Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Draqul Org

Sams kürü 2. gün

Önerilen İletiler

Draqul Org    62

Öncelikle herkese merhaba umarım iyisinizdir bu söyleyeceklerim belkide daha önce oluyordu ve ben dikkat etmiyordum veya şimdi oluyor.

Rad-140 ve MK-677 kürümün 2. Günündeyim ve yaptığım 3-4. Setten sonra aşırı pump hissediyorum ve çok hızlı kızarıyorum daha yeni başladığım için bir gelişme var mı daha anlayamadım fakat her hafta gelişmeleri sizlerle paylaşacağım hem forum için iyi hem başka arkadaşlarla bu bilgileri paylaşmış olurum. Teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: approches
      Merhabalar, bundan 2 yıl önce 5 aylık bir küre girmiştim. Testo bolde danabol ardından 2 ayda testo gh tren olarak. Toplamda 5 ay kullanıp. 2. parti ilaçlarda işe yaramıyor gibi bir düşünceye girip bırakmıştım. Sonrasında maddi durumlar dolayısıyla sporu bırakmak zorunda kalmıştım. Yemeğe vs param yetmiyordu. 

45 den 68 kg ya kadar çıkmıştım. Şu an tekrar düşüşteyim ve en son tartılmamda 42kg gördüm. Tekrardan küre girmek istiyorum.

Alternatif olarak: Moonlabs
      Magnus
      Overdose
      ZPHC 

Markaları bulunuyor. Tüm önerilere ve fikirlere açığım. Yönlendirmeler de yapabilirseniz sevinirim. 
    • Yazan: EdurinToreman
      Selamlar, arkadaşlar nasılsınız?
      Spor yapmaya yaklaşık 5 ay önce başladım (fokuslanarak, öncesindeki 3 ay günde 1700 kalori falan alıyordum.) 5 aydır kendi yolumu bulmaya çalıştım ve bu süreçte çok yıprandım. Kazandığım kas kütlesi 5 aylık bi kas kütlesi değildi açıkçası. Şimdi ise mk677 almaya başladım. 3 gün oldu kullanalı. Östrojen seviyelerimin artmasını istemiyorum.
      Günde 10 mg alıyorum uyumadan önce aç karnına.
      Sizce östrojen artışı, testosteron baskılanması olur mu?
      Olacaksa Ostarine'e başlardım yani umarım olmaz. Deneyimliyseniz sizden yardım istiyorum.
    • Yazan: Tugayd75
      Merhabalar, nasılsınız? iyisinizdir inşallah.
      İlerki dönem için yeni bir kür planlaması yapmaktayım. Şuanda diğer konuda bildiğiniz gibi 30 haftalık bir kürden sonra şuanda pct yapmaktayım. Kendimi yaz ayına istediğim formda olmak için değerli hocalarımın profesyonel görüşlerini ve fikirlerini öğrenmek isterim. Kür planım zaman olarak nisanda başlamayı düşünüyorum. Ve ilk kez bu kürümde Peptit ile birlikte kullanacağım.   Ürünü ne dozajda kullanmalıyım bilmiyorum hocalarım bana yardımcı olursanız sevinirim bu konuda. Şimdiden teşekkürler saygılar 🙏🏼
      15 haftalık bir kür planladım. 
      Planladığım kür içeriği: 
      Testo enant. 250 haftada 500 Boldenon 250 haftada 500 5.haftadan sonra masteron ( 10 hafta ) Ve kür boyunca daha doğrusu uzun süre 6 aydan bile fazla belki peptit kullanmayı düşünüyorum. Tabi bir zarar görmez isem. Amacım hem büyümek hemde estetik olmak bu yaz ayı. İdeal bir görüntü.
      KİŞİSEL BİLGİLER:
      KG 75 BOY 1.70 YAŞ 27 Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: TestosuzTesto
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaklaşık 1.5 ay önce 90 kilodan 1.5 ayda 77 kiloya kadar indim bu süreçte.
      ŞUNAKİ KÜRÜM:
      Testo prop  Tren acetat kullandım ( 4 haftadayım) Hali hazırda hala kullanıyorum fakat aklımı karıştıran bir durum var öncelikle kafamda ki soru işareti şu, şuan bu ilacı kesip
      GEÇİŞ YAPMAYI PLANLADIĞIM KÜR:
      Testo ent Boldenon Kürüne geçiş yapmak istesem ve 95+lara yükselmek istesem bu durum vücut için ilaçtan ilaca geçeceğim için bir problem yaratır mı ? veya herhangi bir etkisizlik durumu olur mu ? Daha önce böyle bir şey deneyen varsa yardımcı olursa veya fikrini belirtirse sevinirim.
    • Yazan: Serker
      Alınan Sarms en geç ne kadar süre içinde kullanılmalı?
      Birkaç yıl geçtikten sonra etkisi azalır mı veya yan etkileri artar mı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.