Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

uexova

Caspian androne enanthate kullanan var mı?

Önerilen İletiler

uexova    1

Arkadaşlar merhaba bir arkadaşım İran'dan bu ürünü getirtebileceğini söylüyor.

Foruma baktım fakat konular eskide kalmış ve pek bir bilgi yok.

Bu ürünü kullanan duyan var mı, getirmeye değer mi? 

images (5).jpeg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


SPECTRE    948

İran'da eczane ilaçları oldukça fazla aburahian en popüleri varsa onu tercih edebilirsin.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheExecutioner    146
SPECTRE, Bir saat önce yazdı:

İran'da eczane ilaçları oldukça fazla aburahian en popüleri varsa onu tercih edebilirsin.

Hocam iranlı bir arkadaşım bizim eczanelerde testosteron satılmıyor dedi bana ama pek inanmak istemedim iranda da mı bu ürünler underground şekilde ileriyor ? @SPECTRE

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    948
TheExecutioner, 3 dakika önce yazdı:

Hocam iranlı bir arkadaşım bizim eczanelerde testosteron satılmıyor dedi bana ama pek inanmak istemedim iranda da mı bu ürünler underground şekilde ileriyor ? @SPECTRE

Saçmalamış 10 yılı aşkındır aburahian hizmet veriyor sadece bu marka yok çok fazla marka var eczanelerde. Eczane ilaçları ampul şeklinde olur. Flakonlar lab.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: mtnsk25
      Merhabalar haftada 300mg testo p 300 masteron alıyordum sonra masteronu 2. Ayda bıraktım ve 1 ay testo o ile devam ettim. Şimdi de testo enanthate ve bolde kürüne giriyorum.
      Sorum şudur kısa esteri bırakıp bir anda enanthate geçtim bi süre vücuttaki testosteron oranı düşer mi? Kimisi sorun olmaz kimisi düşer açılana kadar diyor..
    • Yazan: deniztrkkyy
      Merhaba,
      Bende ergenliğimden beridir jinekomasti var. Hayatımda hiç steroid kullanmadım. Spor hocam jinekomasti için arimidex kullanmamı tavsiye etti. Bildiğim kadarıyla arimidex östrojeni baskılayan bir ilaç.
      Sorularım:
      Hormon dengesinden dolayı doğal testesteronum da baskılanır mı? Ya da östrojenin düşmesiyle testesteron hormonum artar mı? Nasıl bir değişim olabilir? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: KHamzaev22
      Herkese merhabalar,
      2 haftadır sustanon enjeksiyonu yapıyorum fakat ödem ve iğne ağrısı çok fazla, Yeşil iğne kalçadan kullanıyorum. İğneyi sokarken hissetmiyorum bile ağrısız acısız, damar kontrolünde hiç kan gelmedi, enjeksiyonumu uzun tutuyorum ilacı bir anda basmıyorum. Ancak ona rağmen çok ağrı ve şiş yapıyor. Normalde sadece oturup ağırlık çalışsam devam ederdim. Güreşçiyim ve güreş idmanlarına, fonksiyonel idmanlara, kardioya gidemiyorum çünkü yürümekte bile zorlanıyorum. Bu yüzden enanthate'ye geçmeyi düşünüyorum. 10 Ampul vuracağım haftalık 250mg şeklinde. Yanında turinabol kullanıyorum.
      Hidruoid jeli 1 haftadır sürüyorum ancak ağrıyı ve şişliği çok uzun bir zamanda azaltıyor. O yüzden mecbur Enanthate'ye geçeceğim. Görüşleriniz nedir? 
    • Yazan: Emreblt45
      Arkadaşlar merhaba,
      İran testo e kullanıyorum 6. enjeksiyonu yaptım yani buda 3. haftamı geçtiğim anlamına geliyor ilk enjeksiyonu yaptığım gün 25.07.2024 ve hiçbir etki görmüyorum enjeksiyon yaptığım bölge omuz ilaçlar sahte mi?
      3 haftada etkisinin gelmemesi normal mi veya omuzdan enjeksiyon yaptığım için mi gecikme var anlayamadım hiçbir artış yok ve decadick olduğumdan dolayı etki varmı yok mu bunu anlamam kolay olmuyor ne aşağıda ne başka bir tarafta ekstra hiçbir etki yok...
      Önceden pharmtec marka kullanıyordum kalçadan enjeksiyon yaptırıyordum 2. haftada daha belki dolmadan etkisini görüyordum ve üstüne yolda yürürken ayak bileklerim pump oluyordu kardiyo bile yapamıyordum inanılamz bir pump vs oluyordu bunda tık yok 

    • Yazan: Berke33
      Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar nasılsınız iyisinizdir umarım.
      KİŞİSEL ÖZELLİKLER:
      4 senedir spor yapıyorum 18 yaşında 89 kilo 1.85 cm Powerlifting sporcusuyum Ve tahmin ettiğiniz üzere güç benim için görünüşten ön planda gereksiz bir bilgiydi eklemek istedim sizlere bugün başlamış olduğum 12 haftalık fakat 12 haftanın sonunda test sonuçlarımda devam etme potansiyeli görürsem 15 e kadar uzatmayı düşündüğüm kürümü sunacam eklemek isterim yaşın genç bu yaşta çok mantıksız vb gibi cümleleri lütfen abartmayalım bunun farkındayım burada olma amacım kür boyunca tecrübelerimi aktarmak ve kür içi ve sonrası her türlü tavsiyeye acık olmam aklımda kesin bi pct planı yok kür sonuna doğru bakacağız duruma göre enjeksiyon haftalık dozu ikiye bölüp pazartesi ve perşembe olacak şekilde olacak 4. hafta testesteron değerlerime baktırıp kontrol edeceğim çalışıp çalışmadığını sizlere müsait olduğum bir an fotoğraf çekip kürün ilk günkü formumun fotoğraflarını da ileteceğim eklemek istediğiniz tavsiye etmek istediğiniz birşey var mıdır fikirlere açığım.
      KÜR DETAYLARI:
      hafta 150mg testesteron enanthate, 200mg boldenon, 30mg dianabol hafta 150mg testesteron enanthate, 200mg boldenon, 30mg dianabol hafta 150mg testesteron enanthate, 200mg boldenon, 30mg dianabol hafta 150mg testesteron enanthate, 200mg boldenon, 30mg dianabol hafta 200mg testesteron enanthate, 250mg boldenon, 30mg dianabol hafta 200mg testesteron enanthate, 250mg boldenon hafta 200mg testesteron enanthate, 250mg boldenon hafta 200mg testesteron enanthate, 250mg boldenon hafta 200mg testesteron enanthate, 250mg boldenon hafta 200mg testesteron enanthate, 250mg boldenon hafta 250mg testesteron enanthate, 300mg boldenon hafta 250mg testesteron enanthate, 300mg boldenon SUPPLEMENTLER:
      omega3 1000mg zmb enginar hapı antrenman öncesi için kafein kapsül Ve buraya eklemek isterimki zira kötü saç genetiğine sahibim gerçekten.. finasterid eğer ola ki saçların gidişatında kötü birşey hisseder görürsem küçük bir müdahale edecem ama zorda kalmadıkca kullanıp kürden alacagım verimi düşürmek istemiyorum ve sizce antiöstorojen gerekli midir yoksa gidişata göre mi karar vermeliyim çünkü bu dozlarda östorojenin çok yükseleceğini sanmıyorum
      beslenmem şu şekildedir net bir şey diyememle birlikte ortalama 3500 kalori karbonhidrat ağırlıklı bir beslenmeye sahibim
      günlük +5 litre su tüketiyorum.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×