-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
2. bulk kürüm - testosteron+boldenon+deca+dianabol nelere dikkat etmeliyim?
Oluşturan:
Walterwhite, in Bulk Kürleri
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Erennerogluu
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Farklı kombinasyonlardan oluşan kürümün 3. haftasına girmiş bulunmaktayım. Antrenman 2 gün on 1 gün of şeklinde 30 dk kardiyo ilerliyorum yağlı bir vücut yapım var güncel olarak 100 kg seviyelerindeyim.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron enantat 3×1 ml Boldenon 3×1 ml Masteron 3×1 ml GÜNCEL FORM:
ENJEKSİYON HAFTA DAĞILIMIM:
Pazartesi Çarşamba Cuma BESLENME PLANIM:
450 pirinç 650 tavuk 8 yumurta 50 gr yulaf SORULARIM:
Kür kombinasyonuma ekstra ekle dediğiniz veya bunu çıkarmalısın dediğiniz detaylar nelerdir? Antrenman sürecime ekstra katkı sağlayacağını düşündüğünüz yenilikler var mıdır? Beslenme detaylarında atladığımı düşündüğünüz veya böyle olsa daha iyi olur mu dediğiniz detaylar nelerdir? Konuya bilgisi dahilinde katılım gösteren, yorum yapan herkse şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: es44bum
Yeni bi küre girmeyi düşünüyorum marka olarak çok kararsızım;
OPTIMUM PHARMA OVERDOSE HELLAS (Daha önce kullandım) KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate Prrimobolan Oxandrolone SORULARIM:
Bu kür planlaması için fikirleriniz nelerdir? Markalar hakkında fikriniz nedir? Konuya katılım gösteren fikir, düşünce ve yorumlarını esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Zerdust
Bulk kürü yapmak istiyorum 3-4 aylık bir kür düşünüyorum ve aylık olarak kür için 5-6 arası para ayırabilirim.
İLK KÜR DENEYİMİM:
Testosteron Enanthate Boldenon Ancak aldığım firmanın bir kaç olayı çıktı ve aldığımız boldenin saflık oranı çok düşük olduğunu öğrendim. O ilk kürümden açıkçası birşey anlamadım ağırlıklarım arttı kilom arttı ama her zaman içimde sanki birşey yanlış yapıyormuşum gibi geliyordu ondan dolayı ikinci kürümde sizden yardım almak istedim.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 19 Kg: 69 Boy: 1.70 Sizce nasıl bir plan izlemeliyim biraz yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
Yazan: shX648
Abiler Decadick hakkında bayadır araştırma yapıyorum fakat hala adam akıllı bi kaynak yada elle tutulur bir referansa bilgiye ratlayamadım sizin bu tarz anabolizanlar hakkında bir geçmişiniz olduğundan size sorma gereğinde bulundum
tren yada deca kaynaklı bir dick sendromunu
igf1 yada gh ile tedavi edebilirmiyiz ?
okuduğum bir iki doktor yazısında bu tarz pepdit yapılı ilaçların sertleşmeye iyi geldiğini gördüm e bu tarz dick sendromları da hormonel bozuklukdan ziyade kişinin sertleşme sorunu yaşamasıyla ilgili olduğundan böyle düşündüm yanıtlarınızı bekliyorum hocalarım. @metinav
-
Yazan: Ouzhannn
Merhaba Abilerim Kardeşlerim
Yepyeni bir kürle daha burak hocamla planlarımız üzerine gerekli konuşmayla kararımı verdim burdan tekrar ona teşekkür ediyorum
Daha önce kür sonlarımı çoğunuz biliyorsunuz pctde biraz su topladim ve yağlandım ama gariptir hacim arttirdim baya birazdan yeni evliliğin verdiği diyet kacamaklarindan
Boy 172
kilo 92-94 arası oynamakta
Kürüm 10ay boyunca :
Tren+Testo olarak devam edecek
Guncel formum
@metinav @rastlantisal @Semih Erarslan @otopsicikedi @Vural2
Görüş Önerileriniz Önemli Teşekkürler 🙏🏼
-