-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Lifter31
Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar.
Çok uzun süredir günde 2400mg nac kullanıyorum. Sorun olur mu acaba?
Şimdiden sağ olun.
-
Yazan: dragx
İyi forumlar dilerim arkadaşlar,
Kürümü 2 aydır sürdürüyorum
Kullandığım anabolizanlar:
testosteron enantathe rimobolone boldenon Sizce değerlerim nasıl bolde açılmış mıdır ? değerler hakkında görüş ve önerilinize açığım
-
Yazan: Episodees
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
KÜR DETAYLARIM:
500 testosteron enanthate 400 tren acetat
Şuana kadar kür ile ilgili bir şikayetim olmadı herhangi bir şekilde gayet iyi ilerliyor 4. Haftadan sonra kan testi yaptırdım. Kür öncesi değerlerimi de ekledim serbest testo değerine bakmadı doktor maalesef ısrar etmeme rağmen geri kalan vitamin minaeral vs normal olduğu için koymuyorum. Kür sonrası da herhangi bir sorun gözükmüyor vitamin mineralle alakalı o yüzden onları da koymadım sadede kafama takılan prolaktin değeri bu kadar düşük olması normal midir?
Not: 2 haftada bir dostineks kullanıyorum ama bu kadar düşürür mü ?
-