Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

boziko

20 yaşında ilk kür planlamamı yaptım fakat çekincelerim var küre girmeli miyim girmemeli miyim?

Önerilen İletiler

boziko    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

• 20 yaşında
  • boy 1.76
  • kilo 80

Vücudum yağlanmaya çok müsait 65, 70 kilolarda da yağlıydım yine aynı, hiç karın kaslarımı da görmedim. Tansiyonum çoğu zaman düşük 9-5 ve levotiron kullanıyorum (hipotiroid ilacı). Hangi ilaçla başlamalıyım veya başlamalı mıyım ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    511

Ne zamandır spor yapıyorsun formun ne alemde beslenmen antrenman programın nasıl belirli bir düzende mi yapıyorsun ? Ayrıca ilacı bıraktıktan sonra eski haline dönüceksin kaçarı yok sonra kürün ortasında ben napıyorum diyip kürü yarıda bırakınca olan parana zamanına olur. İlk kürde tecrübe ve düzen oturtman içinde only testo iyidir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boziko    0
ardas, 17 dakika önce yazdı:

Ne zamandır spor yapıyorsun formun ne alemde beslenmen antrenman programın nasıl belirli bir düzende mi yapıyorsun ? Ayrıca ilacı bıraktıktan sonra eski haline dönüceksin kaçarı yok sonra kürün ortasında ben napıyorum diyip kürü yarıda bırakınca olan parana zamanına olur. İlk kürde tecrübe ve düzen oturtman içinde only testo iyidir.

hocam teşekkürler yorumunuz için . konudan ayrı bir soru daha sormak istiyorum. natural olarak nasıl yağ oranımı düşürebilirim ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    511
gönderildi (düzenlendi)

Dostum 80 kiloysan 2700 kaloriden başlarsın kademe kademe kısarsın kilo vermen durdukça bunun yanında less şeklinde kardio yapbilirsin hit den daha etkili bence yağ yakımı konusunda. Karbı aşırı düşğrmeni tavsiye etmem protein kadar o da önemli vücudunu formunu bilmediğim için spesifik bir beslenme planı söylemem zor yağ yakıcam diye sağlıklı yağ tüketmemezlik yapma zeytin yağı filan tüket ölçerek tabi. Ayrıca şuan kür için aşırı erken kullansanda istediğin verimi alamazsın şuan. Youtubede bir sürü video var güray aydının filan onları izleyebilirsin her detayı yazmam zor.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653

Nasıl yağ yakarım? Nasıl kilo alırım?

Temel fizik kuralları ile. 

• Eğer giren enerji çıkan enerjiden çoksa kilo alırsın.
  • Eğer giren enerji çıkan enerjiden azsa kilo verirsin.

Bu durumda kilo vermek için oynayabileceğin 2 kalem var. 

1. Giren enerjiyi azaltmak
  2. Çıkan enerjiyi artırmak

Senin yerinde olsam "diyetkolik", "fatsecret" gibi programlarla günlük aldığım kalori ve makroları takip eder ona göre mantıklı rakamlarda seyreylerdim. Aynı şekilde ağırlık antrenmanı yoğunluğunu artırır ve kardio da eklerdim. Böylece iki kalemi birden halletmiş olurdun. Kilo vermemen de imkansız olurdu. 

Henüz bu en temel bilgiyi kafanda oturtmadan kürü aklından bile geçirme! Küre girdiğinde antrenman ve beslenmeye dair her şey zaten yerli yerine oturmuş olmalı. 

• Minnettarım 1
  • +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
arnoldşıngırmıngır, 15 dakika önce yazdı:

