-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Doğal sporcuyum fakat alt,ast değerlerim yüksek çıktı sebebi nedir nasıl düşürebilirim?
Oluşturan:
Eren Tunçel, in Laboratuvar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: emnakin1
Genel sağlık kontrolü için hangi değerlere baktırmalıyım?
Kür öncesi ve başladıktan 1.5 ay sonra ekteki eklediğim fotoğraftaki değerlere baktırdım.
Bunlar yeterli midir?
-
Yazan: Flexair
Merhabalar,
1 sene öncesinde sustanon+rimobolan kürüne girmiştim yaklaşık 2 ay boyunca sonrasında hiç bir pct tedavisi uygulayamadım bazı sebeplerden ve bugün bir kan tahlili sonucu vermek zorunda kaldım doktor ise değerlerimin anormal olduğunu söyledi sizce bir anormallik mevcut mu var ise ne yapmam gerekiyor?
-
Yazan: lei
Merhaba iyi geceler herkese,
1 yıllık bir düzenli spor geçmişim ve düzenli beslenme sürecim var küre başlamayı düşündüğüm için kan testi verdim fakat bazı değerlerde gözle görülür sıkıntılar var, doktorum tamoxifen önerdi 6 ay kullan dedi sabah akşam düzenli 10mg şeklinde kullanmamda sakınca var mı bu değerlere bakılınca ve küre başlamamda sakınca var mı?
Bunları merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.
-
Yazan: CaqtainKaan
Arkadaşlar Merhaba,
2 hafta önce verdiğim testte alt değerim 62 iken bugün verdiğim testte alt değerim 76 ve herhangi bir tablet kullanmıyorum iran testo 250mg ve 200 rimo acaba neden böyle yükseliyor tüm koruyucularımı alıyorum nactır blackguardiandır falan ama hala yükseliyor bana önerebileceğiniz herhangi birşey varmı?KULLANDIĞIM VİTAMİN VE KORUYUCULAR ;
-multivitamin
-nac600
-saw palmetto
-b complex
-d3
-ester c
-blackguardian
-alphaking
-biotin
-folik asit
Şimdiden teşekkürler
-