Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Vezuchiy

Testosteron ve trenbolone kürü yapacağım yorumlarınızı rica ediyorum

Önerilen İletiler

Vezuchiy    143

Selamlar arkadaşlar,

Aşırı hızlı bir ilaç tepki sistemine sahibim. ne kullanırsam kullanayım aşırı hızlı bir şekilde tepki alıyorum örnek vermek gerekirse, Testo e only ilk kürümde 2. günde kanımda full çıkıp 1. haftadan etki almaya başlayıp kür sonu 15kg aldım. 8 kadarı temizdi geri kalanı su v.s

2. kür olarak:

  • tren ace
  • testo prop

kullandım yalnızca 5 gün ve yine aşırı tepki aldım nerdeyse ertesi gün ardından amacımı değiştirip kısa esterleri kesip.

şuan güncel olarak;

  • Tren e 2ml
  • Testo e 2ml

olarak değiştirdim ve 3. vurumumu yaptım kısacası 2. haftanın ilk günü bu gün ve aşırı şekilde tren agresifliğini hissetmeye başladım daha 1. haftadayız ilaçlarım markasız overdose Aklıma takılan şey şu trende bolde tarzı geç açılan bir ilaç özellikle enanthate formu ve 1. haftadan bu kadar ilacı hissetmem normal mi?

Çevremde ki herkes büyüdüğümü söylüyor ama tartıda kilom eksik kendimi aynada bakınca iğrenç hissediyorum idman esnasında inanılmaz pumplar yakalayıp idman sonu binevi sönüyorum bunun sebebi nedir? (bu sıralar on cycle off cylce hatta pct döneminde ilaçsızken bile deli dehşet terliyorum)

  • Boyum 183
  • kilom 75-85

arası gidip geliyor su atmama bağlı olarak kickboks maçlarına çıkıyorum ve kilo düşmem gerektiğinde su atıyorum ama sabit kilom 83 yağ oranım oldukça düşük %10-15 arası karın kaslarımı azda olsa görebiliyorum ve omuzlarım kollarım göğsüm aşırı yağsız bu yaşadığım durum sizce neden?

  • yaşım 20
  • 1 yıldır ağırlık kaldırıyorum

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


rastlantisal    3.363

Markasız overdose ilaçta esterden emin olmak çok zor.  Düzgün bir marka seçip ondan ilerlersen nedir ne değildir daha iyi anlarız.

Sen o dediklerini enjekte ettiğini düşünüyorsun ama gerçekten enjekte ettiklerin onlar mı bilemeyiz.

  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    143
rastlantisal, 6 saat önce yazdı:

Markasız overdose ilaçta esterden emin olmak çok zor. 

Düzgün bir marka seçip ondan ilerlersen nedir ne değildir daha iyi anlarız. Sen o dediklerini enjekte ettiğini düşünüyorsun ama gerçekten enjekte ettiklerin onlar mı bilemeyiz.

problem ilaçta değil :/ arkadaşımla aynı anda başladık onda hiç bir tepki yok. bolde bile 4. gün acıktırmaya başlamıştı beni ve aklınıza gelebilecek herşey çok hızlı çalışıyor vucudumda buna göre bakarsak problem ne olabilir.

eski yaşantımda u. maddelerde kulanıyorduk eski arkadaş grubumla durum yine aynıydı çok hızlı etki alırdım düşük dozda bile ek bilgi not etmek istedim (hayatımda en pişman olduğum anlardır özendirmek gibi bir amacım yoktur çok şey kaybettirdi)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nickarmada    16
Vezuchiy, 10.07.2024 - 10:09 yazdı:

problem ilaçta değil :/ arkadaşımla aynı anda başladık onda hiç bir tepki yok. bolde bile 4. gün acıktırmaya başlamıştı beni ve aklınıza gelebilecek herşey çok hızlı çalışıyor vucudumda buna göre bakarsak problem ne olabilir.

