Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

uexova

Üye
  • İçerik sayısı

    30
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

uexova Hakkında

  • Yaş 23
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 06-08-2000

Platform İstatistikleri

  • Yaş 23
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 23
  • Meslek:
    Antrenör
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 23
  • Favori Spor Dalın:
    Fitness
  1. Gece terlemesi - sebebi ne olabilir?

    Bizi testo veya östrojen çarpıyor herhalde
  2. Gece terlemesi - sebebi ne olabilir?

    D vitamini eksik olmaması lazım yaklaşık 2 senedir falan düzenli kullanıyorum her gün 3000 iu civarı ondan öncede 300.000lik ampullerden kullanmıştım. Tiroidler küre başlamadan gayet düzgündü ama testodan sonra baktırmadım. Ben yine de ikisine bir baktırayım teşekkürler
  3. Arkadaşlar merhaba yaklaşık 10 haftadır only testo yapıyorum. 3-4.haftadan sonra geceleri terlemeye başladım. Gece lavaboya kalkıyorum uyandığımda atletim ve yastığım terden ıslanmış oluyor. Yani boyun ve sırt bölgesinde oluyor diyebiliriz. Bu normal bir yan etki midir sadece testesteronda böyle bir yan etki yok diye biliyorum fakat neden olur? Yardımlarınızı bekliyorum.
  4. Arkadaşlar merhaba bir arkadaşım İran'dan bu ürünü getirtebileceğini söylüyor. Foruma baktım fakat konular eskide kalmış ve pek bir bilgi yok. Bu ürünü kullanan duyan var mı, getirmeye değer mi?
  5. Hocam peki arimidex yerine tamoxifen kullanmak da kürü baltalar mı arimidex gibi? Mesela benim östrojen seviyem yüksek psikolojik ve libido olarak bir yan etki yaşamıyorum göğüs ucunda hassasiyet de yok fakat kür öncesine göre meme ucum çok hafif büyüdü ve şişti gibi geliyor. Tamoxifenin küre olumsuz bir yönü bulunur mu düzenli kullanmanın?
  6. Rimobolan dozaj önerisi

    Tamamdır teşekkürler ben bir ölçüp tartayım
  7. Rimobolan dozaj önerisi

    Evet ilk kürüm normalde 20 hafta only testo planladım ama rimobolan minimum zarar olduğu için öyle bir ekleme planı yapmıştım recovery vs artması için. Birden patlama planım yok zaten naturel seviyelerin biraz üstünde gelişim için girdim 7.5 yıldır naturel ilerliyordum
  8. Rimobolan dozaj önerisi

    Bu testi 2 hafta önce vermiştim kürün 3.haftasında.
  9. Rimobolan dozaj önerisi

    Hocam teşekkürler son bir kaç soru daha sorup ondan sonra rahatsız etmeyeceğim. 1- Benim shbg değerim şuanda referans altı bir değerde npp yanında her gün 1 proviron kullanımı bunu olumsuz etkiler mi? 2- Kısa ester olduğu için sanırım haftada 3e bölmem gerek pzt çrş cuma şeklinde. Denk geldiği günler enanthate ile aynı enjektöre çekip vurabilir miyim?
  10. Rimobolan dozaj önerisi

    Eklersem son 10 hafta eklemeyi düşünüyorum diğer türlü bütçeyi biraz zorlar rimobolan. Baktığımda npp yarı fiyatlarına geliyor. Deca dick tarzı riskler npp'de de mevcut sanırım?
  11. Rimobolan dozaj önerisi

    Hocam nor19 grubuna pek bulaşmak istemiyorum açıkçası fazla bilgim de yok npp hakkında
  12. Rimobolan dozaj önerisi

    Arkadaşlar merhaba 5 haftadır only testo yapıyorum haftada 400 mg enanthante şeklinde. Başlarken 20 hafta olarak planladım ve son 10 haftada enanthante yanına 200 mg rimobolan eklemeyi düşünüyorum. Güçlü bir ilaç olmadığını biliyorum, sizce 200 mg'da pozitif etkilerini görür müyüm yoksa o kadar vuracaksan hiç girme şeklinde mi yorumlarsınız? Önerilerinizi bekliyorum.
  13. E2 ve östrojen yüksekliği

    Estradiol ve e2 aynı şeyler dostum östrojen demek zaten ikiside.
  14. Aynen lh fsh da görmek iyi olabilirdi belki biraz daha üstüne gidersek shbg
  15. Alt ast sınır değerde ama panik olacak bir durum yok. Milk thistle, nac tarzı takviyeler kullanman iyi olur her halukarda. Prolaktin e2 de normal gibi zaten orjinal ilaç e2ni de oldukça yükseltirdi.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×