-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Yüz bölgesinde su tutumu var gibi sebebi ne olabilir?
Oluşturan:
bilinc, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: fatman
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Low carb protein ağırlıklı besleniyorum şuan güzel gidiyor yağ oranım oldukça yüksek 6-7 yıllık bir spor geçmişim var 2 yıl off'tan sonra tekrar başladım kür içinde aşırı derecede sinirliyim her gün kız arkadaşımla tartışmamıza neden oluyor, bu sıralar mide de sürekli yanma ve iştahsızlık var , ilaçlar yeterli gibi geliyor herhangi bir ilaç önerisini olan var mı ?
KÜR DETAYLARIM:
Sustanon 750(eczane) Tren E. 400 (dragon p.) Efedrin & Yohimbine (eczane, İran ecz.) KİŞİSEL DETAYLAR:
205 boy 140kg -
Yazan: godzi10
KÜR PLANLAMAM:
CLENBUTEROL HGH FRAGMENT Bu iki ürünle definasyon yapılabilir mi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: kisetet55
Merhaba,
Bir ortamda kürde clen kullanmak kısırlığa sebep olur diye bir konu geçti. Bu çok mantıklı gelmedi bana ama bir bilgim olmadığı için o ortamda yorum yapmak istemedim ama haliyle acaba doğru olabilir mi diye de sormaktan kendimi alı koyamadım bu sebepten dolayı konu açmak istedim.
Kürde clen kullanmak kısır yapar mı?
-
Yazan: Covboyy
Merhabalar, bir kaç konu başlığını okudum ve kafamda soru işareti oluştu. Efedrini hiç kullanmadığım için yusuflanma yaptı biraz. Boss yohimbe için güzwl şeyler yazmış o cepte desek. Volta veya clen kullandım titreme çok yapıyor. Diyetim güzel . Ancak karın,simit bölgemdeki o yağlanmayı yakamıyorum. Yohimbe clen ikilisi olur mu? Kullananlardan tavsiye herzaman önemli.
-
Yazan: Srcm53
Definasyon kürüne gireceğim, planlamamı değerlendirir eksik olan veya böyle olursa daha iyi olur dediğiniz yerler varsa çok mutlu olurum. Spor geçmişim 6 yıl uzun sürenin ardından tekrar başladım kür abartı mı olmuş yoksa ideal mi yarışma niyetim yok form tutmaya motivasyon sağlamaya çalışıyorum.
KÜR PLANLAMAM:
testo P. 400 mg masteron 300 mg anavar 30 mg yohimbe 15 mg Igf1 2 iu KİŞİSEL DETAYLARIM:
boy :196 kilo :110 yaş:30 Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-