eski yaşantımda u. maddelerde kulanıyorduk eski arkadaş grubumla durum yine aynıydı çok hızlı etki alırdım düşük dozda bile ek bilgi not etmek istedim (hayatımda en pişman olduğum anlardır özendirmek gibi bir amacım yoktur çok şey kaybettirdi)

yani elinde bir hikaye var, kanıt yok... kan tahlili, hormon tahlili ile soru sorarsan ne olduğunu anlaybiliriz... ilaçta problem var mı yok mu görürüz. ya da sende varmı yok mu bakarız. kür öncesi ve şuan kullanırken ki sonuçlarını atarsın, insanlar bakarlar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: metropol
      Merhaba arkadaşlar sorunum
      Ne zaman tren kürüne girsem bacaklarım daha doğrusu kalflarım çok kasılıyor yürüyemiyorum kalflarımda damarlar şişiyor yoldayken kitlenip kalıyorum bunun nedeni nedir ve yaşayan var mı
    • Yazan: mogger
      Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
      Testosteron Enanthate, Boldenon ve Trenbolone Enanthate, 18 haftalık bir kür planım var.
      Testosteron Enanthate 1-12 hafta 600mg Boldenon 1-18 hafta 600mg Trenbolone Enanthate 1-8 hafta 400mg  Testosteron Propionate 13-18 hafta 600mg Trenbolone Acetate 10-18 Hafta 400mg Kürüm iki fazdan oluşuyor, Clean Bulk kürü olacak son sekiz hafta su atmak ve ucundan yağ yakmak için kısa ester tercih ettim. Trenbolone maks sekiz hafta kullandıktan sonra iki hafta ara vereceğim, ondan sonra Acetate'ına geçeceğim. Kullanacağım ilaçların markası Optimum Overdose yarışmacı serisi. Şuan kendi imkanlarımla bulabildiğim ve kendi denediklerim arasından en kaliteli bulduğum marka bu. Su tutmasını çok istemiyorum, yağ oranım %11 çok yükselmesini istemiyorum.
      SORULARIM:
      Mg'lar nasıl? İlaç seçimlerim nasıl? Bu benim hedefime göre iyi bir kür mü? Aynı zamanda kür içinde kullanacağım multivitamindir bilmemnedir koruyucu malzemedir onlardan ne önerirsiniz?  Teşekkürler, iyi forumlar.
    • Yazan: 34lispo
      Ürün aldım fakat orijinal mi bilmiyorum orijinal ise güvenilir marka mıdır (Pharmacom Labs, Alpha Pharma)
            
    • Yazan: Geleceğin Olympia'sı
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Eylül itibariyle ilaç işlerine uzun bir ara vereceğim şuan 250 testo e vuruyorum haftalık antrenman ve beslenmeye de eskisi kadar asılmıyorum, hayatımda iyi gitmeyen bazı şeylerle uğraşıyordum bir süredir. Bugün itibariyle tekrardan asılıyorum hepsine, Eylüle kadar son ve hızlı bir kür yapmak istiyorum bir yandan da trenbolonu çok merak ediyorum elimde halihazırda 1 flakon var başka almama gerek yok bence, 200mg 5 hafta götürür beni sonra da elimi ayağımı çekicem bir süre bu işlerden.
      Sizce 5 hafta bu dozda fayda görür müyüm ?
      Açıkçası sadece merak kürü benim için. Daha öncesinde deca, bolde, danabol, npp tecrübelerim oldu.
    • Yazan: metinkarayagci
      Oncelikle merhabalar sormak istedigim bir sorum var. bundan birkac ay once ilk kurum olan testo boldenon danabol kurune girdim. 2 ay kadar surdurdum ve gayet mutluyum neredeyse hicbir yan etki olmadi ve 82 kilodan 92 kiloya ciktim ustelik yag oranim %20den %18e dustu. Kur sonrasi pctyi de yaptim ve suan kur ile ilgili hicbir sorunum yok. 2. Kure girmeyi dusunuyorum ve bunu tren bolde testo ve danabol ile yapmayi dusunuyorum.
      ————————————————————
      uygulamak istedigim dozajlar:
      1ml trenbolone enanthe 1ml testosterone enanthe 1ml boldenon (bunlar enjeksiyon basi olan miktarlar ve haftada 2 enjeksiyon yapmayi dusunuyorum)
      + Gunluk 3 adet danabol (ve karacigerde olusabilecek sorunlari azaltmak ve onlemek adina gunluk 2 adet liv52)
      ————————————————————
      Bu kuru 2.5 ay yani 10 hafta boyunca surdurur ve kur sonrasi trenbolonedan kaynakli deca dick’e yakalanmamak adina pctnin yaninda 1 ay boyunca testosterona devam etmeyi planliyorum
      2. kur icin agir mi olur, uygun mudur? uygulama dediginiz veya sunu duzelt diyebileceginiz seyler varsa Yardimci olursaniz cok sevinirim. Simdiden hepinize cok tesekkurler. 🤗

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×