-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Guest R140
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Rad140 (testolone) kullanmaya 3 gün önce başladım. Bu ürünü off dayler de almama gerek var mı? Şuana kadar hiçbir değişiklik hissetmedim bu ürün kaç haftaya kendini belli eder sizce?
-
Yazan: Lsd
Grimlabs de böyle bir sarms gördüm almayı düşünüyorum ama içime pek güvenilir gelmiyor..
Sarms diye anabolik steroid satıyorlar diye düşünüyorum daha önce bi arkadaş sinister i kullanmış immortal i kullanan oldu mu?
-
Yazan: Rheiwa
Merhaba,
24 yaşındayım ve SARM kullanmak istiyorum fakat Türkiye'de de orijinal zor bulunuyor galiba. Bu yüzden orijinal SARMs nasıl temin edebilirim? Sol altta ki wp butonundan ORIJINAL SARM temin etme imkanım var mı? Varsa ortalama mk677 fiyatı nedir. Baktım ama fiyat göremedim, birde son olarak;
GrimLabs Ruthless dolu mu? instagram satıcıları var bu marka ürünleri Amerika'dan yani orijinal satıcıdan temin ettiğini söylüyor sizce nedir ne değildir? Ortalama fiyatı 60-62 dolar (60cap) yaklaşık 2100-2300 arası satıyor bahsettiğim hesap.
-
Yazan: Muscularnurse
Merhabalar bulk döneminde yaglanmanin önüne geçmek ve daha enerjik olmak için yohimbine kullanılır mi
Örneğin grimlabs markasının bu ürünü olduğunu gördüm kullanan arkadaşlar var mı etkilerinden memnunlar mi
-