Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Goktugby

Rad140 + mk677 ile definasyon kürü yapabilir miyim?

Önerilen İletiler

Goktugby    1

Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?

Geçen sene:

  • testo enanthate
  • boldenon

Kullanmıştım ilaç fıs çıktığı için moral ve motivasyonum düştü boş yere ödemli ödemli ağrısını çekerek omuz çalıştım neyse :) spora uzun süre bir ara vermek zorunda kaldım nerdeyse 7 ay vücut rezalet durumda hepimiz vücudumuza takık olduğumuz için bu durumda rahatsız ediyor.

Sizden destek olacakta şunu sormak istiyorum:

  1. 6-8 hafta 0-50 karbonhidrat ilerleyip günde 1.5 saat kardiyo+ağırlık yapıp yağ oranını düşürebileceğim bir seviyede başlamak mı?
  2. Yoksa direkt başlayıp sonucu izlemek mi?

Enjeksiyonda düşük yağ oranında ilerlemek çünkü çok efektif ve hormonal olarak daha iyi oluyor sarms konusunda bu nasıl olur

Kullanmayı düşündüğüm sarms:

  • mk677
  • rad140
  • 8 hafta

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


onlytrenbolone    105

Hocam ben bu ikiliyle genelde bulk yapıldığını gördüm hep.

gw501516 ve sr9009 kürleri görüyorum definasyon için hiç bu ikisini araştırdın mı?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: 24.oguzz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Önümüzdeki yaza kadar planım eylül ayı boyunca dragon pharmanın cy3 ürününü kullanıp sadece yağ yakmaya odaklanmak ekimde yağ yakımı + azda olsa kütle kazanımı ve kasım 1 den itibaren nisana kadar bulk yapmak sorum şuki cy3 kullanan var mı nasıl ürün.
      Ekim ayında kullanacağım kür nasıl olmalı ve artı bilgi olarak;
      178 cm 95 kg Biriyim 6 ay önce natty bi define sürecine girmiştim 24 günde 11 kg vermiştim bu süreçte günde 2000 kalori alıp ayrıca her gün 1000 1200 kalori yakan bir kardiyo yaptım(basketbol idmanı) simdi bu kalorileri alıcam yine ve yine o şekil kardiyo yapacağım amacım bulk öncesi yeniden bir forma girmek ufaktan bulk da nasıl bir kür yapmalıyım sarms olarak ayrıca marka öneriniz var mıdır .... var ondan ürün alıcam güvenilir midir ne düşünüyorsunuz?
    • Yazan: Draqul Org
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      3 aydır sarms küründeydim..
      ilk ay:
      rad 140 - 10mg mk 677 - 10mg 2. aydan sonra:
      rad 140 - 20mg mk 677 - 20mg Kullandım toplam 3 ay kadar.
      Sorularım:
      3. Kürü yapacağım fakat ne zaman yapmalıyım? Ne kadar ara vermeliyim? 2. kürümü 30mg dozunda yapsam sıkıntı olur mu? 2 ay boyunca! Veya eğer enjekteye geçmek istiyorsam ne kadar ara vermeliyim? Kür içi kalp sorunları yaşamıştım ama bıraktıktan 2 gün sonra her şey geçti ve yan etkiler yok oldu ama küçülme yaşandı baya ve beni üzüyor. Kan değerlerim bir kaç günde pct siz yerine geldi fakat kür öncesi ve sonrası hormon dengeleyici kullandım. 
      Kür 15 ağustosta bitti yani 18 gün galiba veya 19.
      Ne kadar sonra 2. Küre başliyabilirim?
    • Yazan: cangr8
      Bir sarmsı almadan önce orijinal olup olmadığını nasıl anlarım. QR kod vs. Koyuyolar onlar orijinal olduğunu teyit etmek için yeterli mi?
    • Yazan: cangr8
      Selamlar,
      internette orijinal sarms ararken kafam karıştı hangisi orijinal hangisi değil emin olamıyorum. Sitedeki yorumlarada güvenemiyorum. Bu yüzden bi kaç marka ve satıcı buldum bunlar arasından kullananlar ve ya alanlar varsa etki edip etmediğini ya da satıcıların güvenilirliği hakkında bilgilendirirse sevinirim.  
      İlki ...... sattığı oxy2gen markalı sarmslar fiyatlar örneğin rad140 2600 e satılıyor şuan. 
      ikincisi ....... instagramı. Burdada Ultimate lab ürünleri satılıyor güzel yorumlar olmasına rağmen orijinal mi güvenemedim.
      Bildiğiniz güvenilir satıcı ve markalarıda belirtirseniz güzel olur.
      Bu sitedede satıldığını biliyorum bu yüzden onun haricinde yalnızca soruma yardımcı olursanız sevinirim.
    • Yazan: İsmail Yurtkan
      Merhaba Abilerim Kardeşlerim,

      5 ay önce internetten bir siteden aldığım Lgd ve Mk yı kullanmaya başladım 8 hafta sonunda tahlil yaptırdım total testo çok düşük LH FSH referans dışı düşük geldi. Kullandıklarımı bıraktım Clomen ve tamoksifenle 1 ay süren bir pct yaptım (günlük 1 Clomen 20mg Tamox) Pct sonrası tahlilimde E2 biraz yüksekti 1 adet Armidex aldım.

      Pct üzerinden 3.5 ay gibi bir süre geçti Özellikle sol testisimde ufalma gözlemliyorum sanki erimiş gibi tuhaf bir durumda.
      Her zaman olmasada arada sertleşme problemi yaşıyorum sanki %80 sertleşme var gibi.
      Kişisel özellikler:
      Yaşım 36 kilo 90 boy 175cm Son aylarda kötü beslenme ve ciddi şekilde alkol kullanımım arttı.
      Başlıca sorularım:
      Ne yapmamı önerirsiniz? Ovitrelle kullanmalı mıyım? Tahlilde hangi değerlerime bakmalıyım testis atrofisini anlayabilmem için? Yardımınıza ihtiyacım var Saygılarımla.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×