Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ed4wert4

Cooper pharma kullanan var mı?

Önerilen İletiler

SERKO    828

hindistan eczane ürünü yılllar önce kullanmıştım alpha pharma kalitesindeydi sahtesine denk gelmedim güzel markadır

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    619
SERKO, Bir saat önce yazdı:

hindistan eczane ürünü yılllar önce kullanmıştım alpha pharma kalitesindeydi sahtesine denk gelmedim güzel markadır

gerçekten hindistan menşeli olan ürünlerin kalitesi güzel oluyor ödem sorunu filanda olmuyor çoğunda.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    828
ardas, 3 saat önce yazdı:

gerçekten hindistan menşeli olan ürünlerin kalitesi güzel oluyor ödem sorunu filanda olmuyor çoğunda.

Bu işin merkezi orası ne markalar vardı şimdi çoğu gelmiyor hindistan dan çin den zehir gibi markalardı.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ed4wert4    27
SERKO, 2 saat önce yazdı:

Bu işin merkezi orası ne markalar vardı şimdi çoğu gelmiyor hindistan dan çin den zehir gibi markalardı.

Aslında testosuyla trenini de kullanmak istiyorum bir sonraki kürümde fakat aklıma takılan şey "zor getirilen" "artık bulunmayan" bu markanın googlea yazınca ilk çıkan steroid sitesinde satılıyor olması fiyatları da dolu ilaç fiyatları gibi örnek; testo e. 1500TL, tren e. 2800TL gibi

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    828
ed4wert4, 17 dakika önce yazdı:

Aslında testosuyla trenini de kullanmak istiyorum bir sonraki kürümde fakat aklıma takılan şey "zor getirilen" "artık bulunmayan" bu markanın googlea yazınca ilk çıkan steroid sitesinde satılıyor olması fiyatları da dolu ilaç fiyatları gibi örnek; testo e. 1500TL, tren e. 2800TL gibi

yıllar önce yine onlar getirmişti o markayı evet pahalı ama o fiyat bandında noxy var burak hocada daha garanti 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ed4wert4    27
SERKO, 8 dakika önce yazdı:

yıllar önce yine onlar getirmişti o markayı evet pahalı ama o fiyat bandında noxy var burak hocada daha garanti 

Evet Burak Hocadan Noxy Testo E. aldım ödem ağrı sızı vs. yapmadı ve güzel sonuçlar verdi, yine de farklı şeyler denemek istiyor insan yoksa herkes biliyor çalışan bir ürün var aynı fiyatta mantıklı olan gidip Burak Hocadan almak ama insan işte...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    828
ed4wert4, 36 dakika önce yazdı:

Evet Burak Hocadan Noxy Testo E. aldım ödem ağrı sızı vs. yapmadı ve güzel sonuçlar verdi, yine de farklı şeyler denemek istiyor insan yoksa herkes biliyor çalışan bir ürün var aynı fiyatta mantıklı olan gidip Burak Hocadan almak ama insan işte...

seni anlıyorum ben dahil hepimiz belki daha iyisi vs diye 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    828
Yusufdemir1995, 14 saat önce yazdı:

Daha gecen yıl kullandım testo cypionar tren enantat ve boldesını ben cpk begenmedim

noxy mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    153
SERKO, 9 saat önce yazdı:

noxy mi ?

Noxy değil hocam cooper pharmadan bahsettim. Güvenilir bi satıcıdan almıştım geçen yıl tren enantat bolde testo cypionat ve deca ampuldu hepsi. 5 hafta kür yaptım bu ilaçlarla 1 gram bişey hissetmedigim için birde hafif ödem yapıyordu kürü başka ilaçlarla devam ettirdim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    828
Yusufdemir1995, 13 saat önce yazdı:

Noxy değil hocam cooper pharmadan bahsettim. Güvenilir bi satıcıdan almıştım geçen yıl tren enantat bolde testo cypionat ve deca ampuldu hepsi. 5 hafta kür yaptım bu ilaçlarla 1 gram bişey hissetmedigim için birde hafif ödem yapıyordu kürü başka ilaçlarla devam ettirdim. 

alla alla olabilir doğrudur inanırım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    316
ed4wert4, 03.12.2024 - 16:09 yazdı:

trenbolone enanthate 1.000TL aldım satan adam sana 3 üncü elden satıyor sanırım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    62
Tr3n, 4 dakika önce yazdı:

maşallah 1000 tlye tren enanthate eğer çalışıyorsa çok güzel

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    316
Fuhrer, 2 dakika önce yazdı:

maşallah 1000 tlye tren enanthate eğer çalışıyorsa çok güzel

Çatır cutur çalışıyor hocam yeni bir marka henüz tanınmıyor ve fazla müşterileride yok insanlar bir algı olusturmuş ilaç pahalı olunca çalışıyor sanıyorlar 

• Beğen 1
  • Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ed4wert4    27
Tr3n, 10 saat önce yazdı:

Çalışan Testo Enanthate ı o fiyata zor bulursun, sana 1000TLye çalışan Tren E. satan kişinin marka tanınsın diye etrafına dolu ucuz ilaç veren biri olmadığı ve tanındığı zaman piyasaya en iyi ihtimalle yarı dolu ilaç satmayacağı garanti değil.

