-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Enjeksiyon sonrası nefes darlığı yaşıyorum ne yapmalıyım?
Oluşturan:
Pnshr, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Tr3n
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
100 mg test propionat 100 mg deca Yarım ampul evigen Vurdum öksürttü ilaç her zaman gibi ağzıma geldi. Kalçadan vuruyorum hep sağlı sollu ben de böyle kür sonlarına doğru öksürük sürekli yapıyor. 2023 Ekim geçen yıldan beri kürdeyim, kesintisiz acaba reseptörler mi doldu çünkü toplam 200 mg vurdum yani çok düşük bir doz e vitamin saymıyorum enjektör içinde 100 mg propionat 100 mg deca öksürükten artık nefes darlığı başladı kesmelimiyim kürü birde her gün düzenli 100mcg levotiron alıyorum.
Sebebi ne olabilir? Bu sorunu nasıl aşabilirim? Tüm cevaplar için teşekkürler
-
Yazan: Kerem Aygün
Haftalık 250 mg sustano vuruyorum bacaktan ilk enjeksiyonum testesteron E. İle gerçekleştirmiştim boğazımda sanki bişey varmışta o beni tıkıyormuş gibi hissediyodum(belki piskolojiktir) bazen düzeliyor rahatlıyorum .
Baş dönmeside en sonki sustanom enjeksiyonumda olmaya başladı
Yakın zamanda sigara bıraktım 1 haftadır nikotine dair bir şey almıyorum
Sebebini bilen var mıdır acaba
-