Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Furkan ersem

Bulk kürü planlamam sizce nasıl?

Önerilen İletiler

Abilerim kardeşlerim merhabalar,

Kendi oluşturdugum bulk kürü hakkında sizinde fikirlerinizi duymak istedim daha önce 1 kere definasyon kürü yaptım bu şimdi 2. kürüm bulk kürü planladık:

  • 500 mg test e.
  • 30 mg danabol (günlük)

ilerki zamanlardada 200 primobolan eklemeyi düşünüyorum sizce nasıl? :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Oathbreaker    54

200 Primo gereksiz işe yarayacağını düşünmüyorum.

300 Deca işini görür maximum 10 hafta kullanırsın Dianabolle iyi ikilidir iyi iş yapar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Binousgym    17

Primabolan gayet işini görür, ben deca yerine npp tercih ederim. Prolaktini kontrol altına aldığında bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: NilahSom
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kür planlamam hakkında yardımcı olur musunuz? Yaklaşık 3 aydır ilaç kullanmıyorum bulk yapmayı düşünüyorum
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.80 Kilo: 77 Yağ: %15 KÜR İÇERİĞİM:
      1-15 Hafta 500 mg Test Enanht 1-15 Hafta 500 mg Boldenon 5-15 Hafta 300 Npp 6-10 Hafta 30Mcg İgf Lr 3 Günlük 4ui gh KAN TEST SONUÇLARIM:
        
      ÜRÜNLER:

      FORM:

      Konuya katılım gösteren fikir, düşünce ve tavsiyelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Erennerogluu
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Farklı kombinasyonlardan oluşan kürümün 3. haftasına girmiş bulunmaktayım. Antrenman 2 gün on 1 gün of şeklinde 30 dk kardiyo  ilerliyorum yağlı bir vücut yapım var güncel olarak 100 kg seviyelerindeyim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron enantat 3×1 ml  Boldenon 3×1 ml  Masteron 3×1 ml  GÜNCEL FORM:
       
      ENJEKSİYON HAFTA DAĞILIMIM:
      Pazartesi Çarşamba Cuma BESLENME PLANIM:
      450 pirinç  650  tavuk  8 yumurta  50 gr yulaf  SORULARIM:
      Kür kombinasyonuma ekstra ekle dediğiniz veya bunu çıkarmalısın dediğiniz detaylar nelerdir? Antrenman sürecime ekstra katkı sağlayacağını düşündüğünüz yenilikler var mıdır? Beslenme detaylarında atladığımı düşündüğünüz veya böyle olsa daha iyi olur mu dediğiniz detaylar nelerdir? Konuya bilgisi dahilinde katılım gösteren, yorum yapan herkse şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: es44bum
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yeni bi küre girmeyi düşünüyorum marka olarak çok kararsızım;
      OPTIMUM PHARMA OVERDOSE HELLAS (Daha önce kullandım) KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Prrimobolan Oxandrolone SORULARIM:
      Bu kür planlaması için fikirleriniz nelerdir? Markalar hakkında fikriniz nedir? Konuya katılım gösteren fikir, düşünce ve yorumlarını esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Zerdust
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bulk kürü yapmak istiyorum 3-4 aylık bir kür düşünüyorum ve aylık olarak kür için 5-6 arası para ayırabilirim.
      İLK KÜR DENEYİMİM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Ancak aldığım firmanın bir kaç olayı çıktı ve aldığımız boldenin saflık oranı çok düşük olduğunu öğrendim. O ilk kürümden açıkçası birşey anlamadım ağırlıklarım arttı kilom arttı ama her zaman içimde sanki birşey yanlış yapıyormuşum gibi geliyordu ondan dolayı ikinci kürümde sizden yardım almak istedim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 19 Kg: 69 Boy: 1.70 Sizce nasıl bir plan izlemeliyim biraz yardımcı olursanız çok sevinirim.
    • Yazan: ysf0941
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Amacım temiz büyümek ve bulk dönemine girmek.
      KÜR İÇERİĞİM:
      HUMULIN  R günlük 12 iu Cinnatropin günlük 8 iu Testesteron enanthat 500 mg Boldenon 800 mg  Deca 600 mg Yorum, düşünce, öneri ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×