Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

pusalik

Kür değişimim hakkında öneri

Önerilen İletiler

pusalik    183

Şuan testo bolde kürünün 9.haftasının icindeyim.Cok güzel bir gelisim gösterdim.İstiyorsanız resimde atabilirim.Kürü 16 hafta yapıp sonra üstüne yaz icin definasyona giricektim.fakat 24 hafta kür agır gelir diye düsündüm.

Aynı zamanda bu sporu hobi olarak degil yarısmacı olarak yapmak ilerdeki hedefim.Muhtemelen de bir kaç sene sonra podyumlarda olucam.

Kürümü su sekilde düzenlemeye karar verdim hem büyümek aynı zamanda güzel bir diyetle definasyona ihtiyaç duymadan tek kürde halletmek için.

1-10 testo e 750 ama icinde 500 vardır (9.haftadayım)

1-20 boldenon 800 mg (suan 9.haftadayım 400mg kullanıyorumz

Tren ace 10-20 (100mg)

Tren enanth 10-20 (200mg)

Testo enanth yerine 10-20 arası testo prop 300mg

Oxondrone bide

Sizce böyle bir küre geçiş yapmak mantıklı olur mu ? hem büyürken hemde güzel bir diyetle kururum diye düsündüm.Son 4 haftada winstrolle suyumuda atarım yazın Clubların aranan ismi olurum :)

Şuanki kilom:84

Yag oranım:%13(Paylasılan tabloya göre 13,bazı arkadaşlarda 12-13 diyor fakat benim onlarla alakam yok cok daha kuruyum)

Ekstra olarak Cjc1295 No dac 10mg

Ghrp-2 15 mg kullanıcam

İlginiz için teşekkür ederim.Sizin bilginize ve yorumunuza ihtiyacım var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

tolgacan94    215

Ilk kurunde tren kullanicaksin digerlerinde ne alacaksin? Podyum diyosun birde gelisim catini cope basarsin benden soylemesi.

Boldenonun su tutma ozelligi 600 mg lardan sonra katlaranarak artiyor 400mg da yuzde 7 civarindayken 800 lere cikinca yuzde 30 lari gorur

Boldenon yuksek dozaj iken definasyona devam edemezsin 15 den sonra direk kes bence masteronla degistir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    215

10 dan sonrayi giriyorum o zaman

10-20 450 mg testo prop

10-15 800 mg boldenon

12-20 450 mg masteron

15-20 300 mg winstrol enjeksiyon

14-20 40-50 mg oxandralone

Kimse 3 den once tren dusunmemeli hakkini cope atmis olursun diger kolay kombinasyonlarla kazanacagin kutleyi cok zor kurlerle telafi etmeye calisirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    183

Aynen bu sekilde uygulamaya geciyorum hocam cok tesekkürler.

Birde son olarak simdi vucumdaki testonun yarılanmasını beklemeli miyim ? Normalde pazartesi-persembe enjeksiyonlarımı yapıyordum.Bu hafta Pazardan hepsini vurdum ki pazartesine yarılansın diye.Dogru olmuş mu hocam ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    183

Son olarak gene unuttum sormayı kusura bakmayın

Kür arasında haftaya pregnly kullanmam gerekir mi ? Yoksa 20 hafta bitince test sonucuna göre yapsam yeterli olur mu ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    183

Tolgacan hocam simdi kalori alımımı nasıl yapmam lazım ? definasyon kürüne gectigim zaman yani.Surplus devam mı yoksa kalori acıgı mı bırakıyım.

Normalde ilk 3 hafta 3200 kcal alırken,6 haftador 5000 dolaylarında alıyordum.Şuan da 3 gündür 2500 kcal alıyorum.

Nasıl devam etmem lazım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    215

sizin almanız gereken kalori miktarını bilmiyorum fakat internette 2 3 farkı yerde hesaplayın ortalamasını alın -500 yapın yeterli olacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    215

hem hacim kazanıp hem define olmak diye birşey zaten yok istediğin ilacı alsan da mümkün değil malesef birini seçeceksin. küçülmezsin korursun kütleni yağ oranını düşürürsün.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    183

Tamamdır hocam çok teşekkürler hersey icin.Günlük almam gereken kalori 2100 dü.Antremanlarla 2700-2800 ü buluyor bende 2400 kcal alıyorum

242 gr protein

242 gr karbonhidrat

53 gr yağ

Total 2475 kcal.Karbonhidratı düsük proteini yüksek tuttum bilerek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    215

düşür karbonhidratı yağı ve proteini arttır proteini 270 e yağıda kio başı 1.2 ye taşı karbo almaman anlamına gelicek pek ama yağ ile diyet yapmak daha kolaydır tok tutuyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    183

O zaman suanlık makrolarım

121 gr karbo

264 gr proten

98 gr yağ

Yağı ceviz badem,zeytin yağı olarak alıyorum hocam başka önerin var mıdır ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    215

belki hindistan cevizi yağı da ekleyebilirsin çokda gerekmiyor tabiki. onun dışında devam bu makrolar iyidir diyet için tartını kontrol et haftada 0-5 1 kg arası değeri göremez isen artıp azaltmalısın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    183

Tamamdır hocam.

Enjeksyionlarımı nasıl yapmam doğru olur

Pazartesi-Carsamba-Cuma 150 ser testop

Pazartesi-Carsamba 400 er bolde

Pazartesi-Carsamba-Cuma 150 ser masteron

Pazartesinden Cumartesine günlük 50 mg winstrol

Uygun mudur ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    215

aa karıştırdım aynen sorun yok karıştırma bu arada yağlı solisyon ile farklı enjektöre çekersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.