Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

rebelliouss

Spor sırasında gelen esneme sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

rebelliouss    2

Arkadaşlar merhaba,

Test enanthate 250mg vuruluyorum haftalık olarak ancak yaklaşık 7 aydır birşey olmuyorken 1 aydır her antrenmanda 2. Harekette esneme geliyor ve spordan soğuyorum ısınma olarak problemim yok neyden kaynaklı olabilir ? @metinav @Askabar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Shinso    55

Belki overtraining olmuş olabilirsin biraz vücudunun ve sinir sisteminin dinlenmesi lazım herkes yaşar bunu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rebelliouss    2
Shinso, 41 dakika önce yazdı:

Belki overtraining olmuş olabilirsin biraz vücudunun ve sinir sisteminin dinlenmesi lazım herkes yaşar bunu 

Her antrenmanda kendimi zorlayan biri değilim haftada 3 bazen 4 kere gidiyorum amacım fit olmak ama hevesim kırılıyor gidesim bile kalmıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    23
rebelliouss, 1 saat önce yazdı:

Arkadaşlar merhaba,

Test enanthate 250mg vuruluyorum haftalık olarak ancak yaklaşık 7 aydır birşey olmuyorken 1 aydır her antrenmanda 2. Harekette esneme geliyor ve spordan soğuyorum ısınma olarak problemim yok neyden kaynaklı olabilir ? @metinav @Askabar

uyku uyku sağlam 8 saat uyu zımba gibi olursun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.091
rebelliouss, 2 saat önce yazdı:

Arkadaşlar merhaba,

• Vitamin düzeylerine baktırdın mı ?
  • D3 ne seviyelerde. Beslenmede değişiklik yaptın mı ?
  • Kaç kalori alıyorsun? 
  • Kaç gün off veriyorsun?
  • Aynı testo yu mu kullanıyorsun?
  • Kullandığın testo da boş çıkmış olabilir ?

Kan verirsen her şey belli olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rebelliouss    2
metinav, 11.05.2024 - 22:37 yazdı:

Kafein kaynaklı oluyor spor anında esneme...Tabi benim gibi preworkout ve yanına efedrin vb. alıyor olduğunuzu düşünerek cevaplıyorum.Yabancı kaynaklarda bu durumu okumuştum, aşırı dopamin uyarısından nor adrenalin artışı yaşanıyor o esneme gevşeme durumuna sebep oluyormuş...Ama geçici bir durum ve bir süre sonra kayboluyor.Full antrenman boyunca sürmüyor.Ayrıca @Askabar işaret ettiği gibi bazı vitamin mineral eksiklikleri de olabileceği gibi yetersiz uyku durumu da varsa bu esneme hali kolaylıkla ortaya çıkabilir...

Aranızda farketmiş olan var mı bilmiyorum, ben kendi deneyimimi aktarayım bu dopamin olayı için...Herkesin bildiği cabaseri ben spora ilk başladığım zamanlar gece yatmadan önce alırdım.Acaip bir şekilde uykumu getirir uyuturdu... :) Şimdi cabaser yok yerine kısa yarılanma ömrü olan pramipeksol 0,25 lik kullanıyorum gerek oldukça.İşteyken hiç uykum yokken bile bazen alıp içtiğim oldu ve kısa sürede ani uyku bastırıyor ve tilki uykusu denilen türde bir uykuya neden olduğunu defalarca gördüm.Bu dopamini hızla arttırdığından bir sonraki dönüştüğü madde nor adrenalin olmasından gerçekleşiyor tahminimce...Altta uykusuzluk durumu varsa kolaylıkla uyku hali esnemeler ortaya çıkar.Aynı şeyi yıllardır kahvenin uykumu getirmesiyle de yaşar görürüm.Dün salaonda iki kişinin konuşmasına şahit oldum.Gençlerden biri gece 11 de eve gittiğini yemek yediğini ve arkasından kahve içtiğini öyle uyuduğunu anlatıyordu.Diğeri kahve uyku kaçırır gece içmek doğru değil dedi.Cevap olarak kahve tam tersine benim uykumu getiriyor çay içince uykum kaçıyor uzun zamandır bu şekilde yapıyorum dedi...Tesadüf değil aslında bu metabolizmanın yüksek kafeine karşı yüksek gaba ve diğer rahatlatıcı hormonları daha fazla üreterek cevabı gerçekte...Tolerans bu şekilde oluyor gelişiyor...

Çok güzel açıklamışsınız 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.