Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tiger87

Pct destek ürünü limited edition?

Önerilen İletiler

Tiger87    15

Merhaba;

Resimdeki ürünü Ömür Erdem Akkaya isimli popüler üroloji doktorunun sitesinden aldım. Kendi tavsiyesi 3 kutu/3 ay kullanılması. Kutu Fiyatı 900 TL.

Değerli hocalarım fiyat/performans açısından değerlendirebilir mi? Yoksa aynı şekil başka ürün önerebilirler mi?

PCT YAPMA NEDENİ: Düşük libido ve ereksiyon kaybı. (PCT süreci devam ediyor Ovitrelle aşaması)

Şimdiden cevap veren hocalarıma teşekkür ederim.

IMG_8554.jpeg IMG_8553.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tiger87    15
otopsicikedi, 51 dakika önce yazdı:

Bu ürünü kullanabilirsin bence bu içeriği parça parca almak daha maaliyetli olucaktır. 

Hocam birleşim maliyet açısından olumlu diyorsun yani.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.438
Tiger87, 3 saat önce yazdı:

Merhaba;

Resimdeki ürünü Ömür Erdem Akkaya isimli popüler üroloji doktorunun sitesinden aldım. Kendi tavsiyesi 3 kutu/3 ay kullanılması. Kutu Fiyatı 900 TL.

Değerli hocalarım fiyat/performans açısından değerlendirebilir mi? Yoksa aynı şekil başka ürün önerebilirler mi?

PCT YAPMA NEDENİ: Düşük libido ve ereksiyon kaybı. (PCT süreci devam ediyor Ovitrelle aşaması)

Pct süreci için güzel takviye ama ben kesinlikle pct süresi boyunca daa kullanılmasından yanayım.

Bu ürünün içerisinde ki epimedyum güzel libido verir diğer ürünleri de ayrı yarı almaktansa böyle toplu almak daha hesaplı olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.091
Tiger87, 3 saat önce yazdı:

Merhaba;

kullandım kardeşim ömür hocaylada ara ara wp den konuşurum,etkili bir multivitamin,takviye olarak ürologlar bu tarz ürünleri hastalarına veriyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tiger87    15
Askabar, 3 saat önce yazdı:

Pct süreci için güzel takviye ama ben kesinlikle pct süresi boyunca daa kullanılmasından yanayım.

Bu ürünün içerisinde ki epimedyum güzel libido verir diğer ürünleri de ayrı yarı almaktansa böyle toplu almak daha hesaplı olur 

Hocam allnutrition markasının DAA’sını da kullanıyorum senin tavsiyenle DAA aldım. Kivi tadı var çok iyi.

SERKO, 3 saat önce yazdı:

kullandım kardeşim ömür hocaylada ara ara wp den konuşurum,etkili bir multivitamin,takviye olarak ürologlar bu tarz ürünleri hastalarına veriyor

Yorum için teşekkürler hocam. Üç ah kullanacağım artık.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.438
Tiger87, 12 saat önce yazdı:

Hocam allnutrition markasının DAA’sını da kullanıyorum senin tavsiyenle DAA aldım. Kivi tadı var çok iyi.

Yorum için teşekkürler hocam. Üç ah kullanacağım artık.

Daa yı 2-3 hafta düzenli kullan hissiyatını buraya yazarsın gerçekten mükemmel ürün 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tiger87    15
Askabar, 11 saat önce yazdı:

Daa yı 2-3 hafta düzenli kullan hissiyatını buraya yazarsın gerçekten mükemmel ürün 

Tamam hocam yazarım, tadı çok güzel zaten ☺️

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bos23    0
Tiger87, 10.02.2024 - 21:00 yazdı:

Tamam hocam yazarım, tadı çok güzel zaten ☺️

Daha hakkında yorum yapıcaktınız hocam 

Ve bu ade limited edition ürünü faydalı oldu mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    41
Tiger87, 09/02/2024 - 10:54 yazdı:

Merhaba;

Ürünün içeriğinde herhangi bir sorun yok ama bir doktorun bir şeyler satması bana çokta insancıl bişi gelmiyor. Pct’de de olsan yada normal antrenman dönemlerindede zaten bu takviyeleri kullanmak antrenmanlara pozitif yansıyor. Yerinde olsam optimum pre workout alırdım yoksada en azından, bilinen kaliteli bir markanın pre workoutunu kullanırdım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    969
Mehmet96, 3 saat önce yazdı:

