-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Testosteron + boldenon kürüm için hangi markayı tercih edebilirim?
Oluşturan:
ogulcanozer34, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: shX648
merhabalar öncelikle 20-30 gün kadar kısa bir yağ yakım sürecine giricem bu süreci de günlük 40mcg kadar clen ile desteklemeyi planlıyorum zaten ham maddesi ucuz olduğundan sahtesi piyasada pek yok ama yinede marka seçimi konusunda bana öneride bulunursanız çok yararı dokunur
forumda swiss kullanıp 1-2 tablette hiç etki görmeyen 1 tablet atıp hastanelik olduğunu söyleyen biri vardı o yüzden bu konuyu açma ihtiyacı duydum yerli ithal farketmez marka önerilerinizi bekliyorum abilerim
-
Yazan: Kapukaya
Dostlar referansım bu üçünün sağlam olduğunu söyledi daha önceki onlyntesto optimum kullandığımda tatmin edici bı gelişim oldu ancak şuan bu 3 marka arasında kaldım hangisini önerirsiniz kullananlar yazarsa sevinirim.(Yerli marka olduğuklarindan haberim var lütfen sadece konuyla alakalı marka önerisi verirseniz sevinirim)
-