Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

aylardanKASIM

dozaş arttırma

Önerilen İletiler

öncelikle herkese kolay gelsin 15 haftalık testo bolde küründeyim 10, haftaya girdim 500 testo 400 bolde kürümde vücut heralde ilaçlara alıştı artık verim alamamaya başladım testoyu 750 boldenonu 600 mü yapmalıyım yoksa 15 haftalık kürü de uzatmayı düşünüyorum 17 haftaya çıkartmayı füşünüyorum boldenon tam olarak 12, haftatadan sonra iyi verim veriyor diye söylüyor heskes şu anda deca küründe olan arkadaşım var adam patladı gitti aynı salondayız adam hergün büyüyor ben kaldım böyle aşırı yemek yiyiorum artık midem almıyor piskolojim bozuldu bir tgavsiye verirseniz çok sevinirim çok da sağlam antreman çıkartıyorum ama tıkandım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

crash47    10

hocam boldenondan pek birşey bekleme. türkiye de cok övülen bir ilaç bence. 2 kere boldenonlu kür yaptım. biraz damarlanma yaptı biraz iştahımı arttırdı. ilaçlar merdiven altıysa içerikleri de düşük olabilir. dozajı arttır diyecemde boldenonda dalgalanma yapsanda pek birşey değişmez. arkadasının kürü neydi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    215

bu mevsimde deca kürüne girmek de saçma zaten sen milletle kendini kıyaslama boldenon küründen alabileceğin kilolar belli temiz gitmeye çalışacaksın deca kullanıp patladı diyorsun zaten gücünü östrojenden alan ilaç 10 12 kg alacak kür sonunda ya onlar gidecek yada korusa bile yağlı kalacak deca kullanmayı bilen kültürde değiliz malesef.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokcen11    0

Kardesm bende 15 haftalik testo bolde kurundeyim.

Dozajlar 5oo 5oo suan 3. Haftadayim bgun 3.haftanin son enjeksiyojunu yapicam.

Nasl verim aldin kurden kac kg flan anlatrmsn

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hocam boldenondan pek birşey bekleme. türkiye de cok övülen bir ilaç bence. 2 kere boldenonlu kür yaptım. biraz damarlanma yaptı biraz iştahımı arttırdı. ilaçlar merdiven altıysa içerikleri de düşük olabilir. dozajı arttır diyecemde boldenonda dalgalanma yapsanda pek birşey değişmez. arkadasının kürü neydi

arkadaş testo deca küründe 500 testo 400 deca canavar gibi oldu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kardesm bende 15 haftalik testo bolde kurundeyim.

Dozajlar 5oo 5oo suan 3. Haftadayim bgun 3.haftanin son enjeksiyojunu yapicam.

Nasl verim aldin kurden kac kg flan anlatrmsn

çok ahım şahım bir verim almadım ama temzi alıyorsun su falan toplamadan şöyle özetliyimben 3 senedir vücut geliştirme yapıyorum en güzel verimimi ilk bir senede aldım sonra çok yavaşladı o ilk bir senedeki gibi gelişiyorum çok aşırı değil ama platoya yaklaşmış bir sporcu gibide değil tatlı bişey yani :D insanoğlu biraz aç gözlü hepsi bu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

arkadaş testo deca küründe 500 testo 400 deca canavar gibi oldu

ilaçları çok güvendiğim birinden aldım testo iran enanthate boldenon da gamma pharma

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
labslabs    77

dostum NET OLARAK SÖYLÜYORUM BOLDENON ASIL 12. HAFTADAN SONRA ÇALIŞIRRRRR !!!!

Ben 20 haftalık boldenon küründeyim şuan, boldenona bulaştın mı en az 16 hafta yapki yaptığına deysin millet gidiyor 8-12 hafta boldenon vuruyor boldenon güzel değil sadece bizim ülkede tutuluyor işte Amerikada kimse yüzüne bakmıyor :)) , ulan senin vurduğun dozaj 300 mg ama o ilacın içinde maximum 200 MG var ne marka kullanırsa kullansın öyledir , boldenonda +200 mg vurcaksın hedefin 400 mg boldenon mu ozaman vurcaksın 600 MG bolde hafif hafif dozaj artıra artıra 20 hafta bam bam ozaman büyümüde göreyim sana tavsiyem beni dinle 20 hafta yap dozajları hafif hafif artıra artıra git

20 haftalık pct ve mct şu şekilde yapıyorum: 4. haftadan 20. haftaya kadar haftalık 500 iu pregnly , 1 kutu arimidex hazırda bekliyor jino başlarsa kullancam başladı kullandım geçti ozaman bırakcaksın Arimidexi, son testo iğnenden 21 gün sonra pregnly ve nolvadexe başlıcan milli sporcuyla hazırladım hani şu pro kartı alan :)

mct ve pct için detaylı bilgi istersen yazarım sana

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.