Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Tupacmakaveli1

Charagon 5000

Önerilen İletiler

Merhabalar,ilk kurumu 11 hafta testo enantat yapmıştım 250-500 mg dozajlardi. 2 hafta ara verip pct yapmadan 15 haftada 500-400 ile başlayıp 1000-800 mcg testo enantat vs boldenon kuru yaptım 2 hafta arayida sayarsak 28 hafta ilaçlar vücuduma girdi yani ,son enjeksiyonu 12 mayista yaptım, 23 mayısta 2 gün önce yani tahlil yaptırdım fsh ve lh hormonlarina baktirmayi unuttum en onemlilerine ki onlarada baktirip yazarim buraya ,son enjeksiyondan 11 gün sonra tahlil yaptırdım işte kanimda yüksek seviyede testo geziyor halaa onuda soyliyim e2 seviyemde normal olması gereken seviyenin çok az üstünde arimidex i kesmistim düzenli kullanmadım , prolaktin seviyemde normal.

Eczacı preglyn yok dedi 1 senedir gelmiyor dedi

1-Charagon 5 binlik varmış direk tek seferde 5 binlik charagon vurmam doğru olur mu ? Sanki mantıken ağır gelir gibi düşünüyorum doğru mu dusunuyorum ?

2-Charagon u alip ilacı şu ile karistirdigimda yarısını yani 2500 falan mı vuruyum belki dahada az preglyn gibi bölme mı yapiyim ilacı bu konuda yardimlarinizi bekliyorum birde fsh,lh hormonlarinin durumunu bilmiyorum o da var tabi ama uzun bir süre kurde kaldım libidomda çok iyi durumda değil hissediyorum eskisine göre tavsiyelerini bekliyorum bu arada bu kadar uzun zamanda hiçbir yan etki yaşamadım 2 kur boyunca ne saç dökülmesi ne testis ağrısı,testis küçülmesi hatta 1000 mg 800 bolde kullanmama rağmen agresiflik bile ara ara nadir sinirlendigim anlık olaylar oldu ama ilaçlardan olduğunu düşünmüyorum etkisi yok yani sadece genetikten dolayı sivilcelenme oluyor testo biraz artırdı dönem dönem sivilceleri.Bu arada ilk only testo kurumde 11 haftada 10 kilo aldım ama testo e bolde 2.kurde kilom aynı kaldı çok az arttı 2-3 kilo falan aldım yani 2.kurde tam verim alamadım bence öyle düşünüyorum sizce nedeni ne olabilir ilaclarinda hepsi orjinaldi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


tolgacan94    214

1000 mg testoya çıkıp aynı kalman demek ya yemek yemedin yada ilaçlar sapına kadar sahteydi demek oluyor.

1 ml su ekle insulin enjektörü ile karından 500 500 500 500 500 vurursun.3 er gün arayla o arada arimidex 3 günde yarım tablet(novaldex tamoxifen bulamadığını varsayarak) 20 gün de 50 mg klomen kullan bakalım duruma göre uzatabilirsin.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Nolvadex klomen elimde bulunuyor ,şimdi 5000 i direk vursam leydig hücreleri zarar gorur mu o kafama takılıyor bolmek istemiyorum ,birde 5000 lik charagon kullandigimda klomen i kullanmama gerek yok diye düşünüyorum ,ne diyorsun ?

Son enjeksiyondan 21 gün sonra 5000 charagon vurup en az 2 hafta günlük 20 mg nolvadex kullanıp pct I bitirmeyi dusunuyorum

Nolvadex duruma göre 1-2 hafta daha uzatılabilir tabi

Teşekkürler şimdiden

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

28 hafta testosteron kullanmışsın bölmen daha mantıklı 1000 e böl çok uğraşmak istemiyosan 5 defa klomen gene şart en az 20 gün novaledex vucudundaki suya östrojene göre karar vericeksin.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
name2626    1

Pregnyl 5000 i bölmek için ampuldeki pregnyli boş fragment flakonuna doldursam ondan 500 veya 1000 şeklinde kullansam sıkıntı olur mu.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×