-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: stqson
Merhabalar, 3.5 yıldır aralıksız vücut geliştirme ile ilgileniyorum. Bu aralar bazı beta-2 reseptör uyarıcılarıyla beraberinde definasyon dönemindeyim. 2-3 seneye yarışmak istiyorum. Eksikliklerimi tamamlamak için ise küre girmek istiyorum.
Bir sürü marka var. Hangi markalara da güvenebilirim onları bilmiyorum.
Bana yol gösterirseniz sevinirim abilerim, ablalarım, kardeşlerim.
-
Yazan: Muscularnurse
Merhabalar t. g. sponsoru olan swiss pharma ürünlerinden kullanıp memnun kalan var mı ?
-
Yazan: Never4ever
Arkadaşlar dün hocamın tavsiyesiyle bir ürün almaya kalkacaktım ancak ürünü söylemedi etmedi. Bende almadım daha fotoğrafını istedim Sarms Pharma ürünü tecrübesi olan var mı? Çok emin olamadım hocadan Iron pharma kullanıyor kendisi yerli olduğunu biliyorum en azından onun. Bu marka ile tecrübesi olan var mı acil biraz cevap bekliyor benden.
-
Yazan: Bloodless
Merhaba değerli forum üyeleri
Meditech pharma kullanan, kullananlardan duyanlar ve ürün kalitesi hakkında bilgisi olanlar bu başlık altında markayı değerlendirebilir mi rica etsem. Etki, yan etki vs. Şimdiden teşekkürler...
-