-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Omuz içinde oluşan apseyi dışa aldım fakat hastaneye gitmelimiyim?
Oluşturan:
Ritalin, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: lonelygod
Öncelikle selamlar,
geçtiğimiz pazar sabahı dinlenme gününde 2.enjeksiyonumu oldum, sadece iran testo enanth basıyorum. ilk enjeksiyonum da 1 ml ilacı yarıya bölerek sağ ve sol omuzdan vurdum. İğneyi basıp geri çektiğimde kan gelmedi ve enjeksiyonu oldum, çıkardıktan sonra az biraz kanadı, araştırdım ve normal olduğunu öğrenip umursamadım.
Geçtiğimiz pazar günü yaptığım enjeksiyon ise 0.5ml testo enanth ve sol omuzdu, iğneyi çektikten sonra ilacın bir kaç damlasının geri çıktığını sonrasında kanadığını fark ettim, yine araştırdım ve çok önemli bir şey olmadığını anlayıp devam ettim, ilk gün hafif bir ağrı vardı, ama şişlik kızarıklık vs yoktu, dün de ağrı biraz daha artmıştı ama şişlik kızarıklık vs olmadığı için idmanımı attım, bugün ise kolum daha çok acıyordu, uyuyup uyandığımda vs zorlanıyorum omuz ağrısından, sadece belirli hareketlerde açıyor, lateral raise dumbell curl gibi, benimkine kızarıklık denir mi bilmiyorum ama bugün enjeksiyon bölgesinin 1 cm etrafında(küçüklüğünü belirtmek için) kızarıklık gördüm.
İdmanımı uzatmadan direkt bitirdim, sizce sorun kendiliğinden geçer mi?
İdman atmaya devam etmeli miyim? Önerilerinizi ve görüşlerinizi merakla bekliyorum. @galicik @metinav
-
Yazan: Caffeinabuser
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Herhangi bir yan etki yaşamadım nabız yüksekliği hariç 6. Ayda muhtemelen aynı doz testo tren ve anavar kullanıp 7. Ayda uzun ester testoya geçmeyi planlıyorum sadece testo kullanacağım. İlaçların markası iron pharma.
KÜR İÇERİĞİM:
ay uzun ester testo bolde Ay maste testo uzun ester kullandım Ay kısa estere döndüm Ay testo tren maste olarak devam ettim Ay da kısa ester haftalık 600 er olacak şekilde testo+tren kullanıyorum ve yanında clenbaturol SORULARIM:
Sizce dozajlar iyimi? Haftalık 3 enjeksiyon yapıyorum ama yaptığım bölgede şişkinlik, kızarıklık oluyor nasıl geçirebilirim? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Emir25
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Enjekte ediyorum ve sonrası baya bir ödem oluyor ödem ertesi günü vücutta biraz ateş ve halsizlik oluyor ertesi gün normale dönüyorum ama ödem kalıyor 3-4 gün sürüyor, normal midir?
KÜR İÇERİĞİM:
TESTOSTERON 1ml MASTERON 1ml Tüm yorum ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: anabolik.adam
Herkese merhabalar.
Yaklaşık 5 senedir kür yapıyorum ve çok acayip bir olay yaşıyorum. Benim gibi olan varsa lütfen yazsın artık kısa ester kullanmak istiyorum 😀
olay şöyle, hangi markayı kullanırsam kullanayım eğer kısa esterini kullanırsam (örneğin testo prop) apseden yürüyemicek duruma geliyorum ama yine aynı markanın uzun esterini kullanınca (örneğin testo enanthate) hiçbir sorun yaşamıyorum .
Bu sorunu yaşayan var mı kısa esterleri vücudum kabul etmiyor sanırım içindeki yağdan dolayı ama uzun esterlerde problem yaşamıyorum 0.5 prop vuruyorum ve 1.5 hafta yürüyemicek durumda oluyorum ve yüksek ateş yaşıyorum ama 1 ml enanthate kullanayım hiçbir sorun olmuyor. Bu sorunu yaşayan var mı bu sorunu hangi markayla çözdünüz ?
-
Yazan: HASAN61
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Enjeksiyon dan 3,4 saat sonra kuyruk sokumum da sanki yere g*t üstü düşmüş gibi ağrı oluyor 2,3 gün içinde geçiyor ama o süre zarfında hayat kalitemi ciddi etkiliyor eğilme kalkma gibi temel hareketlerde bayağı yoruyor beni ve enjeksiyonun girdiği yerde değil 3,4 cm uzağında oluyor bu ağrı çözümü nedir yada ağrıyı hafifletmenin bi çözümü varsa yardımcı olursanız minnettar kalırım.
-