Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

oguzdalkilic

Cok uzun bir yarısma kürü?

Önerilen İletiler

oguzdalkilic    81

Arkadaslarım, hocalarım oncelikle merhaba. Ben seneye mart ayında girecegim ilk yarısma icin cok uzun bir kür düsünüyorum. Öncelikle elimde 20 ampul deca var, dusuncem su; 10 hafta boyunca 750 testo 400 deca kullanıp daha sonra uzun bir süre(7-8 ay kadar uzun bi sure) sadece testesteron kullanarak devam etmek. Saglıgı cok dusunmuyorum, bol su, eksiksiz korumalar vs kullanarak olabildigince korumaya calısırım, risk almadan muhteşem olamayız amacımız muhtesemlikse tabi. Bu arada 21 yasındayım, 3 yıldır spor yapıyorum. 175 boy 78 kg. Simdi bu dusuncelerime ekleyeceginiz seyler veya tavsiyeleriniz varsa lutfen eksik etmeyin. Simdiden teşekkür ediyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

pusalik    183

Ben sizin yerinizde olsam Kürümü şöyle yapardım.Mart ayında podyumda olacağımı varsayarak yazıyorum:

15 mayıs başlangıç diyelim örnek olarak:

1-16 Testo enanth

1-13 Deca

1-16 Boldenon

1-4 Dianabol

16-24 Testo prop

16-24 Winstrol

16-24 Oxondrolone

24-36 Testo prop

24-36 Tren acetate

24-36 masteron

28-36 winstrol

28-36 oxondrone

30-36 clenbuterol

Nerdeyse 9 aylık bir kür oluyor.Yarışma öncesine kadar bitmiş oluyor.Yukardakilerin mantığı ise şu:

İlk 16 hafta Bulk kürü tarzı.Yüksek kalori,Sert idman,Güzel kardiyo ile minimum yağ maksimum büyüme.

16.haftadan sonra ilk bölümde ki tuttuğum suları atmak,Testo kesmeden büyümeye devam etmek için.Aynı zamanda Trenden önce reseptörleri temizlemek için 8 hafta ara.

Son bölüm ise yarışma öncesi en önemli bölüm Kısa ester Testo tren ve masteron winstrol clen gibi definasyon ilaçları ile Podyuma çıkıcak yağ oranını yakalamak aynı zamanda hacim kaybetmeden güzel bir sekilde kurumak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

simdilik dusunmeden yazalım , ankarada test yapılmıyor, ilk yarısmadan hemen sonra turkiyeye girecek form olusur mu bunu bilemiyorum, fotograflardan yola cıkarak bunu da yorumlayabilirsiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

yağlı ve sulusun deca gibi 2 yıl kanda kalan ilaçlardan kaçınılmalı yarışma düşünen bir insan için gereksiz.

kür boyunca bütçeye göre 4-6-8 ui gh

1-16 hafta 1000 mg testo enanthante

1-16 hafta 800-1000 mg boldenon

1-8 hafta 400 mg tren enanthante

500-500-500 pregnyl

16-24 hafta 600 mg testo prop

16-24 hafta 500 mg masteron

16-20 hafta 800-1000 mg boldenon(forma duruma göre çıkarılabilir.)

18-24 hafta 300 mg tren acetat

forma göre son 8-4 haftaya winstrol

hala bütçe var ise 100 gün günde 100 mcg follistatin,ghrp6,cjc nodac gibi peptidleri de eklemen güzel katkılar sağlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

Cok yaglı degilim suan ama evet suluyum baya, decanın sebebi; suanda kol ölcümden ornek vereyim henuz 41 cm ve bence definasyona gecmek icin dusuk, deca kullanarak 43-44 bile cekerim diye dusunuyorum. Daha sonra suyu atmak cok zor olmaz sanırım. Gh kullanmak evet o da guzel fikir. Ama deca var suan 20 ampul onu kesin kullanmayı dusunuyorum en azından 10 hafta

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.