Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ritalin

Omuz içinde oluşan apseyi dışa aldım fakat hastaneye gitmelimiyim?

Önerilen İletiler

Ritalin    48

Hassas olanlar için özür dilerim ama 2 gündür omuzumun gereksiz şiş olduğunu ve hastaymış gibi hissettiğimi fark ettim. az önce boş şırıngayı omuzuma sokup çektim bir de ne göreyim apse yapmış!!! tam 3 ml boşalttım bu şekilde ama hala biraz ağrı ve şişlik var. hastaneye gitmeli miyim yoksa evdeki flagyl antibiyotikleri kullansam geçer mi? aciliyetim var bu gece uçağım var ..

@rastlantisal @Loving @otopsicikedi @metinav

IMG_2145.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BANNED PLAYER    1.515

geçmiş olsun eğer acile gitme imkanın varsa gitmeni öneririm. yeterince apseyi boşaltamamış olabilirsin eğer gidemeyeceksen antibiyotik mutlaka kullanıp bölgenin sterilliğine dikkat etmeni öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ritalin    48

kanka sagol. acile gittim fakat andaval acilci " onu ben yapamam amoksisilin yazayım genel cerraha git o çeksin" deyip yolladı beni. 3 ml kadar çektim fakat belli en az 3 ml daha var. bu gün uçağım var.

sence tekrar girip çekebildiğim kadar çekmeye çalışayım mı yoksa böyle bırakıp antibiyotik mi kullanayım? bir de bu doktor amoksisilin yazmış, sence flagyl mi amoksisilin mi daha iyi gelir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BANNED PLAYER    1.515

ben olsam kendim çekmeye çalışmazdım içerde kas liflerine zarar verme ihtimalin var doktorun yapması daha doğru olur. doktorun verdiği ilacı kullanmanı öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ritalin    48

tamamdır teşekkürler.

@otopsicikedi kanka bir şey daha sorucam,  sabah - akşam 1er adet flagyl ve augmentin kullanıcam. şuan aktif olarak anapolon da kullanıyorum, 7 gün ara vermek istemiyorum anapolona. 25 mg kullansam günlük sıkıntı yaşar mıyım çok?

yeni gelen güncelleme şu şekilde; ağrı az ama o bölge sıcak, doktora gittim omuza yeşil uçla girdi 8 ml daha çıkardı, 3 ml de ben çıkarmıştım. biraz daha var ama çıkaramıyorum çok sert dedi. 750 mglik cipro yazdı. hala şiş sanırım 5-10 ml daha içeride apse var. ne önerirsiniz? enjeksiyon yapıcak yer kalmadı. kalçadan da kendim yapamıyorum hiç de denemedim. @otopsicikedi

ayrıca bir günde kullandığım ilaçları yazarak delirteyim sizi.. sabah akşam 750 mg cipro antibiyotik, 1 tane milk thsitle, 1 tane probiyotik, 50 mg anapolon, anti asit bir ilaç, + her sabah ppi, her gün 1 adet rivoclon. evet bunların hepsini içiyorum bir günde... midem fena yanıyor artık iştahım da azaldı yorumlar gelsin bakalım..

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: lonelygod
      Öncelikle selamlar,
      geçtiğimiz pazar sabahı dinlenme gününde 2.enjeksiyonumu oldum,  sadece iran testo enanth basıyorum. ilk enjeksiyonum da 1 ml ilacı yarıya bölerek sağ ve sol omuzdan vurdum. İğneyi basıp geri çektiğimde kan gelmedi ve enjeksiyonu oldum, çıkardıktan sonra az biraz kanadı, araştırdım ve normal olduğunu öğrenip umursamadım.
      Geçtiğimiz pazar günü yaptığım enjeksiyon ise 0.5ml testo enanth ve sol omuzdu, iğneyi çektikten sonra ilacın bir kaç damlasının geri çıktığını sonrasında kanadığını fark ettim, yine araştırdım ve çok önemli bir şey olmadığını anlayıp devam ettim, ilk gün hafif bir ağrı vardı, ama şişlik kızarıklık vs yoktu, dün de ağrı biraz daha artmıştı ama şişlik kızarıklık vs olmadığı için idmanımı attım, bugün ise kolum daha çok acıyordu, uyuyup uyandığımda vs zorlanıyorum omuz ağrısından,  sadece belirli hareketlerde açıyor, lateral raise dumbell curl gibi, benimkine kızarıklık denir mi bilmiyorum ama bugün enjeksiyon bölgesinin 1 cm etrafında(küçüklüğünü belirtmek için) kızarıklık gördüm.
      İdmanımı uzatmadan direkt bitirdim, sizce sorun kendiliğinden geçer mi?
      İdman atmaya devam etmeli miyim? Önerilerinizi ve görüşlerinizi merakla bekliyorum.  @galicik @metinav
    • Yazan: Caffeinabuser
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Herhangi bir yan etki yaşamadım nabız yüksekliği hariç 6. Ayda muhtemelen aynı doz testo tren ve anavar kullanıp 7. Ayda uzun ester testoya geçmeyi planlıyorum sadece testo kullanacağım. İlaçların markası iron pharma.
      KÜR İÇERİĞİM:
      ay uzun ester testo bolde Ay maste testo uzun ester kullandım Ay kısa estere döndüm Ay testo tren maste olarak devam ettim Ay da kısa ester haftalık 600 er olacak şekilde testo+tren kullanıyorum ve yanında clenbaturol SORULARIM:
      Sizce dozajlar iyimi? Haftalık 3 enjeksiyon yapıyorum ama yaptığım bölgede şişkinlik, kızarıklık oluyor nasıl geçirebilirim? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Emir25
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Enjekte ediyorum ve sonrası baya bir ödem oluyor ödem ertesi günü vücutta biraz ateş ve halsizlik oluyor ertesi gün normale dönüyorum ama ödem kalıyor 3-4 gün sürüyor, normal midir? 
      KÜR İÇERİĞİM:
      TESTOSTERON 1ml MASTERON 1ml Tüm yorum ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: anabolik.adam
      Herkese merhabalar.
      Yaklaşık 5 senedir kür yapıyorum ve çok acayip bir olay yaşıyorum. Benim gibi olan varsa lütfen yazsın artık kısa ester kullanmak istiyorum 😀
      olay şöyle, hangi markayı kullanırsam kullanayım eğer kısa esterini kullanırsam (örneğin testo prop) apseden yürüyemicek duruma geliyorum ama yine aynı markanın uzun esterini kullanınca (örneğin testo enanthate) hiçbir sorun yaşamıyorum .
      Bu sorunu yaşayan var mı kısa esterleri vücudum kabul etmiyor sanırım içindeki yağdan dolayı ama uzun esterlerde problem yaşamıyorum 0.5 prop vuruyorum ve 1.5 hafta yürüyemicek durumda oluyorum ve yüksek ateş yaşıyorum ama 1 ml enanthate kullanayım hiçbir sorun olmuyor. Bu sorunu yaşayan var mı bu sorunu hangi markayla çözdünüz ? 
    • Yazan: HASAN61
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Enjeksiyon dan 3,4 saat sonra kuyruk sokumum da sanki yere g*t üstü düşmüş gibi ağrı oluyor 2,3 gün içinde geçiyor ama o süre zarfında hayat kalitemi ciddi etkiliyor eğilme kalkma gibi temel hareketlerde bayağı yoruyor beni ve enjeksiyonun girdiği yerde değil 3,4 cm uzağında oluyor bu ağrı çözümü nedir yada ağrıyı hafifletmenin bi çözümü varsa yardımcı olursanız minnettar kalırım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.