Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Aslar

Turinabol sonrası dianabol kullanmamda sakınca var mı?

Önerilen İletiler

Aslar    2

Merhabalar abilerim kardeşlerim :)

Normalde bulk kürümün 5.haftası danabole başlayacaktım lakin ilk önce 5 hafta 30mg turinabol kullanıp ondan sonra danabol kullanmaya başlasam veya tam tersini yapsam böbrekleri çok yorar mı?

Etki olarak nasıl olur şuanda boldenon ve testesteron enantat kullanıyorum. 

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


SPECTRE    1.204
  • Niye öyle bir fantezi deniyorsun?
  • Amaç veya mantık ne?

Tbol ile başla öyle bitir veya dbol ile başla öyle bitir.

Merak ettim neden böyle yaptığını gerçekten. o.O

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aslar    2
SPECTRE, 12 dakika önce yazdı:
  • Niye öyle bir fantezi deniyorsun?
  • Amaç veya mantık ne?

Tbol ile başla öyle bitir veya dbol ile başla öyle bitir.

Merak ettim neden böyle yaptığını gerçekten. o.O

Hocam bir arkadaş yazmıştım ordan gördüm bana da çok garip geldiği için ondan yazdım 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: MRBİG.
      Herkese merhabalar,
      Kendimden bahsedecek olursam 4 yıldır spor geçmişim var 25 yaşındayım 26 ya doğru gidiyorum. 177 boyda 81 kilo civarında %13-14 yağ oranındayım, Antrenman yapmasını, beslenmesini, progressive overload vs. bilgi sahibiyim. Peptidler olsun,sarmslar,steroidler hepsini araştırıyorum bilgi sahibi olup kendimi geliştiriyorum. Cahil cüvela bir adam değilim ben 1 ay 10 mg turinabol ya da ox kullanıp kendimi bir sonraki seviyeye taşımak istiyorum. Yaşam kalitem etkilenmeden, hayatım etkilenmeden düşük oz oral steroid kullanmak istiyorum. Peptidlerin hammaddesi pahalı sarms deseniz içlerinde ne oldukları belli değil ve yeniler. Steroidler en azından ne oldukları belli yan etkileri belli vs.
      Burada deneyimli olan, bu işlerin kurdu olmuş yalamış yutmuş değerli sporcu kardeşlerim ve abilerimden desteğinizi rica ediyorum. Bu konuda kararım net kullanmayı düşünüyorum ve şunu şunu yapsan daha iyi olur dediğiniz ya da böyle değil ama şöyle bir yol izlesen daha iyi olur dediğiniz tavsiyeleriniz varsa can kulağı ile dinlemeye hazırım. Küçümseme ya da alay etme olmadan yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
      Şuan da definasyon dönemindeyim daha definasyonum bitmedi muhtemelen eylül-ekim gibi bulka gireceğim clean ilerlemek istiyorum clean bulk için bu ikisinden birisini kullanmak istiyorum dediğim gibi. Her ne kadar bilgi konusunda kendimi geliştirsem de bir yerlerden eksik olduğumu hissediyorum buradan sizlerden aldığım her bilgi benim için çok değerlidir.
      Şimdiden vereceğiniz her bilgi için teşekkür ederim.
    • Yazan: LegendFingerst
      merhaba definasyona giricem ardından tekrar bulk için envanterimi topluyorum enjekte olarak sadece testo kullanıcam onun dışında;
      define için - mlo fat burner, mk2866 ostarine sarms, clenbuterol
      bulk için - danabol veya anapolon, mk677, rad140 
      extra olarak elimde arimidex, milk thistle ve proviron var bu envanteri neyleri neyle kombine etmeliyim, extra bir sıvı steroid düşünmüyorum 
       
    • Yazan: Revengew
      Herkese iyi akşamlar,
      İlerleyen haftalarda rimo 3 ml çıkaracağım kürümün yanına kickstart olarak dianabol veya turinabol eklemeyi düşünüyorum
      KÜR İÇERİĞİM:
      2 ml testo e. 2 ml deca  2 ml rimobolan Tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım?
    • Yazan: MajesteBVB
      Selamlar,
      Forumda araştırdım ama detaylı bir fikir alış verişi ve bilgi göremedim bu ürün hakkında , eğer aranızda kullananlar var ise yardımcı olabilir mi ? 
      Genelde dianabol kullanımına yönlendirilmiş insanlar fakat ben nedende bir türlü o ilaca ısınamadım   
      Sormak istediğim sorular şu şekilde ;
      1: Kick start için gerekli gücü veriyor mu ? ( Dianabol ve Anopolon gibi)
      2: Kas kütlesi inşa etmede ne kadar yardımcı oluyor ?
      3: Dianabol gibi hemen ilk haftalarda spor yaparken gerekli motivasyonu sağlıyor mu ?
      4: Günde kaç mg kullanımı doğru olacaktır ?
      Hocalarımdan ve kullanan arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum , teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×
WhatsApp