-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Kürdeyken yaşanılan psikolojik yan etkilerin sebebi nedir?
Oluşturan:
anabolik.adam, in Steroid / Genel
Önerilen İletiler
Önerildi
Forumda bu yan etkiler konusunda bir çok paylaşım var arama kısmından yazıp okuyabilirsin.Ben kısaca cevaplıyım, nor gurubu bu anaboliklerin özellikle trenbolonun akciğerlerde bronşlarda ayrışması ile daralma nefes almada güçlük yaşanıyor enjeksiyonda...Onun dışında metabolizmayı hızlandırması ve kan miktarını arttırması damarlanmayı ve pumpu geliştirmesi nedeniyle, hareketlerde kısıtlılık ve çabuk yorulma şişip kalma vb. durumlar yaşatıyor.Ben eskiden yüksek doz trenbolon kullandığım bir kürde ve yazın olmasından direkt klimanın önünde havayı kendime çarpacak şekilde ayarlayıp yatardım Yoksa terden duramıyor bir haldeydim.İki hareket etmeyle bir merdiven çıkmayla nefes nefese kalıp sırılsıklam ter olmak trenbolonun aşılmaz yan etkilerinden...
Bu yan etkiler hormonel değil fizyoloji metabolik dağılım çözünme ve uyarıyla alakalı...Akciğerler için trenbolonun tam tersi etki oluştrabilen bronşları genişleten, ventolin efedrin gibi maddeler düşük dozlarda kullanılabilir, daha rahat nefes almak için...Testosteron dozunu tren dozuna eşitlemek veya biraz daha altında almak da yan etki profilini düşürüyor.Bu e2 kaynaklı olabilir.Progesteronla östrojen erkek bünyesinde rakip gibi davranıyorlar.Biri azalınca diğeri artıyor...Baskınlık durumu yan etkiyi yükseltiyor.Her varyasyonu deneyimledim benim gördüğüm hissettiğim o...
Deca da bu yan etkiler çok daha az hissediliyor, alışması kolay...
arafından önerildi
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0