Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

ByChoes

Somatropin Kürü yardım

Önerilen İletiler

ByChoes    0

Merhaba arkadaslar 29 yaşındayım 2 kür dönemi geçirdim, aradan ortalama 5 yıl geçti ve son 2yıldır hayatımdan sporu çıkartmak zorunda kaldım, askerlik nedeni ile boy 1.73, - 76kg dan 135kg a yükseldim (2yıl içinde) . Siz ve değerli yardımlarınıza ihtiyacım var şuan elimde biraz malzeme mevcut nasıl bir yol izlemeliyim ve ne şekilde bir kür dönemine girmeliyim acaba? Şuan 2100kcal diyete girdim hayatımdan şekeri tamamen çıkarttım beslenme düzenim ve idmanım ile ilgili sorunum yok fakat gireceğim kur çok kafamı karıştırıyorum üstadlardan yorum ve akıl istiyorum :D elimdeki malzemelerin tamamını yazıyorum size kullanmam gerekenler eklemem gerekenler olursa ilave edebilir yada çıkartabiliriz. Amacım sıkı diyet ve kur dönemi ile en azından ağustos ayına kadar ciddi şekilde yağ yakımı ve kütle kazanımı hedefliyorum.

 

:arrow: Genotropin 36 i.u. 40 adet (Kalem)

:arrow: Testo propionate 40ml

:arrow: BalkanPharma Clenbuterol 40mg 60tb - 3 kutu

 

Şimdiden çok teşekkür ediyorum arkadaslar, hocalarım, üstadlar heyecanla bekliyorum cevabınızı :D

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


GetShredded    5

bence acele etme bi 90 lara düş ondan sonra yağ oranını azaltmak için son vuruşu yaparsın, hem malzemerli boşuna harcamış olursun hem de alacağın etkiyi azaltmış olursun bence küre girme.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ByChoes    0

Kararliyim ustad suanda hem hiz kazandirmak, hemde bu kadar motiveyken elimde gerekli malzemeler mevcutken girmezsem hep aklim dolapdaki gh lerde kalicak. Yani ortak fikir bumudur bu evrede girersem verim cok az mi olur diyosunuz?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GetShredded    5

verim az olur derken sen zaten çok hızlı bi şekilde yağ yakıcaksın gh siz de. yani sıkı diyet ve cardio yağ yakımına yeterli olur gh bu devrede bence çok gereksiz. illa kullanıcaksan düşük dozda only testo kürü yapabilirsin o da yağ yakımını hızlandıracaktır. ama gh bence çok gereksiz ileride kullanman yönünde benim fikrim..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Maddiyat sorun değil dersen genotropine şimdiden başla.İlk ay 2iu ikinci ay 3iu 3.aydan itibaren uzunca bir süre 4iu kullan derim Growth kürleri en az 6-8 ay sürmeli bence.Testo ve clen i kaldır bir köşeye 110 115 civarına inince 12-14 haftalık bir only test prop kürüne başlarsın haftalık 300 mg.Clen i ise istediğin gibi dönem dönem kullanırsın.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ByChoes    0

Çok teşekkürler değerli yardımlarınız için arkadaşlar, şuan ki planlamam şöyle olucak o zaman,

 

1.ay 2i.ü. gh (60iu)

2.ay 3.i.ü.gh ( 90iu.)

3-4-5-6-7.ay 4.i.ü.gh ( 600i.ü)

750i.ü kur toplamı kullanılıcak ünite ediyor o zaman 21 adet 36iu genot. yeticek artan 19 adedi elimden çıkartıcam o zaman veya bir sonraki kur için elimde tutucam.

 

3.aydan itibaren haftada 3 gün 100ml den testo prop a başlıyorum.

 

Clenbuterol'e 3.ay başlıyorum

ilk hafta günde 1

2. hafta günde 2 adet

3.hafta günde 3 adet

4.hafta günde 4 adet

şeklinde pramit olarak da düşürücam

 

 

Bu şekilde başlıyorum kur e tekrardan çok teşekkür ederim ölçüleri gh ye başlıycagım gün alıp sizinlede kur gidişatını paylaşıcam inşallah

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.254

Sıkı kür... Amaç nedir bu kür için ? Yarışma ? Mesleki ? Ego ? Vs ..

 

Şuan ki fiziki durumun nedir ? Görsel olarak bizimle paylaşır mısın .. ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hocammmm süper bir kür yalnız bu kür için bütçe neydi ciddi rakamlar olması lazım GH bakacak olursak ??? ben her şeyden çok 2 kür geçirdim demişsin vücudunun en iyi olduğu dönemleri paylaşırsan bomba olur

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ByChoes    0

Değerli yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim arkadaşlar en kısa sürede eski resim ve şuan ki resimleri ve ölçüleri paylaşıcağım sizinle, mecbur olduğum için ara vermiştim, şuan tam anlamıyla disiplinli bir şekilde devam ediyorum. Eczane ilaçlarında sorun yaşamıyorum çünkü eşim eczacılık yapıyor. Ve şuan hali hazırda dolabımda evimde olan ürünler

 

 

Genotropin 36 i.u. 40 adet (Kalem)

Testo propionate 100ml x 40 vurum

BalkanPharma Clenbuterol 40mg 180tb

 

Ürünler bunlar, tam olarak yapmak istediğimde yağ yakımını hızlandırmak ve kütle kazanımı hedefliyorum. Ürünleri temin etmemde sorunum yok beslenme ve antrenmanım istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Kur bu şekilde planladım üstte belirttiğim gibi yapmam veya yapmam gerekenler, eklemem veya çıkartmam gereken birşey olursa dinlemek fikir alışverişi yapmak isterim.

 

Saygılarımla, tekrardan ayrı ayrı teşekkür ederim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
halit    0

genetropini nasıl kullanılır ve yan etkileri nelerdir bilgi vere bilir misiniz boy uzatmasına yardımcı mıdır?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Royjones    0

Bende anlamış değilim. Sadece genotropin kullanılacak. 3 aydan sonra propionatla birlikte kullanılacak. Ben pek anlayamadım. Birde uçar demişsiniz ama sadece genotropin ve 3 ay sonra haftalık 300mg propionatla ne olabilir? Ben mi yanlış anladım acaba. Birde genotropin kullanırken t4 ne oldu?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.254
genetropini nasıl kullanılır ve yan etkileri nelerdir bilgi vere bilir misiniz boy uzatmasına yardımcı mıdır?

 

Uzun vadede yüksek IU kullanılırsa iç organlarda büyüme çenede sivrilme gibi bir çok sorunla karşılaşabilirsiniz.

Ama bu sporu yapıp profesyonel anlamda kullanmayan kişi sayısı çok azdır

GH bu işin altın vuruşudur diyebiliriz.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×