesiyle her gün omuzdan vuruyorum mesela

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lvy    0
AS1L, 6 saat önce yazdı:

Kür planında Test P (300 mg/hafta), Tren A (200 mg/hafta), ve Masteron (300 mg/hafta) kullanacaksın. Enjeksiyonlarını her gün veya iki günde bir yapabilirsin; her enjeksiyonda bu ürünleri aynı şırıngada karıştırarak Pazartesi, Çarşamba, Cuma veya Salı, Perşembe, Cumartesi gibi günlere bölebilirsin. Proviron, milk thistle ve B vitamin komplekslerini destekleyici olarak kullanabilirsin. Masteron östrojen kontrolünde yardımcı olsa da, Arimidex, Aromasin veya Tamoxifen gibi bir aromataz inhibitörü veya anti-östrojen ilacı bulundurmanda fayda var. Sağlık kontrollerini düzenli olarak yaptırarak, beslenmene ve dinlenmene özen göstererek, tutarlı bir antrenman programı uygulayarak kürünü daha etkili ve güvenli hale getirebilirsin.

İnsülin şırıngasında 0.3-0.3.0.4 olarak karıştırıp gün aşırı yapmak nasıl olur bu ilaçların karısmasında sorun olmayacak mıdır?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Jaguarking
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      160 kilodan 84'e  2 yılda sağlam çalışarak indim, karın ve bacaklarda sarkmalar var. ilk kür olarak vücudumu alıştırmak için only testo 375mg 16 hafta kullandım, gayet iyi verim aldım. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      25 Yaş 1.87 Boy 94 Kg YENİ PLANLADIĞIM KÜR:
      500 testo e tren a 400mg primabolan 300mg masteron 300mg anavar 500mcg ghrp6 400mcg hgh frag Kullanmayı düşünüyorum. Yağ oranım yüksek değil, amacım kas kazanarak derimi iyice gerdirmek, kötü görüntüyü ortadan kaldırmak. Bu kürde ghrp6 ve frag kullanımı verdiğim parayı değer mi? Her türlü tavsiye ve önerilerinize açığım, teşekkür ederim.
    • Yazan: Bayraktar79
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      3 aydır testo bolde küründeyim 3 farklı marka kullandım İlk ikisinden verim alamadım muhtemelen boştu şimdi ultimate satan bir hoca ile tanıştım bana masteron primabolon öneriyor elimde 4 flakon testosteron var 2 si ultimate 2 si iran testo sizin fikirlerinizi almak istiyorum güncel formumu atıyorum İlk kürümdü bu arada son 1 kullanımlık kaldı boldenon bitiyor pazartesi gelişim alamadığım için devam etmek istiyorum.

• Yazan: frkn.uzunm
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      Elimde Tren acedat + testo propionat + masteron var
      ml/100 mg 
      Bu ilaçları kaç ml ve hangi günler vurabilirim?
      Saygılar.
    • Yazan: Dmnzx0
      Bu yaz ağustos ayında tuttuğum form fotoğraftaki gibiydi 80 - 81 kilo başlamıştım definasyona yaklaşık %8 yağ oranında 74 kilo bitirmiştim. Daha sonrasında özel sebeplerden dolayı sporu bırakmak zorunda kaldım başlarda ufak ufak beslenmeyi bozdum sonra ipin ucu iyice kaçtı her gün alkol içmeye tamamen fast food beslenmeye başladım formum bu hale geldi bu fotoğraflarda 81 kiloyum yağ oranımı hatırlamıyorum.

Bu fotoğraftaki ise şu anki formum:

3 hafta 500 only testo enanthate yaptım 78 kiloya düştüm yağ oranımı %15 lere çektim 6 hafta önce ise testo deca boldenon masteron kürüne girdim şuanda 88 kiloyum 6 haftada 10 kilo aldım kullandığım dozlar;
      500 Testo enanthate  250 Deca ( ilk 10 hafta ) 500 Boldenon ( 20 - 24 hafta arası ) 300 Masteron propionat ( İlk 12 hafta ) Bulk kürüm bitince definasyon kürüne bağlıycam definasyonu:
      Testo Masteron Clen Yohimbine  ile yapmayı düşünüyorum. Bana yardımcı olur musunuz? @Diver @heisenbergg @Bay-T @rastlantisal @AREN
      SORULARIM:
      4 hafta sonra decayı kesince yerine 8 -10 hafta yani bulk bitene kadar 250 tren enanthate eklesem nasıl olur ? 4000 - 5000 kalori arası besleniyorum yemek yedikten sonra bayılcak gibi oluyorum uykum geliyor bu durumu nasıl aşabilirim ? Eğlencesine yarışmak istiyorum podyumda fotoğraf çekilmek için, nasıl bir yol izlemeliyim ne zaman oluyor yarışlar nasıl başvuru yapıyoruz hiç bir bilgim yok bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: v1olet
      Yaş 35 sporu çok başlayıp bıraktım. Geçen sene düzenli yaptım baya bir kilo vermiştim ama çocuk olunca sporu diyeti bırakınca da maalesef hızlı bir şekilde kilo aldım. Şuan da düzenli spor+diyet yapmama rağmen kilo veremiyorum buda canımı sıkıyor. 3 aylık bir kür yapmak istiyorum ne eklemek lazım. 300 enanthat + 500 rimoyla başlasak yağ yakımı için neler ekleyebiliriz? İlaçlara çok aşina değilim açıkçası, yardımcı olursanız sevinirim. Yaza zayıf bir şekilde girmek istiyorum. Antreman+ kardiyo düzenli yapıyorum antreman sonrası 45 50 dakika eğimli yürüyüş + 15 20 dakika bisiklet yapıyorum.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.