Hocam tüm taşları yerine oturttuk da şu bel simidini bi yok edemedik :(

En önce yağlanan yer en son yağ kaybeder. Yani en son gidecek bölge orası. Sabırla rutinine devam etmelisin.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: normlife6425
      Arkadaşlar cümleten selamlar,
      Konuyu olabildiğince kısa özetlemeye çalışacağım. 25 yaşında kendimi bildim bileli bu spora tutkuluyum 18 yaşımda 2 yıl kadar doğal olarak yapmıştım fakat safra kesesi ameliyatı sebebiyle bıraktım bir daha da başlayamadım ta ki bi kür yapıp motivasyonumu yakalayana kadar.
      İlk haftam bitti kullandığım ürünler:
      testosteron enanthate 0.5 ml mix ürün 1 ml haftada 2 enjeksiyon ikiside  içerisinde 200 ml boldenon 200 ml cypionate ve 50 ml propionate. İlk sorum bu kürde testosteronun farklı türevleri olması kürümde bi dezavantaja sebep olur mu ikincisi ise evet artık gelişmeye başlıyorum diyene kadar ne kadar süre geçer. Bu arada 5 aylık bir kür koruyucu olarak evigen 150 mg ve nac 600 kullanıyorum aynı zamanda Q10 içerikli çoğu vitaminin yeterli düzeyde olduğunu düşündüğüm bir multivitamin kullanıyorum.
      Tecrübeli büyüklerimin ve küçüklerimin yardımını bekliyorum , teşekkürler…
    • Yazan: altuh
      Merhabalar...
      Yaşım: 19 Boyum: 1.75 Kilom: 83 Yağ Oranım: 12-15 arası Spor Geçmişim: 3 yıl Yılda en az 9 ay spora giderek 3 yıldır vücut geliştirme yapıyorum, tamamen vücut geliştirmeye başlamadan önce atletizm ve futbolla ilgilendim. Kaldırdığım kilolar natural olarak yeterince iyi olduğunu düşünüyorum, 140x1 bench press, 90x1 overhead press, 170x1 squat. Etrafımda güvendiğim testosteron enanthate, boldenon gibi anabolikleri elde edebiliceğim biri yok bu yüzden ilk kürümü eczaneden yana kullanmaya karar verdim. Uzunca bir süre araştırma yaptıktan sonra alttaki 12 haftalık sustanon-rimobolan kürünü yaptım. Yağsız bir şekilde kütle eklemek istiyorum, 12 haftanın sonunda yağ oranımı 10-11 seviyelerine düşürüp 90 kiloya çıkmam mümkün mü? 
      Programa eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mı? Haftada 4 gün spora gidiyorum bunu 5 veya 6 güne çıkarmama gerek var mı? Bir yerde duymuştum ama tam emin değilim kür esnasında ufak pctler yapmaya gerek var mı? Beslenmemde, 5 tane large yumurta, 500 gram tavuk göğsü, 800 gram baldo pirinç var. Yani almam gereken macroları alıcam.

Alacağım takviyeler ve koruyucular:
      Sabah aç karnına sirke ve enginar suyu Multivitamin D Vitamini K Vitamini C Vitamini Omega 3 Nac 600 Tribulus Biotin Çinko Ginkgo Biloba Saw Palmetto Milk Thistle Bromelain Bunlar yeterli mi yoksa eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mı?

Kırmızı renkle yazdığım haftalarda kan vermeye gidicem.
    • Yazan: badicigitarist
      Değerli hocalarım, herkese selam öncelikle.
      Aranıza yeni katıldım, ama platformu uzun bir süredir inceliyorum. Artık kendimin de bir desteğe, uzman görüşüne ihtiyacım olduğuna kanaat getirerek yardımınıza başvurmak istiyorum. 26 yaşındayım ve 6 senedir "old school" tarzda idman yapan birisiyim. Doğal olarak elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum. Güncel formumu da ekliyorum.
      140 kg bench 65 kg Z bar curl 200 kg Row Artık gelişimimin çok yavaşladığını düşünüyorum ve daha çok kütle koymak istiyorum. Bu konuda bir bulk kürü düşünüyorum, ama öncelikli sorum olarak: doğuştan hipotiroidi hastasıyım, günlük 200 mg euthyrox kullanıyorum. Herhangi bir kür yapmam bu konuda beni zora sokar mı? Sokmayacak ise nasıl başlamam gerekiyor? 
      İyi forumlar, saygılar.

• Yazan: devtycon1211
      İlk kürüm 176 77kg 13.2 yağ oranım var , resimleri ekte sunacağım.
      Temiz büyümek istiyorum estetiği bozmadan .
      Bu nedenle ilk kürümde şunları düşündüm:
      1-12hafta Test E 500mg 1-10 hafta Boldenon 400mg 6-10 hafta Masteron E 200-300mg  Kür içi proviron-zinc-b12 ve multivitamin kullanacağım. Kür sonu PCT yapacağım .
      Yaşım 18 daha önce güreşte tartı problemlerinden dolayı iştah kessin diye anavar kullandık .
      Değerlerim :
      FSH:11,.. LH:12,.. Total Testesteron:8,... E2,östrojen: 4 prolaktin:8 yardımlarınızı bekliyorum 

• Yazan: HayalleriOlanBirisi
      Aşağıda yer alan markalardan hangisini tercih ederek küre başlamalıyım?
      Oxygen  Pharmagroup  Zphc Overdose  Pharmtec Htp Novatis Proton Veyron pharma Bu marka ilaçlar var, hangi markayı tercih etmem gerekir, en iyisi hangisi sizce?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.