Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

KaiGreene

Boldenon 10-12 hafta mi 16 hafta mi

Önerilen İletiler

KaiGreene    34

Herkese merhaba yaş 22 kilo 70 boy 1.70 2 3 yıl vg ile ilgilendim ve formum gayet iyi merak ettiğim ve kararsız kaldığım bir konu var. E malum herseyden emin olmak istiyor arastirmayla bulamiyorum çok baktım siz tecrubelilerden daha sağlıklı bilgiler alırım diye düşündüm

12 hafta testo enanthe 500 mg

10 hafta boldenon 400mg

5 hafta dianabol 30mg düşünüyorum fakat boldenonu biliyoruz uzun surede harika bi damarlanmadan bahsediyorlar . İki hafta önce kesilmesi gerekiyor diye biliyorum toparlanma acisindan 12 haftaya cikardim ama toparlanma için 10 haftada tuttum ve ilk kürüm olacak . Yoksa bunlari 16 haftaya mi cikarayim 12 hafta ile 16 hafta arasında negatif pozitif etkiler ne olur tesekkur ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

labslabs    77

benim kendi tecrübem ve görüşüm boldenona bulaştın mı 16 hafta yapacaksın çünkü boldenon ASIL 12. haftadan sonra çalaışıyor bence 20 hafta yap en kötü 16 hafta güzel etki almak istiyorsan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KaiGreene    34

İlk kürüm için çok fazla diye düşünüyorum 16 haftalık mevzu hic icime sinmiyor.

Negatif yönleri ve pozitif yonleri nedir 16 haftanin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
merkar    133

kürlerin uzun, kısa ve mg üzerinden yabancı bir forumda risk-kazanç eğrisi yapmışlardı.

konu; 250-500-750-1000mg test E., 8-10-12-14-16 hafta süre (only testo kürü)

eğri, yapılması gerekenin 500mg-12 hafta olduğunu söyledi.

tabi bu yapılan ne kadar bilimsel, neleri referans aldılar bilmiyorum.

Senin yapacağın kürde boldenon olduğu için sonuç ne çıkar onuda bilmiyorum.

Fakat tecrübeli arkadaşlar küründe bolde-prima gibi anabolik varsa, kürün 12 haftanın üzerine çıkması gerektiğini söyleyecekler.

Zannedersem bu ilk kürün olacak, yaşın daha 22 (ne seviyedesin bilmiyorum) only testo yap, hem tecrübe kazanmış hemde sıralı gitmiş olursun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
FreQueency    3

kürde boldenon varsa ben uzatabildiğim kadar uzatırım. Zaten ilaç geç çalışıyor. Tam verim alırken kesmek niye?

12haftayla 20 hafta da alacagın yan etkiler aynı olacak dozajları abartmadıgın sürece.

Deca tren gibi agır ilaçları biz 8-10haftada kesiyoruz yan etki olayından.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KaiGreene    34

Merkar teşekkür ederim cevap verdiğin için öncelikle bende çok düşündüm only testo yapmayı ama olacaksa adam akilli kür olsun dedim uzun süreli tekrar tekrar 4 5 kür yapmak istemiyorum yarışmaya hazırlanmiyorum. 2 3 tane sağlam kür yapıp zirvede bırakma amacindayim .

Freequency sanada ayrıca teşekkür ederim görüşlerinin benim için ne kadar değerli olduğunu biliyorsun :) bu kürü 16 haftaya çekersem 14 hafta boldenon mu yapmam lazim bir önceki konuda sen soylemistin toparlanma acisindan daha sağlıklı olur diye 2 hafta önceden boldenonu kesersem

Son düzenleme

16 hafta testo e. 500mg

14 hafta boldenon 400mg

5 hafta danabol 30mg

Kür boyunca

Çinko 50mg

Omega3

Benexol 1 tablet

Ester c 1000mg 1 tablet

Nac600

Arimedix (3 günde 1 tablet mi yarim tablet mi ? 2 hafta kullanılacak tedbir amaçlı sonra bırakacağım yan etki görünce tekrar baslayacagim.)

Whey kullanacağım. Sabah uyanınca ve antreman sonrası

Kür sonrası test sonuçlarına göre tedavi olacağım destek olarak

Çinko 100mg

Benexol bir tablet

Ester c 1000mg

Arginine , bcaa , kreatin , whey

Büyük ihtimal pregnlye ihtiyaç duyacağım 16 hafta uzun bir zaman çünkü . Peki kür içinde preglnye falan ihtiyaç olmaz değil mi ? Kür dizaynim bu sekilde markalar bolde testo generics dianabol balkan olacak

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
FreQueency    3

Bütcen yetiyosa uzat daha kardeşim 20 hafta boldenon +2 hafta testo.

Yalnız ilaça girip gücü kazancı görüp kürden çıkınca psikolojik olarak çöküyorsun. Kürsüz yaptıgın antremandan tat almıyorsun tekrar ilaca girmek istiyorsun. Bu ilaçlar bağımlılık yapar lafı burdan geliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KaiGreene    34

20 hafta ve 22 hafta kür :/ ilk kürüm hocam emin misiniz sizce de çok çok uzun değil mi :D

Yani testis açısından ve toparlanma için çok uzun geldi bana roidmax hocamizin açtığı başlık bile 16 hafta kür en fazla . Quency kardeşim yanlış anlama insanin gözü korkuyor 16 haftayı baz alirsak

Testo e 16 hafta

Boldenone 14 hafta mi yapmam gerekiyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
FreQueency    3

Ben sana küre girdiğinde yaşayacaklarını yazayım.

İlk 3-4 haftada acayip kilo alıp şişeceksin. Bu kıloların cogunlugu su olacak.

Danabol bitince o her hafta aldıgın 1-2 kılolar duracak.

Sonra testo çalışmaya başlayacak.

Testo biraz su tutmaya cinsel isteğin artmasına sebeb olacak.

Sonra buraya gelip boldenon acaba sahtemi hiç açlık hissetmiyorum sertlik hissetmiyorum diceksin.

Ben illa 16-20-24 hafta olsun demiyorum.

Eğer sen yan etkisinden korkuyorsan bu olaylara hiç girme.

Alacagın arimidex nolvadex bile kanser ilacı zaten.

Konu tamamiyle kişinin hedefine bağlı.

İlaç dozajları ve haftaları kişi hedefine göre belirler, biz tavsiye veririz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KaiGreene    34

Teşekkür ederim deneyimlerinizi anlattiginiz için . Son soruma cevap vermek isterseniz sevinirim.

16 haftalık kür dizayninda boldenon 2 hafta önce mi kesilmeli toparlanmak için

Cevap vericek arkadaş yok mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.