-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
17 yaşında birine göre göğüs genetiğim çok mu kötü?
Oluşturan:
BatuhanAktas75, in Konu Dışı
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: AREN
Merhaba abilerim ve güzel kardeşlerim nasılsınız, umarım keyfiniz yerindedir. 🌹
Dün itibari ile ufak bir sakatlık yaşamış bulunmaktayım. Durum şu dün idmana girmeden 2 ampul efedrin + kahve atıp girdim. Aşırı terlemeyle beraber dün göğüs’te incline smith mac. de son set 110kg’yı kaldırdım makinenin kilidini kaldırdıktan sonra aşırı terlememden dolayı elimden kaydı smith mac. bar’ı (çelik) tam sternum’un ortasına düştü. Hastaneden yeni çıktım sayılır ve tam sternum’un olduğu yerde kılcal çatlaklar olmuş. Nefes alırken veya ani harekette bile bıçak saplanır gibi batma yaşıyorum. Yine de o ağrıyı azaltacak ağrı kesici veya sağlam kas gevşetici de olsa öneriniz var mı ?
@rastlantisal @metinav @Diver @Askabar @GHOST @SERKO @forbit @Rdm @Bay-T @Semih Erarslan
Teşekkürler 🙌🏻
-
Yazan: Draqul Org
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Uzun olmasa da 1-2 yıllık spor geçmişim var fakat bir süredir antrenmanlarda göğsümü hiç bir şekilde hissetmiyorum ne önerirsiniz?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: samet9098
Arkadaşlar benim göğüs dışında bütün kas grupları gelişiyor büyüyor ama göğüste bir türlü istediğim verimi alamıyorum genetikten ötürü sanırım trapez izole olarak çalışmıyorum trapezler bile gelişti göğüs çalışmam şu şekilde:
Pazartesi-bench press-incline dumbell press-cable cross cuma-incline dumbell,cable cross Cable cross 12-15 pressler 8-10 tekrar 4 set hepsi -
Yazan: rabbx
Selam abilerim kardeşlerim,
daha yeni küre başladım ilk enjekte gününden sonra 2.gün göğüs ucumda sızlama başladı bu psikolojik mi yoksa tamoksifen içmeye kürün başında 10mg olarak başlıyım mı
-