Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Emin982

Kür dönemi antrenmanlara verilen ara sorun çıkarır mı?

Önerilen İletiler

Emin982    29

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Kürün ikinci ayının ortasındayım

Haftalık:

• 500 testo ent
  • 500 bolde ent
  • 200 tren ent

Yapıyorum 6 gündür idman yok tatilden dolayı 4-5 gün daha olmayacak totade 10 yani ama iğneleri yapıyorum hafta iki enjekte bir zararı olur mu yapmak mı doğru yoksa yapmamak mı beslen her zamanki gibi sağlıklı onda problem yok görüşlerinizi bekliyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

crosfredy    301

hayır spora geri devam edecek isen enjektelerini aksatma uygulamaya devam et doğru olanı yapıyorsun 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    480

Kesmene gerek yok fazla zara vermiyorsun zaten genede kesiceksen testoyu kesme de.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: efenone
      Herkese merhaba arkadaşlar,
      Antrenman programı konusunda sıkıntı çekiyorum şuanki yaptığım sistem 2 setten oluşuyor 2’si de failure yani tükeniş yapıyorum kürdeyken nasıl bir sisteme geçiş yapmam gerekli?
      Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    • Yazan: Yasar
      Merhabalar abilerim kardeşlerim,
      Önümüzdeki 3 ay :
      ligandrol ostarine mk677 rad 140 Kullanırken bulk yapacağım ilaç dolu mu henüz bir fikrim yok ama ilaçları kullanırken nasıl bir antrenman programı uygulamalıyım örneğin ön kolum genetik olarak çok küçük haftada 2 kere mi çalışmam gerek 1 kere mi  bu ilaçları kullanmaya karar vermeden önce her bölgeyi haftada 1 20 set + son setler tükeniş olacak şekilde hareketler ile bitiriyordum bu çalışma şekli  su ana kadar güzel iş yaptı. İlaçlarda kas onarimi falan daha erken olacağı söyleniyor haftada 2 kere bu şekilde çalışabilir miyim çok sevişmek ile çok çocuk olur mu yani?
    • Yazan: astagtaum
      Öncelikle Merhabalar kıymetli hocalarım.
      Geçtiğimiz sene doktorlar tarafından eşime hashimato ve lipödem hastalıkları teşhis konuldu. Yaklaşık 3 senedir eşimle birlikte spor yapmaktayız ve kilo alımında güçlük çekiyor. Doktorlarımızdan bazıları fitnessı bırakmak sadece bir kaç egzersiz dışında egzersiz yapmaması gerektiğini söylüyor.
      Bazıları D vitamini vb. takviyeleri almasının kötü geleceğini söylüyor. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız bilgisi olan hocam var ise eğer forumda bu durumda nasıl hareket etmeliyiz bizi aydınlatabilirse çok sevinirim tahlil sonuçlarını buraya ekliyor olacağım şimdiden herkese teşekkür eder, iyi forumlar dilerim…

• Yazan: enes2525
      herkese iyi forumlar 
      yaş : 22  boy :190 kilo : 90  ilk kürümü yapmak istiyorum. yapacağım ilk kür de  hangi ilaçları kullanacağım hakkında kararsızım. 
      bazı hocalar rimobolan tek başına kullanılabilir diyor bazı insanlar kullanılmaz diyor örnek olarak 
      haftada
      200mg rimobolan 
      250mg testosteron enantathe yada sustanon
      kürünü 6-8 hafta süreçle yapılırsa etkileri ne olur 
      kilom gayet yerinde fazla kilo almak istemiyorum sadece gerçekten bilgili yada kullanmış kişiler yorum yaparsa iyi olur herkes iyi forumlar iyi günler. 
    • Yazan: oguuzars
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR DETAYLARIM:
      750 testo e 300 rimo 300npp SORULARIM:
      Kullanacağım nelere dikkat etmem lazım? Cycle kaç hafta sürdürmeli? Hangi koruyucuları kullanmam lazım? Şimdiden teşekkür ederim önerileriniz için.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.