-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Grimlabs kidney ve liver d-tox alınır mı?
Oluşturan:
Ferhelm, in Vitamin ve Supplementler
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: CaqtainKaan
Arkadaşlar Merhaba,
2 hafta önce verdiğim testte alt değerim 62 iken bugün verdiğim testte alt değerim 76 ve herhangi bir tablet kullanmıyorum iran testo 250mg ve 200 rimo acaba neden böyle yükseliyor tüm koruyucularımı alıyorum nactır blackguardiandır falan ama hala yükseliyor bana önerebileceğiniz herhangi birşey varmı?KULLANDIĞIM VİTAMİN VE KORUYUCULAR ;
-multivitamin
-nac600
-saw palmetto
-b complex
-d3
-ester c
-blackguardian
-alphaking
-biotin
-folik asit
Şimdiden teşekkürler
-
Yazan: MainEK
Sayın forum üyeleri iyi sabahlar,
İlk kürüm olacak:
500 testosteron 400 boldenon 30mg danabol Kürüne gireceğim koruyucu olarak bir türlü karar veremedim...
4hepa mehmetefendi enginar suyu nac black guardian +nac mı ? Sizin kombinlerinizi merak ettim öneriniz var mı ?
-
Yazan: Draqul Org
Merhabalar, nasılsınız?
2. Küre girmek istiyorum fakat ilk olarak karaciğerimi temizlemek istiyorum. Ne tür bir şey kullanmakıyım? Birleşik krallıkta yaşıyorum burdaki ürünleri bilen varsa eğer söylerse sevinirim.
Deve dikeni kullansam sadece olur mu?
-
Yazan: onur129
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yarın dış istek olarak hormon ve kan testi vermeye gideceğim neler isteyeceğimi biliyorum ama böbrekler için tam hakim değilim birisi isteyeceğim şeyleri sırasıyla yazarsa çok memnun olurum.
-