-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: patr0n35
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Kürümün 7. haftasındayım ve sonuçlar aşağıda paylaştığım gibidir. Chatgpt ye göre östrojenim çok düşmüş deca kullanımında yükselmesini beklerken.
KÜR İÇERİĞİM:
500 mg Testesterone Enanthe 500 mg Boldenon 500 mg Deca NOT:
Günlük 1 tab. proviron kullanıyorum!
SORULARIM:
Östrojenin düşük çıkmasının sebebi ne olabilir eksisi ne olabilir?
KAN TESTLERİM:
-
Yazan: borasipahi
Sevgili abilerim ve kardeşlerim;
Bir süre daha bu şekilde devam etmek istiyorum kürüme ve...
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 500mg Npp 300mg Boldenon 500mg Sonuçlarımda vitaminler konusunda destek almaya başladım ancak Progesteron seviyesi biraz kafamı karıştırdı, Arimidex veya Tamoksifen kullanmıyorum, jinekomasti belirtisi görmüyorum. Bir aya yakındır östrojen baskılayıcı almıyorum. Çevremden de aldığım geri dönüşlere göre Arimidex kullanmayı kestikten sonra belirgin bir kütle artışım oldu.
SORULARIM:
Jinekomasti belirtim olmasa dahi kullanmalı mıyım ? Ek olarak süreci hızlandıracak ekleyebileceğim bir ilaç varsa tavsiye eder misiniz ? KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: Mert0735
Merhaba arkadaşlar,
12 haftalık testosteron enantat kürüne başlayacağım. Geçen yıl yine 12 haftalık bir kür yapmıştım ve PCT süreci çok iyi geçmişti. Bu, ikinci kürüm olacak. Benim açımdan kür için bir sorun görünmüyor ama sizin yorumlarınızı da almak isterim.
KAN TESTİ SONUCUM:
-
Yazan: Ascent
Hocalarım merhaba,
Kürümün 35.günü test sonuçlarım çıktı öneriniz nelerdir ağırlık artışım etkili şekilde oldu ama vücutta şuan fiziksel bir görünüş yakalayamadım kürün başları olduğu için midir testo 500 bolde 400 turinabol ilk 3 hafta 40mg attım bıraktım. boldenon sanırım daha açılmadı şimdiden teşekkürler
TEST SONUÇLARIM:
-
Yazan: Eampowered
Selamlar arkadaşlar,
12. Haftanın içinde olduğum kürümde Npp üç haftadır çıkmış bulunmakta şuan için 500 testo 400 bolde ilerliyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
500mg Testo e. 400mg Boldenon 200mg Npp (1-10hafta arası MCT GRUPLARI:
Omega 3 B complex Zma Nac600 (günde 1) Enginar suyu (sabah aç karna 100ml) Onun haricinde kür boyunca hiç bir baskılayıcı almadım zaten boldenon e2 yi güzel bir noktada tutuyor kalan 8 haftamda ilaçları biraz yukarı çekmek istiyorum fakat kan testinde ggt değeri kafama takılıyor safrax önerildi fakat npp çıktığı için biraz beklemek istedim ama değer düşmemiş önerilerinize açığım safrax kullanmalı mıyım dozajlama nasıl olmalı?
TEST SONUÇLARIM:
-