-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: begonline
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
16 haftalık bir planlama var kafamda, sitede uzun zaman geçirip okuduktan sonra 8 hafta only testo ve rimo bağlamaya karar verdim. daha önce hiç kullanmadım ilk kürüm olacak. Rimo alıcam şimdi toplu olarak ama üretimi durmuş sanırım tanıdık eczacı var öyle söyledi. Tek bir sefer alayım aradan çıksın diyorum.
16 haftalık kür planlamasını düşündüğümde kaç ampul rimoya ihtiyacım olur bilgilendirebilir misiniz 🙏🏻
-
Yazan: burhan1221
Herkese iyi forumlar abilerim kardeşlerim,
Dün atığım posta kan değerlerimi paylaştım sağ olun cidden baya yardımı dokundu şimdide sizlerden ilk kür için yardım istiyorum şimdilik elimde sadece testosteron enanthate var bunun yanına 1-2 bir şeyler eklemek istiyorum yardımınız için teşekkürler şimdiden.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
boy:190 kilo :96 kol:45 (aşçıyım beslemem kusursuza yakın ) GÜNCEL FORMUM:
-
Yazan: Heisenberg32
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Primobolan bulmakta sıkıntı çekiyorum eczaneler artık reçetesiz satış yapmıyor hangi marka primo kullanabilirim bir satıcıdan evogen buldum fiyatı 1300 liraydı ama güvenemiyorum bir başka satıcıdan sp buldum 2500 liraydı ama son zamanlarda bozdu diyorlar sizin öneriniz nedir daha önce evogen ve sp primo kullanan var mı?
Yorum ve deneyimleriniz için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Xiongnu
Selam dostlar,
Herkese yakşamlar. Testosterone acetate propionate kullanacağım yanında drost'da ekleyebilirim toplam 1mL haftada 3x enjeksiyon. 10 hafta kadar istediğim vücuda ulaşınca bırakıp naturel devam etmek istiyorum ancak testislerin oldukça küçülüp tamamen çalışmaya kapanabileceğini yani libido/ereksiyon diğer adıyla Dick sorunu ortaya çıkabiliyormuş. Bunun için HCG kullanmalı mıyım kür içinde? Düşünceleriniz neler? Pregnyl eczaneden reçetesiz alınır mı? Teşekkürler.
-