Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

ergünplak

Kürümde kickstart olarak anapolon mu oxandrolone mu daha çok yarar sağlar?

Önerilen İletiler

ergünplak    2

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Ocak ayında 20 haftalık bir bulk kürüne gireceğim bu benim ilk kürüm olacak

  • 500 testo e
  • 400 bolde(eq)

Kullanacağım ilk 6 hafta anapolon veya anavar kullanmak istiyorum sizce hangisi benim için daha iyi olur kendi tecrübelerinizi aktarırsanız mutlu olurum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


otopsicikedi    1.514

İlk küründe tablet kullanmanı önermem. Üstüne anapolon psikolojik olarak fiziksel olarak zararı yüksek bir ilaç. İlaçtan alacağın faydayı maksimum etkide görmen için bence ilaçlar konusunda deneyim kazandıktan sonra denemen daha doğru olur. 

  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ergünplak    2
otopsicikedi, 3 saat önce yazdı:

İlk küründe tablet kullanmanı önermem. Üstüne anapolon psikolojik olarak fiziksel olarak zararı yüksek bir ilaç. İlaçtan alacağın faydayı maksimum etkide görmen için bence ilaçlar konusunda deneyim kazandıktan sonra denemen daha doğru olur. 

Yardımınız için teşekkür ederim

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Sparta34
      Selamın aleyküm herkese.
      Anavarı bugüne kadar nadir kullandım ve 50 mg üstüne çıkmadım. Bazı araştırmalarım sonucu 70 mglara çıkıldığını gördüm.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      BOY: 183 KG : 102 YAĞ : %10 SORULARIM:
      Mevcut kütleme göre sizce 50MG yeterli olur mu? 70MG de çok farklı bi görüntü oluşur mu 50ye göre? Tavsiyeniz nedir acaba? Tüm yorum ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Geleceğin Olympia'sı
      İron pharma nasıl marka kullanan var mı özellikle anavar ? 
    • Yazan: bodybuilderxq1
      Arkadaşlar merhaba,
      KÜR İÇERİĞİM: (12 HAFTA)
      Pazartesi testo+deca: 0.5 + 0.75 Perşembe testo+deca: 0.5 + 0.75 Anapolon : Her gün 2 tab (50 gün boyunca) SORULARIM:
      Anapolon 50 gün fazla mı? Yoksa 5-6 hafta kullanıp bırakayım mı?  Kürümde yanlış olduğunu düşündüğünüz bir yer var mı? Görüş ve düşüncelerinizi rica ediyorum.
    • Yazan: TheExecutioner
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      son yaptığım pct üzerinden yaklaşık 8 ay civarı geçti. Kür sürem kadar bekleme yaptım fakat hata olarak bu süreçte sporu bıraktım. Herhangi bir destekleyici olmadan spor yapmak artık bana keyif vermiyor açıkcası ondan bıraktım 8 ay boyunca. Tekrar başlamayı düşünüyorum fakat sadece anavar kullanmanın bana artıları ve eksileri neler olacaktır. Enjeksiyon olmadan testosteron olmadan ben de bazı şeylerin olmayacağının farkındayım ama en azından ufak etki görsem bile benim için kafi.
      Bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim. 👍🏻
    • Yazan: Kvpzr0
      Merhaba iyi akşamlar diliyorum,
      Makrolarımı Ve Yeşillik Sebzelerimi Düzenli Bir Şekilde Tüketiyorum Amacım Yağ Oranımı Azaltmak Ve Kütle Eklemek.
      Değerli Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ediyorum 😇🙏🏻
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy 169 Kilom 73 Yağ Oranım %18 10 HAFTALKIK KÜR İÇERİĞİM:
      Test Prop 300 Anavar Günlük 20mg Masteron Prop Haftada 200 SORULARIM:
      Gün Aşırı Olarak Bölüyorum  Dozajlarım İyi Mi? Yoksa Piramitsel Şekilde Mi Arttırmak Daha Verimli Olur? Kür İçerisinde Koruyucu Ve Gelişimime Ekstradan Katkı Sağlıyacak Supplement Ve Takviye Öneriniz Nelerdir?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×