Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

KaderdenBekir

Dostinex kaç mg ve nasıl kullanmalıyım?

Önerilen İletiler

Herkese iyi geceler aktif olarak yarışmaya hazırlanıyorum ve 500 maste 500 testo 150 npp kullanmaktayım ancak yarından itibaren 150 npp çıkacak ve 300 tren girecek bundan ötürü de dostinex kullanmayı planlıyorum çünkü aşırı depresif gergin biriyim günlük hayatım da biraz çalkantılı bu süreçte kafama sıkmamak için bunu düşündüm sizce kullanmalı mıyım nasıl kullanmalıyım ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


6arrows    38

masteron zaten aromatizasyonu düşüren bir ilaç. kan tahliline göre dostinexi 10 günde bir yarım tablet alırsın

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    5.669

Seni yarışmaya hazırlayan koç ne diyor bu işlere?

Test olmadan böyle şeylerin tavsiyesi verilmez. Girersin teste, ne yüksek bakılır ve ona göre koruyucu eklenir. 

  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: marettam
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Hiç ilaç almadan önce prolaktinim referans üst kısmındaydı ve bu herkes de farklı dengede çalıştığından ben de hep o dengede tuttum ve sorun yaşamadım. Ancak yine her zaman aldığım dozda aldığımda bu sefer fazla düşürdü prolaktini. Hala referansta ancak alt seviyelerde. Halsizlik ve isteksizlik hissediyorum şuanda. Prolaktini biraz yukarı çekmemi sağlayacak bi fikri olan varsa yazabilir mi? Bitkisel kürlerle ilgili biri vardı ancak adını unuttum onu etiketlerseniz sevinirim  Bu arada direkt prolaktin etkisi olan bi anabolizan vs almıyorum şuan sadece 400 enanthate 400 rimo alıyorum.
      Dolaylı olarak 10 haftada falan artıyordu ondan müdahele ediyordum.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
       
    • Yazan: braythum
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Herkese iyi bayramlar.
      5 yıldır vücut geliştirme yapıyorum. Daha önce küre girmedim. Düzenli beslenme ve uyku kalitesine önem veriyorum fakat son 1 senedir ereksiyon kapasitemin %70 ini kaybettim. Libidomda sorun yok fakat makine harekete geçmiyor. Tek kötü alışkanlığım ise sigara. Yaşımın 31 olması, kütlemi artık bir seviye yukarı çıkarmak için küre girmeye karar verdim. Kür ve daha sonraki PCT döneminin ereksiyon sorunuma yardımcı olabilir mi merak ediyorum. Daha doğrusu olumsuz birşey olmadan, dengeli ve doğal devam ederken makinemin sadakatsizliğini neye borçlu olduğunu anlamadım.
      Yaş:31 Boy:173 Kilo:81 Yağ oranım %19 Güncel kan tahlil sonuçlarımı aşağıya bırakıyorum.
      @rastlantisal @Askabar @metinav @otopsicikedi @Oathbreaker @SPECTRE @godofdark
      Yardımcı olursanız sevinirim.
          
        
    • Yazan: gazomika
      Selamlar arkadşlar, nasılsınız?
      Prolaktin değerim yüksek doktor 6 ay sonra tekrar gel dedi bakarız dedi değeri nasıl düşürebilirim doğal yapıyorum sporu. Test vermeye de spor salonunda hoca östrojen seviyen yüksek olabilir test ver dedi göğüs uçlarım iriymiş bence o kadarda değil ama gittiğim hastane östrojene bakmıyor doktorda o sakallarla östrojenin fazla olma şansı yok dedi göğüs ucu iriliğinden dolayı östrojen fazla olabilir mi?
       
    • Yazan: h4runx
      Merhaba,
      3 Yıl önce haftada 750mg testo propionat kullandım. Kürün 6. haftasında sakatlık yaşadım ve pct yapamadan bıraktım. Libido düşüklüğü sebebiyle kan testi yaptırdığımda total testo alt sınırda çıktı, prolaktin ise 44. Sanırım pct yapmadığım için hormonlarım hala normale dönmemiş.
      Ne yapabilirim? Pregnly veya klomen mi kullanayım? Teşekkür ederim. 
    • Yazan: vultubekno
      Merhaba Arkadaşlar,
      33 yaşındayım ve bir süredir evde spor yapıyordum. Son bir sene spor salonunda spor yapmaya başladım. Doğal olarak ilerlemek istiyorum ve kontrol amaçlı kan değerlerime baktırdım. Değerlerim normal aralıkta gözükmektedir. Spor yapan biri olarak istediğimiz sonuçlar nedir sorusunu cevaplayacak bir konuyu forumda bulamadım. Örneğin e2 nedir? Spor yapan birinde nasıl olmalı gibi sorularla ilgili genel bir eğitim veren konu varsa paylaşırsanız memnun olurum. Arama motoru ile bilgi sağlayabiliyorum fakat spor ile ilgilenen kişileri kapsayan bilgiyi içermediğini görüyorum. @rastlantisal @Askabar @Diver @SantoR @GHOST @otopsicikedi @Valhallaxd
      Kan değerlerimi ekliyorum bununla ilgili de yorum yapabilir misiniz? Yardımlarınız için teşekkür ederim, herkese iyi sporlar dilerim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×