Ürünün içeriğinde herhangi bir sorun yok ama bir doktorun bir şeyler satması bana çokta insancıl bişi gelmiyor. Pct’de de olsan yada normal antrenman dönemlerindede zaten bu takviyeleri kullanmak antrenmanlara pozitif yansıyor. Yerinde olsam optimum pre workout alırdım yoksada en azından, bilinen kaliteli bir markanın pre workoutunu kullanırdım.

sende para bol sanırım 😂 .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    46
Tiger87, 09.02.2024 - 13:54 yazdı:

Merhaba;

Dostum selam ürünü ilk defa gördüm.

Ürünün on kısmında yazan takviyelerin bir çoğu piyasada %90 aynı hammadde ve tedarik Zincirinden temin ediliyor. C vitamini/citrulline/arjinin/ taurin hammaddeleri pahalı olan takviyeler değil .

Arka kısımda içeriği inceledim bazı mg ve formlar bana yetersiz geldi.

Vitaminleri daha bilindik markalardan complex şekilde alabilirsin/ B complex gibi

1000 mg arjinin ve citrulline'den bir etki ve fayda göreceğini düşünmüyorum onun yerine sadece birini ayrı almanı tavsiye ederim (L-citrulline)

Çinko pikolinat formu ayrı kullanabilirsin 

Yine diğer içeriklerin complex daha iyi mg ve formlarını temin edebilirsin , içerikte değişiklikler yapabilirsin. Sana ortalama aynı fiyata veya 300-400 daha fazlasına gelebilir belki ama daha kaliteli marka , daha iyi içerik ve mg ile göreceğin etki artacaktır. Tamamen senin  tercihin olacaktır iyi forumlar 👍🏻

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    75

Ek soru : Rutin dönemde de 1 2 ay kullanımı mantıklı olur mu ? 

PCT kür süreci vs yokken.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    41
ardas, 11 saat önce yazdı:

sende para bol sanırım 😂 .

Güvenemedigim bir şeyi alıp kullanmaktansa hiç kullanmam kardeşim. Ucuz etin yahnisi olmaz diye atalarımız boşuna söylememiş. Ayrıca optimum pahalı geliyorsa xpro alırdım en azından lisanslı bir ürün. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    969
gönderildi (düzenlendi)
Mehmet96, 42 dakika önce yazdı:

Güvenemedigim bir şeyi alıp kullanmaktansa hiç kullanmam kardeşim. Ucuz etin yahnisi olmaz diye atalarımız boşuna söylememiş. Ayrıca optimum pahalı geliyorsa xpro alırdım en azından lisanslı bir ürün. 

Saçma bir mantık gidip kimse salak saçma west tarzı markaların ürününü al demiyor zaten kusura bakma ama enayi gibi gidipte yurtdışından gelip gümrük vergisi felan üstüne binip fiyatı 2-3kat artan bi ürüne para vermez kimse para bolsa sen bilirsin tr de başka bilindik güvenilir markalarda var. Senin ki bildiğin markası için para vermek içeriği boş çünkü ithal supplement satan yerlerdeki yurt dışı pre workoutları al daha mantıklı. Hatta weider dışında protein tozu almasın o zaman kimse bu mantıkla.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    41
ardas, 1 saat önce yazdı:

Saçma bir mantık gidip kimse salak saçma west tarzı markaların ürününü al demiyor zaten kusura bakma ama enayi gibi gidipte yurtdışından gelip gümrük vergisi felan üstüne binip fiyatı 2-3kat artan bi ürüne para vermez kimse para bolsa sen bilirsin tr de başka bilindik güvenilir markalarda var. Senin ki bildiğin markası için para vermek içeriği boş çünkü ithal supplement satan yerlerdeki yurt dışı pre workoutları al daha mantıklı. Hatta weider dışında protein tozu almasın o zaman kimse bu mantıkla.

Tamam kardeşim haklısın benim görüşüm çok saçma.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bos23    0

Ürün hoşunuza gitti mi denemeye değer mi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.