Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

ProteinliPuding

Almanya'da yaşıyorum burada nereden ve hangi marka sarms alabilirim?

Önerilen İletiler

Arkadaşlar Merhaba,

Almanya da yaşıyorum burada bir kaç suplemennt mağazasını gezdim ama sarms bulamadım bulduklarımda hiç güven verici gözükmüyordu ambalaj üzerinde ki yazıları kendileri yapmış gibiydi önerebileceğiniz güzel bir marka sarms var mı ve Avrupa içeri internetten sipariş versem herhangi bir gümrük problemi yaşar mıyım ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Diver    921

Eroids.com üzerinden araştır dostum. Kaliteli siteler zaten gümrük sorunu yaşayacağı ülkelere hiç göndermiyor. Avrupa içi gümrük sorunu olmuyor onu biliyorum. Diğer ülkelerden gelirken sorun olur mu bilmiyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: BBurak
         Merhaba arkadaşlar hayırlı forumlar.  
       Bir süredir bildiğiniz gibi definisyon sürecindeydim, bu süreçle alakalı merak edilenleri ve sorularınızı yanıtlamak için bu konuyu açıyorum.  Bu süreçte sizlerden bolca fikir ve deneyim aldım: hem güvenilirliği hem de bilgileri için öncelikle @Loving abiye sonra da herkese teşekkür etmek istiyorum.    Sizleri sıkmamak adına süreci çok kısa özet geçeceğim ve daha sonra merak edilenler olursa cevap vermek isterim.   Kaloriler, makrolar, mikrolar neydi?
      50 karb 200 protein 50 yağ   İdman sıklığı ve kardiyolarım nasıldı?
      Haftada 4-5 kere split antrenman, Haftada 5-6 gün aç karınla 60-80 dk arası 125-140 nabız kardiyo (kondisyon bisikletimle).   Takviye edici ürünler ve korucularım neler?
      Natures man multivitamin, Omega-3 / 1000, Kingsize / on cycle , D3k2, Grimlabs / shredder, (natural içerik) Grimlabs / sinister, (natural içerik) Noxy / Gw-501516, (13 gün kardiyo ve idman öncesi 1 er ml, ek olarak idman ve kardiyo yapmadığım günler almadım.) Noxy / Sr9009, (35 gün kullandım ilk başta 0.75ml daha sonrası günlük 1 ml aldım) Protein tozu.   Ürünler hakkında görüşüm nedir? 
      Shredder gerçekten felaket su atıyor ve enerji anlamında beni sr9009 ile beraber uçurdu diyebilirim.  Sinister vaad ettiğinin aksine libido kaybı ve bulut beyin yaptı (tam terimi hatırlayamadım, kafamı boşalttı.). Üroloji testinden sonra 2 hafta kestiğimde libidom arşa çıktı. Ürünleri kullanırken üroloji testi yaptırdım lh, fsh baskılanmadı herhangi bir östrojen, prolaktin artışı olmadı her şey referansta. Sadece total testosteronum azaldı onu da diyetin ve antrenmanların sertliğine bağlıyorum.  Gw-501516 da tam olarak aradığım şeyi bulamadım bende herhangi bir enerji artışı veya gözle görülür su, yağ kaybı yaşatmadı gibi hissettirdi. Sr9009 da kullanmaya başladığım süreçten 1-2 hafta sonra her gün tartı da ve belde ölçü düştüm. Bana kendimi süper hissettirdi ve inanılmaz enerji artışı hissettim.     Özet 
       Dürüst olmak gerekirse ben Sr ile istediğim formu yakaladım. Gw'yı kullanmaya başladığım hafta 2 gün peşpeşe cheat day yaptım, kardiyoları da vücut su tutmadığı sürece az yaptım . Yani burada sarmlaraa filan b*k atmıyorum eşşeklik bende tamamen. @Loving abi bana 2 ürüne gerek olmadığı ve 4 haftada süreci bitirebileceğimi mix ürün kullanmamı tavsiye etti. Ben maddi açıdan sıkıntıda olmadığım için ve gerçekten süreci kafaya koyduğum için 2 ürünü de temin ettiim. Bu arada fotoğraflara 16 yaş formumu da ekledim sürece başlarken aslında bel ölçümü oraya indirmeyi hedeflemiştim.   Herkese çok teşekkür ederim. Kafanıza takılanları ve sorularınızı yazın, dönüş yapacağım... 
         
    • Yazan: jasyak
      Herkese selamlar,
      Kendimde araştırdığım referanslardan da gördüğüm takip ettiğim 8 haftalık GW-501516 ve SR-9009 kürüne gireceğim bu kür öncesinde vermem gereken tahliller nelerdir? Bu arada tahlilde sorun olmaması açısından özelde direkt tahlil yaptırmayı planlıyorum yapmam gerekenleri söylerseniz çok mutlu olurum.
    • Yazan: Rheiwa
      Herkese selam  gene ben gene bir sarm mevzusu daha  uzatmadan konuya geçeyim. Şimdi ben birisine Amerikadan sarms getirteceğim, fakat acaba Türkiye ye geldiği zaman gümrükte kalma ihtimali var mı? Chemyo marka alacağım ve ürünü kendi evine sipariş edecek oradan da valize koyup Türkiyeye gelecek. Şimdi arkadaşlar ürünüm yanmasın? hadi ürünün yanmasını geçtim, arkadaş herhangi bir ceza alır mı acaba? Normalde yk11 ve mk677 getirteceğim fakat Burak hocamın mk2866 makalesini okudum ve 1-2 ülke dışında heryerde yasal olduğundan bahsediyor. Acaba hocamızın dediği gibi ilk bi ostarine mi getirmeyi denesem? önerilerinizi bekliyorum daha önce bunu deneyimlemiş arkadaşlarım bana yardımcı olursa veya tahmini olarak ne olabileceğini kestirenler yazarsa sevinirim. (normalde aracı firma ile getirteceğim de aşırı gereksiz vergi koyuyor kargo ücreti vs. çok tutuyor)
      iyi forumlar..
    • Yazan: Umutbaba
      Hocamlarım iyi günler,
      Rad140 kullanmayı düşünüyorum ve henüz yaşım 17.
      Param var iyi ve orijinal bir ürün için marka söyler misiniz?
      Türkiye'deki ürünler çok güven vermiyor gibi.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×