-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Peptid kürüm de (hexarelin + cjc) hangi seçeneği seçmeliyim ?
Oluşturan:
bunuyazanTosun, in Peptid kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: onurs4d
merhaba arkadaşlar yakon zamanda tırcı arkadaşlarla beraber yurtdışından steroid getirteceğim titizliğim gereğince sadece eczane ürünlerine güveniyorum irandan aburaihan matkası testo enanthate getirtcem kesin olarak deca 25 mg bulabildim 100 mg/ml bulursam onu getirticem ama bunların dışında hiçbirşey yok iranda.
Avrupa ülkeleri dahil çoğu ülkeye ulaşımım var ama eczanede satılan steroidler konusu birazcık kısıtlı araştırma kapasitesine sahip başka ülkelerde satılan ilaçlar markaları ve ülkelerini bilen arkadaşlar yazabilir mi? @galicik @rastlantisal
(dipnot:yok 2 tane getirtceksin onla küre girilmez tarzı yorumlar yazmayın tek bir tırla getirmiyicem tabikide yakalanmanın risklerini de saymanıza gerek yok)
-
Yazan: BBurak
Merhaba sevgili forum üyeleri. Öncelikle herkese hayırlı cumalar dilerim.
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere uzun dönem bulk (min 8 ay) düşünmekteyim. F/P açısından uzun dönem kullanılacak ürün önerisi istiyorum. Kendi çapımda ilaçlar, sarmlar ve peptidler hakkında bilgi topluyorum.
Boy: 178 Kilo: 75.85 Spor geçmişim 6 senedir fakat mesleğim gereği son 2 senedir bilinçli fakat düzensiz devam ediyorum.
Şuanda @Loving Burak abi ile sarms destekli yağ yakım sürecindeyim. İlerleyen haftalarda kilo değişebilir.
Planlamam:
250 testosteron enanthate 2 iu growth VEYA Ghrp 6 - 100 mcg x 2 Follistatin 344 - 50 mcg x 1 Planlamanın büyüme dönemi ve kazanım açısından düşük olduğunun farkındayım fakat ilk kürüm olacak ve ilaçların vücudumda ne tarz tepkiler vereceğini görüp ilerleyen dönemlerde düzenlemeler yapmak istiyorum. Konu hakkında her türlü: fikir, öneri ve eleştiriye açığım.
Cevaplar için şimdiden çok teşekkür, ederim herkese hayırlı forumlar.
-
Yazan: Arnoldswazz
Arkadaşlar bir tanıdığım Ukrayna'da yaşıyor eczaneden testo aldıracağım testo prop var ve fiyatları o kadar ucuz ki 25 TL 1ml Balkan Pharmanın fiyatı çerez gibi orda satılıyor sizce kargo göndertsem gümrükte sıkıntı çıkarmı daha önce yapan oldumu ve oralardanda sadece Ukrayna'ya satış yapan siteler boş ilaç koyuyolarmı bilgi sahibi kişileri bekliyorum
-
Yazan: Iwantbig
Arkadaşlar yakın bir zamanda Thailanda gideceğim.Streiodlerin legal olduğu söyleniyor çoğu sporcular thailanda gidip ürün alıp tekrar ülkesine geri gidiyor.
Arkadaşla gideceğiz,yurt dışından anabolizan alan arkadaşlar ordan alıp buraya getirmekte sıkıntı yaşarmıyız.Thailanda nerden düzgün ürün bulabiliriz.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
-