Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

pusalik

12 ay HGH kullanımı

Önerilen İletiler

pusalik    156

Merhaba

 

12 ay boyunca kür dönemlerinde 8ıu kür dönemi dışında 4ıu kullandığımız HGH ın bize ne gibi katkıları olur ? İlk kürünü yapan biri için gereksiz bir hormon mu yoksa kullanılmasında sakınca yok mudur ?

 

Herhangi bir yan etki söz konusu olurmu ? Yabancı forumlarda yanında T3 de kullanılması gerektiği belirtiliyor ama emin olamadım.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


tolgacan94    213

daha dur adım adım ilerle ilk kürden hgh a mı başlanır ki çok maliyetli olacaktır.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    156

Hocam bu adım adım muhabbeti gh icinde mi gecerli? Benim kafamdaki suydu hem suanki kürümde verim arttırmak yağ yakımı olsun büyümek olsun hemde kür bitiminde kas kaybını minimuma düsürüp demotive olmamak.Masraf olarak evet gercekten cok fazla ama değicekse vermeye razıyım.

 

Kendime 4 yıllık plan olusturmustum istiyorsanız atabilirim

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

zaten 12 ay çok uzun bir süre hiçbirşekilde önermem doğal üretimine sekte vurabilir. anabolik kullanmadan hgh alımı zaten sadece yağ yakımından fazla pek bir etki yapmıyor verdiğiniz fiyat performansı yanında devede kulak kalıyor 8 ui güzel bir değer kürde kullanırsan kat kat faydasını görürsün. arada çökmezsin rahat ol beslenmeni antreman sertliğini bozma sadece yeterli. hgh a o kadar para vermektense ghrp6 yada ghrp2 yanına cjc1295 nodac alırım 200 er mcg 11 IU hgh salgılarım üzerine artan para ile de follistatin eklerim :)

kaliteli bir eczane ürünü hgh ın 36 ui genotropin 436,73TL günlüğü neredeyse 100 liraya geliyor :) gidip o kigtropin 100 ui saçmalıkları işe yaramıyor boşuna alma yani alcaksan eczanedeki türevlerden yürümelisin.HUMATROPE 72 IU 1076 TL ,OMNITROPE 10 MG (30 IU) 403 Tl , NORDITROPIN SIMPLEX 15 MG(45IU)967,17TL gibi gibi. o satıcıların verdiği fiyatlara güvenme boş ürün onlar. bu kadar onaylı firma salak onlar akıllı hammaddesinin fiyatı belli bu fiyatların yakınında olmayanlara güvenme.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    156

Doğru hocam bende gh kullanmazsam 12 ay kesmedem peptid kullanmayı düşünüyorum fakat folli kullanmak biraz problem özellikle kesmeden.Orjinal folli kullanımı günlük 100mcg kullansan bile ayda gh parasını buluyor biliyorsunuz ki.

 

eğer gh kullanmazsam ki peptid kürüm:

 

12 ay boyunca

200mcg ghrp2

150 mcg cjc1295 no dac

 

kür dönemleri yukardakilere ek

folli 344 100mcg

ıgf1 lr3 yada des 150 mcg

ace 031 100mcg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

istiyorsan bir konuş loving ile facebook üzerinden toplu alım fiyatını da görürsün 12 ay ara vermeden cjc1295+ghrp2 kullanmanın ne etki yapacağını bilmiyorum sana ne söylersem yalan olur görmedim kullananda duymadım ahkam kesmenin manası yok o yüzden böyle olur şöyle olur diye :) sadece hipofiz bezini yorabilir diye bir tahmin yürütebilirim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    156

Merhaba tekrardan,

 

Haftaya yada bir sonraki hafta günlük 4 iu Growth kullanmaya baslayacagım.Kafamda 8 iu vardı fakat hem daha cok erken hemde fiyat acısından 4iu kullanmaya karar verdim.Omnitrope kullanacagım eczane malı.

 

Sormak istedigim yanında insülin kullanmalı mıyım ? Bir kesim 10 iu insülin öneriyor bir kesim gerek yok sağlığınla oynama diyor.Ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası gerek var mı yok mu sizce ?

 

Saygılar

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

bence insulin işine hiç bulaşma insulin için nokta virgül hesap yapman gerek birde yarışmacı değilsen hiç mi hiç gerek yok.

4 ui kullanmanı pek önermem 6 aylık bir kür yapıp başından sonuna kullansan okey ama onun dışında 4 ui alman sana sadece yağ yakımı sağlar oda fiyat performans olarak tatmin etmez. amacın yağ yakımı tarzı bişeyse hgh fragdan yürü derim daha amaca yönelik olur.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    156

Hocam aslında amacım hem büyümek hem yüksek kalori alarak yağlanmamak.Yaklasık 45 gündür ghrp-6 kullanıyorım tek basına günde 300 mcg fakat istedigim performansı alamadım.Uzun esterli ilacları cıkarıncada kürde su attım kilo vermedim ama hacim kaybettim.Bu cok normal birsey tabiki.

 

Fakat aklımdaki olay 500-600 kalori surplus ile kısa ester anabolizan ve androjenlerle birlikte yagsız kas kütlesi koymak.Bu yüzden gh düsünüyorum.Günlük 8-10 iu almam icin Kigtropin kullanmam lazım onuda pek önermiyorsunuz sanırım.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

kürün son düzlüğüne girdiğini varsayıyorum ben olsam kenara koyarım paramı birsonraki kürde baştan sona 24 hafta anabolizman+hgh+peptid kombinasyonuna girerim. tek kürde mükemmele oynamak diye birşey yok attığın taş kuşları ürkütmeyecek çünkü. kigtropin işi sıkıntılı malesef ben pek önermiyorum ama sen bilirsin tabi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZANE    8

tavsiyem düşük doz gh ile igf-1lr3 kombinasyonu. yüksek doz gh ile artran insulin direnci başınıza bela açabilir.igf-1lr3'ün insulin hassasiyetini arttırması sebebiyle birbirlerini dengeleyceklerdir. sadece fizyolojik ihtiyacınız olan dozajda gh alıp(belki bir miktar üstü)(1-2 iu) üzerine igf-1 kombine ederseniz hem daha ucuza gelecektir hem de çok daha vermli olacaktır.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    156

Peki hocam Igf yi kaç mcg kullanmak gerekli tam verim almak için ?

 

Birde böyle bir kullanımda hem büyüme hemde yağ yakımı mı hedeflenebilir ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×