-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: astagtaum
Öncelikle herkese merhabalar,
Değerli Hocalarım, uzun zamandır kür planım var only testo düşünüyordum her planı yaptım ve kafamda oturttum. Fakat küre girmeden yaptırdığım tahliller beni biraz korkuttu. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Tekrardan herkese iyi günler dilerim.
SORULARIM:
Aşağıdaki tahlil sonuçları küre girmeme ne kadar engeldir? Bu konuda neler yapmalıyım tavsiyeleriniz nelerdir? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 26 Boy: 1.70 Kilo: 68 Yağ Oranı: 15 civarıdır Spor Geçmişi: 2013-2021 arası Boks, Güreş 2021- Günümüz Vücut Geliştirme-Fitness Not: İlk defa farmakolajik destek alacağım daha önce kreatin kullanmışlığım dahi yoktur, sadece supplement olarak protein kullanıyorum.
-
Yazan: mehmeteminerem
Merhabalar kıymetli abilerim kardeşlerim,
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş 18 boy 185 kilo 120 KİŞİSEL SORUNUM:
Testom çok düşük çıktı ve ben bunu günlük hayatımda ve cinsellikte iliklerime kadar hissediyorum, sürekli yorgunum sürekli stres ve duygusallık önceden yoktu kesinlikle ,erken boşalma, aletin kalkmaması, isteksizlik. Sadece sarms kullandım ilk defa onu da 1 paketi 3 ayda anca bitirebildim normalde bilirsiniz 1 aylık sanırım 1 paketi ,zaten çakma da olabilir ucuza almıştım,etkisini fazla görmedim, ondan önce de hissediyordum aynı şeyleri (spor yapıyorum) ilk doktor 250mg testo ve lepigra isimli bi takviye verdi ama tın etmedi sanırsam(yani hazır durum da böyleyken bi küre de giresim geliyor ) 2. Doktor da sakın bi daha kullanma hatta cretine, protein de kullanma vs dedi kendisi prof boru da değil gibi.
SORULARIM:
Bu durumun düzelmesi için ne önerirsiniz? Bu oran nasıl yükselir? Küre girmelimiyim? Kür sonrası sorun yaşar mıyım? Pct gerekecek mi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: diorr
Merhaba,
Geçen ay ayağımın üzerine 20kg'lık bir dumbell düşürdüm ve tarak kemiğimi çatlattım sonuç olarak 1 ay boyunca spordan uzak kaldım ve doğal olarak bir miktar kas erimesi yaşadım ancak en büyük sıkıntı ayak bilek kemiğimin incelmesi ve güçsüzleşmesi oldu şuanda bilek kemiğimin ağırlığa tahammül edememesinden ötürü yürümekte zorluk çekiyorum herhangi bir steroid/sarm/vb bana yardımcı olabilir mi ? Diğer tavsiyelere de açığım.
-
Yazan: merichara
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Boldenon ve Testesteron enant. kürümü sivilce, idrar kaçağı, jinekomasti riski gibi sebeplerden( kısacası vücudum kabul etmediğinden) 2. ayında bırakmak zorunda kaldım. Alt ast değerlerim ve kan tahlilim gayet temiz.
Ancak kürü bırakalı 4.5 ay olmasına rağmen dönem dönem vücudumda sivilceler çıkıyor. Sırt bölgem geçiyor şu an göğsümün tam ortası bir anda iltihaplı sivilce kapladı.
Kısacası ilaç vücuttan ne zaman atılıyor, bu tür etkileri normal midir, bunun için herhangi bir sağlık testi yaptırmalı mıyım, zamanla geçecek mi ? Sivilce hakkında genel bilgi formunu iletmek yerine özel sorularıma cevap verirseniz çok mutlu olurum değerli hocalarım.
Saygılarr..
-
Yazan: boziko
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Merak ettiğim soru:
Natural olarak kupkuru olmak mümkün mü ? Damar damar , lif lif olunabilir mi ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-