Tr3n, 10 saat önce yazdı:

Çatır cutur çalışıyor hocam yeni bir marka henüz tanınmıyor ve fazla müşterileride yok insanlar bir algı olusturmuş ilaç pahalı olunca çalışıyor sanıyorlar 

Algıdan değil bir şey ucuzsa ya da pahalıysa bir sebebi vardır tabii ki gidip sadece pahalı diye kullanmıyoruz ilaçları araştırma yapıyoruz yabancı forumlardan, buradan vs vs. Örnek ben Burak Hocadan 1500TLye Noxy testo e. aldım (Aldığın trenden 500tl daha pahalı) ilaç çatır çatır çalıştı. Burada olay pahalı diye atlamak değil tanınmış markalara hakettikleri paraları vermek zaten sağlığımızı yeterince riske atıyoruz heyecan aramaya gerek yok.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    316
ed4wert4, 17 dakika önce yazdı:

Çalışan Testo Enanthate ı o fiyata zor bulursun, sana 1000TLye çalışan Tren E. satan kişinin marka tanınsın diye etrafına dolu ucuz ilaç veren biri olmadığı ve tanındığı zaman piyasaya en iyi ihtimalle yarı dolu ilaç satmayacağı garanti değil.

Algıdan değil bir şey ucuzsa ya da pahalıysa bir sebebi vardır tabii ki gidip sadece pahalı diye kullanmıyoruz ilaçları araştırma yapıyoruz yabancı forumlardan, buradan vs vs. Örnek ben Burak Hocadan 1500TLye Noxy testo e. aldım (Aldığın trenden 500tl daha pahalı) ilaç çatır çatır çalıştı. Burada olay pahalı diye atlamak değil tanınmış markalara hakettikleri paraları vermek zaten sağlığımızı yeterince riske atıyoruz heyecan aramaya gerek yok.

kendisi komşum dostum aynı salona beraber gidiyoruz yillardir tanıyorum markası tanındiktan sonra ne yapacağını bilemem ilaçı çalışıyor sağlık pahallı ilaçla da bozulur pahalı ilaç da kullandım 1000 tl lik ilaçdan farkı sadece fiyatı 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    91

cooper yılların markası ve gayet de tanınıyor. ürünü sitesinde check ettiysen sorun olcağını sanmıyorum 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: godzi10
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR PLANLAMAM:
      CLENBUTEROL HGH FRAGMENT Bu iki ürünle definasyon yapılabilir mi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: kisetet55
      Merhaba,
      Bir ortamda kürde clen kullanmak kısırlığa sebep olur diye bir konu geçti. Bu çok mantıklı gelmedi bana ama bir bilgim olmadığı için o ortamda yorum yapmak istemedim ama haliyle acaba doğru olabilir mi diye de sormaktan kendimi alı koyamadım bu sebepten dolayı konu açmak istedim.
      Kürde clen kullanmak kısır yapar mı?
    • Yazan: Covboyy
      Merhabalar, bir kaç konu başlığını okudum ve  kafamda soru işareti oluştu. Efedrini hiç kullanmadığım için yusuflanma yaptı biraz. Boss yohimbe için güzwl şeyler yazmış o cepte desek. Volta veya clen kullandım titreme çok yapıyor. Diyetim güzel . Ancak karın,simit bölgemdeki o yağlanmayı yakamıyorum. Yohimbe clen ikilisi olur mu? Kullananlardan tavsiye herzaman önemli. 
    • Yazan: 67impala
      Merhabalar hocalarım,
      Clenbuterol elime geleli iki gün oldu bugün ikinci gün bir tablet 40mcg dun bir tabletin yarısını içtim vücudun ne tepki vereceğini görmek için hafif çarpıntı oldu kardiyo ve ağırlık antrenmanında extra bir şey hissetmedim. Bugün 6.00da bir tam tablet içtim ve kardiyoda yine bir şey hissetmedim. Biraz önce ikinci tableti de içtim ve hala bir şey yok acaba üründe mi sıkıntı var veya benim kullanımımda mi bilgilendirirseniz çok sevinirim iyi forumlar.
      ÜRÜN GÖRSELİ:

• Yazan: whasancan
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaklaşık 100 gündür düzgün bir şekilde diyet + ağırlık antrenmanı yaptım. aşağıdaki gibi sonuç aldım 120 kilodan 105 kiloya düştüm. Hala devam ediyorum ama 1 ay boyunca rad 140 ve clenbuterol kullanmak istiyorum. mantıksız olur mu.
      SORULARIM:
      TAVSİYELERİNİZ nedir? PCT yaptırmam gerekir mi 1 aylık kullanımda? Bodytech rad140 marka tercihim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.