Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Kemaltay

Sarms kürü yapmayı düşünüyorum fakat bazı sorumlarım var!

Önerilen İletiler

Kemaltay    0

Öncelikle merhaba,

Kür yapmayı planladığım sarmslar:

• lgd
  • rad
  • mk2866
  • yk11

Sorularım:

1. Beraber kombinlemek istiyorum sizce kombinleyim mi ?
  2. Kür sonrası nasıl bir pct yapılmalı?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BBurak    273

Kısa süreli sarm kullanımlarında çoğu zaman pctye gerek kalmıyor ama kür öncesi ve sonrası tahlil ver duruma göre bi yol izlersin.

• Boy
  • kilo
  • spor geçmişi
  • hedef
  • bütçe

Vb şeylerle kendini tanıtarak konu açarsan daha iyi destek görürsün.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kemaltay    0

hocam 8 hafta kullanmayı planlıyorum boy 181 83 kilo 3 yıla yakın gecmis var hedef kas kütlesi kazanıp yag yakmak 5000 6000 civarı butcem var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    273
Kemaltay, 20 dakika önce yazdı:

hocam 8 hafta kullanmayı planlıyorum boy 181 83 kilo 3 yıla yakın gecmis var hedef kas kütlesi kazanıp yag yakmak 5000 6000 civarı butcem var

Rad140 ve mk677 olabilir ama o bütçe sarmları anca karşılar. Ekstra beslenme masrafı, suplementler koruyucular biraz maliyetli bir süreç olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kemaltay    0
BBurak, 16 dakika önce yazdı:

Rad140 ve mk677 olabilir ama o bütçe sarmları anca karşılar. Ekstra beslenme masrafı, suplementler koruyucular biraz maliyetli bir süreç olur.

Anladım hocam sağolasın.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    771

Oxygen marka sanırım ....bu ürünleri yeni çıkardı ben şahsen onun sattığı sarmsların çalıştığını düşünmüyorum millet öyle etki gördüm böyle etki gördüm diye geri dönüi yapıyor ama formda çoğu kişi öyle etki görmediğini belirtti eğer dediğim markadan alıyorsan paranı boşa atma bence. Hani bu sarms planlamasıda bana en etkili sarmslar diye çıkarıldığı için hepsini küre koymuşsun gibime geldi rad140 mk677 yohimbine daha iyi bence. Alcaksan burak hocadan alda bari en azından formda kullananlar var muhatap olabilceğin insanlar var.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kemaltay    0
ardas, 1 saat önce yazdı:

Oxygen marka sanırım ....bu ürünleri yeni çıkardı ben şahsen onun sattığı sarmsların çalıştığını düşünmüyorum millet öyle etki gördüm böyle etki gördüm diye geri dönüi yapıyor ama formda çoğu kişi öyle etki görmediğini belirtti eğer dediğim markadan alıyorsan paranı boşa atma bence. Hani bu sarms planlamasıda bana en etkili sarmslar diye çıkarıldığı için hepsini küre koymuşsun gibime geldi rad140 mk677 yohimbine daha iyi bence. Alcaksan burak hocadan alda bari en azından formda kullananlar var muhatap olabilceğin insanlar var.

çok iyi tahmin etmişsiniz tavsiye için teşekkürlerimi sunarım. :)

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: kemalettin
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      RAD140 ürününü kullanmaya başlıyorum 60 kapsül, kapsül başı 15mg günlük olarak nasıl kullanılmalı spor yapılmadığı günlerde alınmalı mı?
    • Yazan: pullover8
      Arkadaşlar herkese selam,
      Aşağıdaki sarmları kullanmaya karar verdim 1 aylığına. İlk gün sabah aldıktan saatler sonra eczaneden karaciğer koruyucu alacaktım. Sıra beklerken bir anda başımdan yıldırım çarpmışa döndüm ve hafif bi dengem bozuldu 1 saniye sonra da düzeldim. Sonrasında herhalde daha fazla kullanmam deyip eczacıya sonra gelirim deyip çıktım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Ostarine - mk2866 Cardarine - gw501516 Şu anda diyet dönemindeyim daha evvel 2 kez daha olmuştu kendimi çok aç bıraktığım zamanda. Lakin bu iki sarmsla ile bir ilgisi var mıdır çözemedim. Cardarine zaten daha evvel 2 kez kullanmıştım faydasını da görmüştüm bu ostarine'i ilk defa deneyeceğim ilk gün böyle bir deneyimim oldu.
      SORULARIM:
      Sadece 1 ay kullan bırak yapsam bir zararı olur mu? Ecznaeden alacağım bir karaciğer koruyucu beni yeterince korur mu? Sonrasında karaciğer toksitesini artırabilecek bir kullanacağım ilaç var o da medikinet onu da vize final dönemlerimde doktorum yazdığında kullanabiliyorum öyle bir bilgiyi de prospektüsde görmüştüm. Karaciğer değeri sıkıntı olmasa bile 1 aylık kullanımdan sonra pct'lik bir şey olur mu sizce? Tüm cevap, yorum ve analizler için şimdiden herkese teşekkürler.
    • Yazan: anomalousexperience
      Merhaba herkese,
      İlk Sarms kürüme girmek istiyorum. 82 Dövüş sporları ve vücut geliştirme tecrübem var. 1,5 Yıl önce omurgamda oluşan kırık sebebiyle spor yapmayı bırakmak zorunda kaldım. Tekrar antrenmanlara başladım. 8 Haftalık bir Sarms kürüne başlamak istiyorum
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy 1.84 Kilo: 82 KÜR İÇERİĞİM:
      MK-667 MK-2866 RAD140 SORULARIM:
      MG ayarlamalarını nasıl yapmalıyım? Kür sürecinde böbrek ve karaciğeri korumak için hangi supplementleri kullanmalıyım? Kür bittikten sonra pct için ne kullanmalıyım? Kür sürecinde hangi testleri yapmalı ve hangi değerleri takip etmeliyim? Forumda bu konularla ilgili bir çok başlık okudum fakat kafam karıştı yine de sormak istedim. Sarms olarak grimmlab (tartışmalı ama kullanıp verim alanlar da var) kullanmayı düşünüyorum. diğer markalarda stock bulmak zor gibi. Öneriniz olur mu?
    • Yazan: Gulyabani
      Myostatini baskılamanın yöntemleri hakkında size birkaç soru sormak istiyorum. @metinav @Askabar
      Bu hormonu bloke edebilmek için peptidler de:
      Follistatin Follistatin 344 Follistatin 315 Ace-031 Bu hormonu bloke edebilmek için sarmlar da:
      YK-11 SORULARIM:
      En asgari boyutta zararı alarak myostatin nasıl bloklanabilir veya Follistatin artırılabilir ? Bulk, def, pct, trt hangi aşamalarda hangisi kullanılmalı ? Ve ikisinden birini alma hakkınız olsa hangisi ve neden ? Yıl boyu kullanılmak istenirse hangisi tercih edilmeli ? Konuya katılım gösterip tüm yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Emirkomutan
      18 yaşıma yeni girdim ve sarms kürü yapma kararı aldım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      LGD-4033 (oxy2gen) YK-11 (oxy2gen) SORULARIM:
      Pct yapmam gerekecek mi? Kür kombin planlamam doğru mu? Yüklemeyi nasıl yapmamı önerirsiniz mg olarak? Tüm tavsiye, öneri ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.