-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
72 kg dan 90 kg geliş serüvenim. (öncesi - sonrası)
Oluşturan:
ogulcanozer34, in Üyelerin Öncesi ve Sonrası
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Draqul Org
Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
2022 ve 2024 arasındaki değişimim. 2022 de kilom 52 ve 2024 kilom 75.
Görüş ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: bilgazli
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle uzun zaman yurt dışında yaşarken vücut geliştirme yaptım fakat Türkiye ye geldiğim dönem maddi manevi Sartlar gereği sporu saldım ve alkollü hareketsiz yaşama geçtim ve böyle gitmeyeceğinin farkına varıp tekrardan vücut geliştirme serüvenine döndüm, bu değişimler tam 30 gün içerir 30 gün ara ile çekilen fotoğraflar ve vücut kas analizlerini aşağıya bırakıyorum.
Kullandığım takviyeler:
500 mg sp labs testo enathate Kullandığım supplementler ise :
Whey protein creatin zma milk thistle multivitamin omega 3 nac c %17 yağ oranı ile başladım güncel yağ oranım %11 ve 5 kilogram da kas kazanımım var spora ve küre başlayacak arkadaşlara motivasyon olsun, buradan güncel olarak formu paylaşacağım
Herkese iyi şanslar
Başlangıç form ve son formlar
-
Yazan: metropol
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
3 hafta içinde yağlı bomboş bir fiziği bu hale getirdim ne kullandım ne yaptım hepsini anlatıcam öncelikle çok katı bir diyet yaptım hiç karbonhidrat almadım fotoğrafta boş görünmemin sebebi de o antrenmanları aynı ağırlıklarla az tekrar olsa da çıkardım her gün 1saat kardiyo yaptım.
ilaç olarak düşük dozlar kullandım
250mg testo enanthat 100mg tren enanthat 1.fotoğrafta 94kiloyum şuan ise 82 bugün fazlaca karbonhidrat alıcam adalem bomboş
-