Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

TSML

Trenbolone+masteron+testosteron+fragment kürüne girdim bana yardımcı olur musunuz planlamam doğru mu?

Önerilen İletiler

TSML    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Güncel olarak bulunduğum kür: Marka optimum Pharma mix ürünü

• 175ml trenbolone acetate
  • 175 ml masteron
  • 175ml testo propionate 
  • sabahları idman öncesi 0.30ml fragment

Beslenmem :

• Günde min 600gr tavuk göğsü (çiğ ölçüler)
  • 70gr basmati pirinç veya eş değerinde temiz karb
  • 6 haşlanmış yumurta
  • bol enginar ve yeşillik tüketiyorum

Supplement olarak:

• zinc
  • b12
  • magnezyum
  • creatin
  • l karnitin ve cla alıyorum (vitamin önerilerinizi bekliyorum)

3 hafta sonra koçum bazı testler istedi hangi doktora gidip ne demeliyim sonuçta değerler anormal çıkınca sorgulayacak.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

onlytrenbolone    183

İlk kürün mü hocam bu? Ve ilaçları parça parça kaç paraya aldın yazar mısın merak ettim?

Varsa fotoğraflarını eklersen süper olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TSML    1
onlytrenbolone, 8 dakika önce yazdı:

İlk kürün mü hocam bu? Ve ilaçları parça parça kaç paraya aldın yazar mısın merak ettim?

Varsa fotoğraflarını eklersen süper olur.

2. kürüm bundan 2 yıl öncesinde 19umda birkaç hafta bişeyler kullanmıştım ama sonra pişman olup doktora gitmiştim fotoğrafları eklicem ilacı mix haline 1300tl ye aldım fragmenti aldığım kişiden fragment çalışıyordu.

• ml başında
  • 50mg trenbolone acet
  • 50mg masteron 
  • 50mg testo prop var
  • Hergün 0.5mg vuruyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: whasancan
      Yaklaşık 100 gündür düzgün bir şekilde diyet + ağırlık antrenmanı yaptım. aşağıdaki gibi sonuç aldım 120 kilodan 105 kiloya düştüm. Hala devam ediyorum ama 1 ay boyunca rad 140 ve clenbuterol kullanmak istiyorum. mantıksız olur mu.
      SORULARIM:
      TAVSİYELERİNİZ nedir? PCT yaptırmam gerekir mi 1 aylık kullanımda? Bodytech rad140 marka tercihim.

• Yazan: trenbolonavcısı
      Merhaba değerli dostlarım hocalarım,
      Yeni definasyon kürüme başladım 4 gün oldu fakat 2.5kg artmışım kilo vermek için uğraşırken ve çok keskin bi diyet yapıyorum şuan yaklaşık 1500kcal alıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate Masteron Winstrol Levitron Bunun sebebi ne olabilir neyi yanlış yaptım anlamadım veya normal midir böyle olması?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Erdem10
      KÜR DETAYLARIM:
      test prop winstrol tablet Kullanıyorum amacım yağ düşürmek ilaç kullandığım için mi bilmiyorum çok tecrübem yok yağ oranım yüksek, diyet bozduğum zaman 3-4 kg tartıda artış oluyor ve 1 hafta da anca düşürebiliyorum tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim
    • Yazan: Tiger87
      Merhaba değerli hocalarım,
      KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      Yaş 37 Boy 180 Kilo 83 GÜNLÜK RUTİNLERİM:
      Haftada 4 gün ağırlık 4-5 gün de kardiyo yapıyorum Diyetime dikkat ediyorum Aldığım kalori 1600-1900 arası Bel çevresinde simit denilen yağı atamadım.
      Bu yağdan kurtulmak için hangi ürün grubunu önerirsiniz?
      Sarm? Peptid? Steroid? PCT gerektirmeyen, döngüyü kapatmayan, testoyu baskılamayan bir ürün çeşidi önerir misiniz?
      Şimdiden yorum yapan herkes teşekkür ederim.
    • Yazan: demir
      KÜR DETAYLARIM:
      4 kutu testo 100 tablet clen  Var aşırı kuru olmasa da define tarzı bir şey yapmayı düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Kaç mg testosteron? Kaçar tablet clenbuterol kullanmam lazım ? KİŞİSEL DETAYLARIM:
      1.86 97 kiloyum Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.