Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ram10dino

Östrojen - e2 nasıl baskılayabilirim?

Önerilen İletiler

ram10dino    0

Merhaba arkadaşlar,

250mg testo bolde deca küründeyim 6. haftada kan testi verdim ve total testosteron 19 bin  e2 ise 10 katına çıkmış durumda prolaktinde 7 ye fırlamış doktordanda öneri alacağım fakat sizlerdende bi yardım almak istedim şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    3.653
ram10dino, 6 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar,

250mg testo bolde deca küründeyim 6. haftada kan testi verdim ve total testosteron 19 bin  e2 ise 10 katına çıkmış durumda prolaktinde 7 ye fırlamış doktordanda öneri alacağım fakat sizlerdende bi yardım almak istedim şimdiden teşekkürler. :)

Merhabalar. İsmi ve TC'yi gizleyip sonucu rapor olarak burada paylaşırsan daha bir mantıklı yorumlar yapabiliriz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: brkbsk
      7.08.24 Tarihinde kür planım
      HAFTALIK 
      700 mg multitesto
      500 mg boldenon
      300 primabolon
      Turninabol günlük 4 tablet
      28.10.24 Tarihinde Kür planım
      HAFTALIK
      500 prop
      200 cpionat
      300 parabolan
      VİTAMİNLER :
      Omega 3, Multivitamin, q10 enzim, Milk Thistle, Çinko, Magnezyum, B komplex , D3 
      Bloklayıcılar:
      Tamoksifen : pazartesi, perşembe 
      Arimidex : Salı, cuma
      Yaşadığım Problemler:
      şuanda kür içi tamamen naturel gibi durduğumu düşünüyorum östrojenik bir yapıp var çok yükseliyor ilk defa bu kadar yükseldi çok yumuşak kas dokum var ve diyetime çok sadık kalıyorum çok nadir bozarım kullanıdığım mglerin yarısını kullanıp çok güzel form tutan arkadaşlar var ilaç kanda çalışıyor olarak gözüküyor ama ilac görüntüm yok daha önceden çok minamal kür geçmişim oldu yani bu gerçek ilk kürüm diyebiliriz gün içi hormonlarım bozuluyor gibi hissediyorum bazen sertleşip sonra sulanıyorum acaba ilaç mgleri başlangıç birine göre fazla olduğundan dolayı vücuda bağlanmıyor gibi bir durum olabilirmi yoksa ilacın ham maddesi kaynaklımı güzel bir form tutamıyor olabilirim neyden kaynaklı olduğuna dair güzel cevaplar verirseniz çok sevirim 3 aydır hala naturel gibi geziyorum

• Yazan: AnarchyZone
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kendim de kürdeyim ve merak ettiğim bir konu var. Her ay kan testi vererek süreci takip edip sizlerden bilgi almak için paylaşıyorum. Ama aklıma takılan bir soru var. Prolaktin ve E2 referans aralığındayken kür içinde jinekomasti olmak mümkün mü?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: alpak
      Merhaba dostlar,
      Kürümün 3. haftasındayım ve sadece 500 mg Testosteron Enanthate kullanıyorum. Geçen hafta kan testi yaptırdım. Testten yaklaşık 7 gün öncesine kadar çok iştahlıydım, sürekli yemek yiyordum. Ancak son bir haftadır iştahım azaldı. Yine 200-250 gram pirinç tüketiyorum ama protein alımım oldukça düştü. Tavuk gibi yiyecekleri yemek istemiyorum ve hazırlamaya da üşeniyorum.
      Son 7 gün içinde ağırlıklarımda düşüş olmadı ancak artış da yoktu. Bugün salona gittim, bench press sonrası incline chest press yaptım ve son sette normalde kullandığım ağırlığın 7,5 kg fazlasını kaldırdım, bu durum beni oldukça şaşırttı. Aynı şekilde, barbell shoulder press'te de normalden 10 kg fazla kaldırdım ve hiç yorulmadım; bu durum oldukça garipti.
      Kan testlerimi aşağıda paylaşıyorum. Ek olarak, testi verdiğim günün ertesi günü 1 adet Arimidex aldım fakat Dostinex kullanmadım.
      Bunun dışında, son 1,5 haftadır aşağıda görsellerde siyah yuvarlakla belirttiğim bölgelerdeki damarların faaliyetini hissediyorum. Kalp atışınızın yüksek şiddetle hissedildiği gibi, o bölgedeki damarların içinden kanın basıncını hissediyorum. Bu durum sadece kafamı yastığa koyduğumda oluyor.
      Konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

• Yazan: Ferdikra
      Merhaba iyi akşamlar,
      3 hafta 250 ml sustanon kullandım ve gögüs ağrısı başladı test verdim ama çıkmadı henüz göğüs uçlarının altında sert doku oluşmaya başladı aciliyetten 1 arimidex kullandım ve tamoksifen kullandım ama hala arada ağrı oluyor ne yapabilirim ?
    • Yazan: bilgazli
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Prolaktin 26 E2 49 Seviyelerim yükselmiş arkadaşlar! Ne tavsiye edersiniz libido kaybı yaşıyorum 500mg haftalık testosteron küründeyim.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.