Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Boldeman

Kür içinde halsizlik hali - ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Boldeman    9

Merhaba değerli hocalarım :)

Kürümde şuan:

  • Test-c 500
  • Boldenon 600
  • Günlük 4iu gh

Var ama genel olarak grip tarzı boğaz ağrısından doktora gittim antibiyotik vs yazdı ama bu halsizlik ve iştahsızlık geçmiyor üzerine bide depresyon ve sürekli uyku hali başladı gh ilk defa kullanıyorum acaba ondan mı yoksa ilaçlar birbirleriyle etkileşime mi giriyor libidomda aşırı düştü ve ağrılı yapışkanlı tarzda işiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var ne yapmam lazım antrenmanları kesip ilaçlarla beraber dinlenmek mi lazım yoksa direk virüsten kurtaracak zımba gibi bi ilaç tavsiyesi var mıdır hocalarım?

Teşekkürler.

  • Tamam 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Dostum halsizlik depresyon sürekli uyku hali kızarık gözler falan boldenon tansiyonla oynayabiliyor sebebi kırmızı kan hücresi artışı bi test yaptır derim özellikle hemoglobine baktır ne durumda kan fazlalıgın varsa 1 ünite kan ver baya rahatlatıyor yıllardır denedim denettirdim hep sonuc aynı… bnim kadar üeün kulanıp hastahanelerde ömür geciren biri varmıdır bilmiyorum son 2 yılım full hastahanelerde gecti 

  • Beğen 2
  • Tamam 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Boldeman    9
Yusufdemir1995, Bir saat önce yazdı:

Dostum halsizlik depresyon sürekli uyku hali kızarık gözler falan boldenon tansiyonla oynayabiliyor sebebi kırmızı kan hücresi artışı bi test yaptır derim özellikle hemoglobine baktır ne durumda kan fazlalıgın varsa 1 ünite kan ver baya rahatlatıyor yıllardır denedim denettirdim hep sonuc aynı… bnim kadar üeün kulanıp hastahanelerde ömür geciren biri varmıdır bilmiyorum son 2 yılım full hastahanelerde gecti 

tamamdır hocam cok sağolasın

  • Tamam 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: beko0715
      Merhabalar arkadaşlar,
      Konuyu uzatmayacağım daha öncesinde 3 kez küre girdim kür sonrası azospermi oluştu çocuğum olmuyor ve bu canımı sıkıyor.
      6 kutu klomen 3 kutu proviron  1 kutu ovitrelle Takviye vitamin olarakta proxeed plus alınması önerildi bana ama kullanmasını not etmiştim kaybettim bu fotoğraftaki ürünlerin kullanımını bilen veya ekstra önerisi olan bana yardımcı olabilir mi? @metinav @rastlantisal @Diver @Askabar @godofdark  @Oathbreaker @otopsicikedi @crosfredy @AREN

    • Yazan: huseyinatas7
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüm olacak definasyon kürüm 4-8 hafta arasında kullanmak istiyorum spor geçmişim 2 yıl
      trenbolone testesteron Kullanmayı düşünüyorum ilk kürde 10 haftayı geçmeyeceği için çok fazla yan etki görür müyüm veya neler olacak veya bunun yanı sıra önerdiğiniz daha az yan etkili ve en az bu kadar güçlü ilaçlar var mı cutting dönemi için definasyon kürü olarak değerlendirmenizi rica edeceğim.
      Tüm yorumlar için teşekkürler.
    • Yazan: Meeter
      Herkese selamlar,
      Şu an 9. Haftamı tamamladım:
      testo enantate boldenon deca Olarak ilerliyorum, geçen hafta itibari ile insülin eklemeyi planlıyordum 1 hafta erteledim, sorunum şu ki; su tutamıyorum, şu ana kadar temiz 8 kg ekledim fakat su tutumu ile ilgili sorun var, gece sürekli wc'ye çıkıyorum ve gece boyunca su atıyorum, formum çok kuru, sebep ne olabilir ?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: merakli
      Merhabalar bugün itibariyle 12-16 haftalık kürüme başlamış bulunmaktayım bu dönemde Ghrp6 cjc1295 Dac igf lr3 yanına testo propionate ve oxandrolone ekledim bu dönemde yüzde oluşan sivilceler için de dahil olmak üzere kür içinde ve sonrasında kullanmam gerekenler nelerdir kullanımları nasıl olacaktır bilgi verirseniz çok mutlu olurum. @Diver @crosfredy @rastlantisal
      dipnot:karaciğer ve böbrek koruyucu gibi ürünler özellikle merak ettiğim konular 
    • Yazan: daro33
      Arkadaşlar merhaba,
      7 senedir spor yapıyorum 26 yaşındayım bugün ilk enjeksiyonu yaptım ama sonradan pişman oldum ne yapmam lazım bıraksam şimdiden herhangi bir şey lazım mı pct vs ?
      Teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×